Akif Beki'nin Ahmet Hakan intikamı!
Akif Beki'nin Ahmet Hakan intikamı!
Radikal'den Akif Beki, kendine, köşesinden hakaret eden Ahmet Hakan'a çok sert cevap verdi. Beki, Hakan'a muhatap düzeyin Mengi kalsın derken çalıyı dolaşmayı tercih ettiğini yazdı.

Yorumlar33

  • Burak Kamil Taşçeken 15 yıl önce Şikayet Et
    birbirinden beter tipler... al birini bur ötekine.. ayakların baş olduğu bu devirde meydanda bu tiplere kaldı maalesef.. biri iyice şirazesini kaybetti, diğeri sürekli yıkama-yağlama faslında.. Allah'ım ne büyük çilemiz varmış, bunlara muhatap oluyoruz her gün..
    Cevapla
  • salih güngör 15 yıl önce Şikayet Et
    Degmez. Degmez cünkü; -Günün birinde malum sahsa parasi neyse verip bugün sevdiklerine yarin sövdürmek münkündür -Bugün kara dedigine,ak dedirtmek münkündür. -Kalabalaik etme,git magazin yaz deyip et pazarinin arz ve talepcilerine salya dolusu yazi yazdirmakda mümkündür. -Hatta ve hatta kerhaneye(cok cok özür) Gurabe dedirtmek bile mümkündür. Hasili degmez azizim,degmez...
    Cevapla
  • recep akçakoca 15 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. helal olsun Akif Beki'ye.öyle güzel gitmişki laf yerine.tabiri caizze cukkadak oturmuş gediğine.ahmet bey sen yalakalığın pek alasını yapıyorsun birilerine.Akif bey,benim anladığım kadarıyla beyzade sizi çekememe modunda şuan.en güzel söz sizinki;ÇALIYI dolaşmak.cevap yazmaya bile tenezzül etmesenizde olurdu ama neyse.kalemine sağlık sayın Beki.sizden ricamız birileri gibi sonradan yoldan çıkıp yediğiniz kaba...neyse siz anladınız.saygılarımla.
    Cevapla
  • MUSTAFA TAYLAN 15 yıl önce Şikayet Et
    olacağı bu. Sizi gidi işbirlikçiler sizi. önce o gömlek altında aranızdan su sızmıyordu. şimdi ikinizde o gömleği çıkardınız dünyevi şehvet ve menfaatleriniz için. şimdide menfaatleriniz çakıştı birbirinize düştünüz. ben normal karşılıyorum. O gömlek sayesinde buralara kadar yükseldiniz. yakında menfaatleriniz için paparazilerde ön saflarda sizi görsem şaşırmam. gelin ikinizde aslınıza özünüze dönün. tekrar o gömleği giyin. bu dünyanin birde ahireti var. ( gömlek: milli görüş gömleği)
    Cevapla
  • kasım yurtlu 15 yıl önce Şikayet Et
    AKİF ÇÖLAŞAN DAN HATTA EKŞİ de DAHA İYİ GAZETECİDİR. Bunlara bile hadlerini bildirecek kıvama gelmiştir.
    Cevapla
  • ali mert 15 yıl önce Şikayet Et
    rabbime sordum abd dedi. daha iki gün öncesine kadar ortak pazar millete mezar sloganları atan abd bayraklarını yakan sizler değilmiydiniz ne olduda birdenbire avrupacı amerikancı oldunuz buda hortumlamanın başka bir yolumu yoksa siz bilmezmisiniz ahmedi nejatı bile abd nin başına getirseniz erdoğanıda yardımcısı yapsanız yinede hiç bir şeyin değişmeyeceğini göremiyormusunuz beyinleriniz bu kadar küçükmü
    Cevapla
  • Cem Doğan 15 yıl önce Şikayet Et
    İSMAİL AKGÖZ. 1- Ben Akif Beki'nin yukarıda dünyayı 3 fotoğrafla tanımladığı yazısından dolayı eleştirdim. Ama sanırım siz o yazının magazin bölümü olan "ahmet hakan'a çakma" kısmını okudunuz. 2-Ben Akif Beki'nin ABD'de başlayan, Kanal7, iskele sancak'la devam edip Başbakanlığa uzanan ve Radikal'de durulan bütün hayatını "yakınen görmüş" biri olarak konuşuyorum. Ama siz bilmeden sallıyorsunuz. 3. Ben geniş pencerenin önünde üşümeyi göze almışım, ama siz kıvranıp yatacak küçük bir köşenin peşindesiniz anlaşılan,Beki gibi.
    Cevapla
  • ekrem deniz 15 yıl önce Şikayet Et
    utan be utan. senkı yılarca muslumanlara ıhanet etın sen şımdıde utanmadan hakaret edıyorsun hakan bey bu halk senı ve yandaşlarını çok iyi teşıs etmış sen yılarca guya bızlerı ve bu buyuk turk halkını kandırıyorsun sandın hayır bızler kandıralmadık malısav sen ve yandaşların kadırlırdınız b.efendı hakan bey kıme hızmet etyısanız o kandırmış sızlerı malısv ben şahsen bır musluman olarak a.hakanın etğı ihanetı asla kabulenmıyorum
    Cevapla
  • İsmail AKGÖZ 15 yıl önce Şikayet Et
    Geniş ufuklu cem doğan,. Akif Bekinin hiç bir yazısını okumadınız ne kadar belli. O Geniiiş ufkunuz, Geniişşş pencerinizin önünde fazla durmayın, üşütürsünüz. Pehh.
    Cevapla
  • ESİN YALNIZ 15 yıl önce Şikayet Et
    Agzına Sağlık Akif Beki. Yav hürriyettte yazar olunca nolur! yok adam illa birilerine yaranmak için geçmişine sövüyor resmen. Geçen de aydın doğanla fetullah gülen hocaefendiyi mukayese etmiş. Ben hocaefendi muhalifi sayılabilek biriyken bu kıyaslamasını kınadım. allah hiadeyet versin demiyorum ahmet hakan... Allah müstehakını versin.
    Cevapla
  • Cem Doğan 15 yıl önce Şikayet Et
    AKİF BEKİ. Bu ikili arasındaki tartışma beni hiç ilgilendirmiyor. Asıl Akif Beki'nin kendi dar penceresinden görebildiği dünyanın ne kadar küçük olduğu ile ilgiliyim. Yazar-düşünür dediğin bir ufku olur, bir bakış açısı olur, bir ideali olur, bir çözümü olur. Akif Beki'den yazar falan olmaz sadece sipiker olur. Birisi ona "dünyada şöyle oldu böyle oldu" diye bir not verir, O'da bunu okur. Radikal'de de bunu yapıyor. Sadece verileni oluyor. Tarif edileni yarım yamalak anlatmaya çalışıyor. Hep bölye bir spikerdi zaten.
    Cevapla
  • Kajmeran 15 yıl önce Şikayet Et
    Sanada bu yakışır. Kalemine sağlık aklı başında kendini bilen birisi nasılda belli oluyor.
    Cevapla
  • Ömer Faruk Biçer 15 yıl önce Şikayet Et
    İkisini de çok iyi tanırım.. Ahmet Hakan'ı da, Akif Beki'yi de çok iyi tanırım. Aynı havayı soluduk, aynı çatı altında yıllarca. Şimdi üzülüyorum tabi. kapışmalarına, laf sokmalarına, hakaret etmelerine ÜZÜLMÜYORUM! Bu iki laf cambazını dikkatele takip edenlere üzülüyorum. Aydın Doğan'ın iki ayrı gazatesinden bir birlerine posta koyuyorlar. Tiyatroya bak. Ahmet Hakan ı "Doğan'ın silahşörü" diye suçlayanlar Akif Beki nin Radikal'de yazdığını görmek istemiyorlar. Yazık şu gündeme bak, şu adamlara bak! Neyin kavgasıdır bu be!
    Cevapla
  • mehmet kirkan 15 yıl önce Şikayet Et
    akif. sen de kendini gazeteci sayiyor ya
    Cevapla
  • abdullah Ayrı 15 yıl önce Şikayet Et
    :d. ahmet hakan sert kayaya çarptı akif beki gercekten cok gsell yazmıs tabı alıstı ahmet hakan mılletı kırıp gecırmeye bazı yorumalr komedı zaten oku gul baska bırsey anlamna gerek yok daha sunu ıdrak edememiş ınsanalrın olması gercekten uzucu bır yazar kendı cewresıne ait olan bı gazatede yazması onun okuyucu alanını daraltır ama karsıt goruste yıne kendı fıkırlerını belırtebılıyosa bu cok gsell bırsey zaten bız bılıyoruz onun ne oldunu mesele karsı tarafa anlatamak onuda yapan ınsanlr war (ahmet hakan hariç
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat