Beki'den Özkök'e Deniz Feneri soruları
Beki'den Özkök'e Deniz Feneri soruları
Akif Beki, Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün dünkü yazısında Deniz Feneri ile ilgili ortaya attığı iddiaları gündeme getirdi ve bir dizi sorular yöneltti. İşte o sorular:

Yorumlar13

  • Ahmet sarıkaya 14 yıl önce Şikayet Et
    KUR'ANA BAKALIM (!). Dinimiz; "Bir Fasık (mesela malum medya) size haber getirirse onu araştırınız" der. Müslümanlar kutsal kitaplarını okuyup anladıkça, eğitimi önemsedikçe, çalışıp güçlendikçe sezgili, ferasetli, bilgili, anlayan, ayırd edebilen, çözen, (yalanı) yemeyen, cin gibi olur...
    Cevapla
  • MUHİTDİN BAYBURT 14 yıl önce Şikayet Et
    yazının krokisi. 1-d.feneriyle başla 2-davosla ateşle 3-mayınlı arazi ile bitir.en can alıcı ifade ise şu:"Bir bakmışız Tayyip Erdoğan, amansız bir anti-siyonist, İsrail’e meydan okuyor,Bir de bakmışız ki, sanki İsrail’e kıyak mı çekiyor, ne!..." yani diyorki mayınlı arazi israilli firmaya verilse ne olur,zaten davosta bişeyler yapmıştık.onun için o konuya fazla takılmayın.
    Cevapla
  • Ahmet ALP 14 yıl önce Şikayet Et
    başar başaran başar be abi !. Ertuğrul ÖZKÖK'mü gönderdi seni ? At yalanı seveyim inananı demişler. Allah muhafaza bu devletin başına yargıç falan olmazsın inşallah. Davaları böyle görürsen Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • mustafa yavuz 14 yıl önce Şikayet Et
    Başar Başaran'a. Dostum mahkeme kararına gerek yok senin bu yorumunu mahkeme kararı olarak ilan edelim.Maşaallah şıppadanak kararı vermişsin.Bu kararına gerekçen var mı desem apışıp kalırsın.
    Cevapla
  • şahin yalçın 14 yıl önce Şikayet Et
    YALAN. Yalan haberden bu zamana kadar hiç kimse zarar görmemiş o zaman sallamaya devam. İyilerle kötülerin mücadelesinde her zaman kötüler kazanıyormuş gibi olsada er yada geç iyiler kazanır. Deniz fenerini seviyor yaptıklarını takdir ediyoruz. Gerisi teferruat........
    Cevapla
  • serkan tekin 14 yıl önce Şikayet Et
    ARMUT. onların perde arkasında kurguladıkları oyun varsa, Tayyip Erdoğan bunlardan habersiz değildir ve armut toplamayacaktır!
    Cevapla
  • necdet kızılırmak 14 yıl önce Şikayet Et
    daha yargılamadan hırsızlığa mahkum edip asmak?.... Deniz Feneri için dava dahi açılamıyorki yargılansınlar, ETÖ' de dalgalar boyna gelirken (İstim arkadan gelmek üzere) Deniz Fenerinde bir türlü deliller bulunamıyor, dosyalar eksik geliyor, her halde davanın açılmasına bizim ömrümüz yetmiyecek.
    Cevapla
  • mehmet tokat 14 yıl önce Şikayet Et
    ÖZKÖKE MASON YOLSUZLUĞU SORUSU. mason localarında sürekli yolsuzluk oluyor. bir kere yazmıyor bunları. niye diye sorulsun. zaten başka bi şey söyleyemeyecektir. veya banka hortumları sorulsun. bir kere yazmaz. niye diye sorulsun. zaten başka bi şeye ihtiyaç yok.
    Cevapla
  • mehmet tokat 14 yıl önce Şikayet Et
    Baykal'a hak vermek önemli. doğru söylüyor, bir dava bu kadar uzatılmaz. bugün biz uzatırız yarın chp uzatsa olay çıkarırız. adam doğru söylüyor. adaleti yerine getirmek önemli. kendimiz aleyhimizde de olsa. Mayın konusunda da haklı. İsraile niye verelim topraklarımızı kiralık. Akparti yüzde 2 bile alamaz verirse. isterse dünya fatihi olsunlar. biter. akıl önemli, akılcı davranış önemli. ne demek toprakları siyonistlere vermek. biz kafayı yemedik daha akif beki kardeşim. asla verdirtmeyiz topraklarımızı.
    Cevapla
  • Osman UĞUZ 14 yıl önce Şikayet Et
    Beki Beki Anladık. Hele şükür Akif Beki,hele şükür.Doğan Gurubuna girdin gireli dolu dolu birşeyler yazabildin.Bu farkındalığın için teşekkür ederim.Milletimizin bir kesimi verileni aspirin gibi yutmayı, "ya bana verilen ne" deyip üzerinde düşünmeye,kafa yormaya tercih ettiği için birilerinin bu cümleleri yazması lazımdı.Hele şükür Akif Beki hele şükür.İnşallah bu yazın birilerinin çakralarını sonuna kadar açar...
    Cevapla
  • hakan şentürk 14 yıl önce Şikayet Et
    amaç başkayse ne yapmalı sayın beki. amaç haber yapmak değilde, amaç dediğiniz gibi illizyonistlikse, yada kafa bulandırmak, düşmanımın düşmanının dostu olma durumu varsa, amaç birilerine hizmeti şiar edinmek varsa buna ne diyeceğiz sayın beki. yani bunun haber olmadğını sizde biliyorsunuz, cümle alemde biliyor, o zaman daha sert şeyler sizin bilipte okuyucunun bilmediği bazı şeyleri söylemek gerekmezmi sayın BEKİ. saygılar. ben bana düşeni söyledim. herkez bildiğini söylesin.....
    Cevapla
  • Seyit Ali 14 yıl önce Şikayet Et
    Sizin grup hangisi?. Yazının altındaki e-posta adresinden belli olduğu üzere Radikal gazetesinde yazıyor yazar. Yazının içeriğinde bizim grup falan diyor. "Bizim grup" dan kasdı herhalde Doğan grubu değil. Yazı yazdığı grubun, suçladığı grup; yazısında savunduğu grup...Karmaşık biraz. Bu aralar zaten kafası da karışık sayın Beki'nin. Yazısında da kendi kafa karışıklığını anlatmaya çalışmış, yardım istercesine. Düzelir inşallah.
    Cevapla
  • Ruhi Kara 14 yıl önce Şikayet Et
    Yorum. Amerikalı bir siyasetçi şöyle demişti. Biz siyasetçiler muhalefet olur ve muhalefetle kavgalar ederiz Fakat öte yandan çok yakında dostuz. Baykal şunu demiş Erdoğan bunu demiş Kim ne derse desin beni artık alakadar etmiyor Ekmeğimin derdine düştüm arkadaş
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat