Evliya Çelebi ne yapardı bu şartlarda?
Evliya Çelebi ne yapardı bu şartlarda?
Hayat, iş ve ev arasından ibaret değildir. Ve dünya, yaşadığınız şehirden; köyden, evden ibaret değildir… O halde bu kadar durağanlık niye?

Yorumlar7

  • Mimiga 14 yıl önce Şikayet Et
    Bakın ne farkettim. Anasayfada bütün yazarlar namaz vakitlerinin üzerinde yer alıyor. Namazın tepesine çıkmışlar yahu. Yoksa namazla dalga mı geçiyorlar, ayak altına mı alıyorlar. Bunu nasıl oldu da fark edemediniz hayret.
    Cevapla
  • Mimiga 14 yıl önce Şikayet Et
    Kişisel problemlerinize beni karıştırmayın. Benim yorumum bu günlerdeki ruh halimle ilgili olarak yazarımızın bulunduğu gibi yerlerde olmak isteyip de olamamakla alakalıydı. Sadece kıskandım. Yazısının sonuna iliştirdiği not beni değil sizi bağlıyor. Kusur arayan ya da ilk defa okuyan biri değilim. Mesele bulmakta zorlanıyorsanız Metin Yazar'ın yorumunu değerlendirin.
    Cevapla
  • Davut Ayhan 14 yıl önce Şikayet Et
    seyehat ama nereye. evet seyehat yapalım sayın yazar ama size gidilecek yer olarak acizane bazı tavsiyelerim olacak mesela somali,çeçenistan,doğu türkistan,filistin,patani,arakan gibi ...ne dersiniz oralara bir Türk kimliğiyle gitmeye varmısınız ?Giderseniz bir tavsiye daha kefeninizi bavulunuza koymayı unutmayın sakın.
    Cevapla
  • mimarya 14 yıl önce Şikayet Et
    bende yazayim EVELALLAH ogrendigim onemli bilgileri. ey ogul (HZ.HASAN r.a) git dolas. atalarin neler yapmis, kimlerle mucadele etmis bak. HZ.ALi (k.v). genellikle bize turistik gezilerde hep nemrutun, firavunun sozde buyuklukleri matahmis gibi anlatilir. halbuki bizim resme tersinden bakmamiz gerekir. o kalintilara bakip HZ.iBRAHiMiN (a.s) ve HZ. MUSANIN (a.s) ALLAH'IN izniyle ne kadar BUYUK oldugunu algilamaliyiz. EVLIYA CELEBi hazretlerine gelince, rumuzumu ondan esinlendim. marmarisin guzelligini mimarya olarak tarif etmis
    Cevapla
  • Metin Yazar 14 yıl önce Şikayet Et
    Çam. "umulurki;...rüzgarın, bir çam dalının şefkatinde eritirsiniz her şeyi" O çam dalının şefkatinde kıskançlık,haset ve onların çocuğu olan düşmanlık gibi duygular da erir mi? Hem neden çam dalı? Bayhan,Hristiyanlarca kutsal olarak görülen,noeli çağrıştıran çam ağacıyla bizde hristiyanlığa karşı sempati mi uyandırmak istiyor? Zaten Türk olsaydı çınar ağacından örnek verirdi:)
    Cevapla
  • muhammed erkal 14 yıl önce Şikayet Et
    bırak gezsin kardeş ne hali varsa görsün.... yanlış olanı buna kılıf uydurma çabası zat-ı muhteremin...sonra da alta filistinde ki olanlarla dalga geçer gibi öyle tipler bana yazmasın diyebilecek kadar da küstah...dünkü yazısını hiç bir haber7 okuru unutmuycaktir...
    Cevapla
  • Mimiga 14 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni ıslah etsin. Şu son iki yazı sinirlerimi nasıl bozdu tahmin dahi edemezsin. Her anımı "burası hariç her yerde olmak isterdim" yaşıyorken çiçekten böcekten topraktan yeşilden sudan bahsedip beni neredeyse ağlatacaksın. Aha da gözlerim doldu aha da sinirlerim bozuldu. Geleceksin... Sen de o kaçtığın yerlere geri ge le cek sin!
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat