Sayın Gül'ün CFR'de ne işi var?
Sayın Gül'ün CFR'de ne işi var?
Aynı şey bu örgütler için de geçerlidir. İMF’yi gönderdik, ne oldu? Türkiye ya Batı hegemonyasından ipini koparıp izzetine kavuşacak, ya da yeni bir bağlılık bildirimi ile önümüzdeki yüzyılı da Batının kanatları altında geçirmeye razı olacak.

Yorumlar44

  • Haydar Kolcu 13 yıl önce Şikayet Et
    İTAAT ETMİYORKİ. Cumhurbaşkanı davete icabet etmiş. Onlarla görüşüyor diye onların dediğini yapacak değil ya.
    Cevapla
  • adem toprakoğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    cesurca. böyle bir yazı yazmak her babayiğidin harcı değildir. burada hem Ak partiye, hem dünyanın ağababalarına pervasızca bir eleştiri ve uyarı vardır..iş ki bu cesurca yazılmış yazıyı GEREKLİ ORGANLARIN dikkate alması ve durmu analiz etmesidir. birde şunu söylemeden gecemeyecem, hani bir zamanlar yazarı Ak partici olmakla itham edenler vardı..noldu onlara?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • whitefox 13 yıl önce Şikayet Et
    ...... birgün avrupada hatta dünyada büyük bir savaş çıkabilir ve bu savaşta bir çok ülke tükenebilir ve her şeyini kaybedebilir ama yahudi bankerlere hiçbir şey olmayacaktır dostoyevski 1821-1881
    Cevapla
  • djamel 13 yıl önce Şikayet Et
    Gül &quotküreselleşme, küresel işbirliği" falan diyor ya... hepsi boş hava civa. yok öyle bişey. küreselleşme iptal edildi. yerelleşme olacak. herkes içine kapanacak. para artık ülkeler arasında sınırsızca özgürce dolaşmayacak. bu kısaca dünya korkunç derecede fakirleşecek demek oluyor. parasızlıktan değil bu, kaynak kısıtlılığından. Erdoğan bu konuda konuştu ama geç tarih verdi, oysa tarih yakındır, hem de sanıldığından daha yakın. belki yarın, belki yarından da yakın:)
    Cevapla
  • djamel 13 yıl önce Şikayet Et
    Gül, Şimşek ve Babacan... bu üç devlet adamımız CFR ile eskiden beridir içli dışlıdır. küresel sermayenin kalbi olan CFR artık ayaklarına pranga vurulmuş bir kuruluştur, dünya siyasetinde zerre kadar etkileri yoktur. BOP onların planıydı ve güya Gül ve ekibi sayesinde uygulanacaktı ama CFR kendine bakacak durumda değilken BOP gibi bir projeyi hayata geçiremezdi. CFR ye ilk darbe 2001 de, son darbe ise 2008-09 finans krizi ile indirildi.. artık sadece bir emir kulu. Pentagon ne derse o yapılacak, aksi mümkün değil. herkes alışsın..
    Cevapla
  • djamel 13 yıl önce Şikayet Et
    YERİM DİPLOMASİNİZİ:). 3-5 sene sonra görürsünüz diplomasiyi. CFR nin kendisi şu anda köle durumundadır ve ağabeyleri olan pentagon ve kremlin ne derse onları seve seve yapacaklardır. CFR nin uzantısı olan körfez sermayesinin pataklanmasına gelmiştir sıra. onlar CFR bile kurtaramaz. Araplar bize para veriyorlar, zannediyorlarki para verince bizi kurtarır Türkler:) Türklerin kendine hayrı olmayacakken bir de tutup Arapları düşünmesi imkansız:) biz Türkler 200 yıldır daima cambaza baktırılmışız, olan bitenin farkında değiliz.
    Cevapla
  • djamel 13 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin jeostratejisini YİYİM:). hala uyanamadınız değil mi? Türkiyenin jeostratejisi falan yok, bir strateji varsa bunu dış dinamikler belirler ve o belirlenen şeyi bize uygun vasıtalarla uygulatırlar. Türkiyenin kendine ait bir JEO (GEO) su, toprağı var ama bu topraklar için geliştirdiği strateji falan yok, hayal kurmayın. Türkiye 200 yıldır oksijen çadırında yaşatılıyor. bir kaç borç aldık ve harcama yaptık, likidite bolluğundan ekonomi olarak büyüdük diye havalanmayın. hepsi geçecek. o paralar sizin mi sanıyorsunuz?:)
    Cevapla
  • taha 13 yıl önce Şikayet Et
    YORUMLARA BAKIYORUM DA,. Hocama diplomasi dersi vermeye kalkanlar olmuş, godfather replikleriyle -keep your friends close and your enemies closer-ziyareti tevil yoluyla ibra etmeye çalışanlar olmuş, CFR vb. konseylere masumane kıyafetler giydirerek &8220İyi ki gidilmiş!&8221 diyenler olmuş, kapasitesini zorlayan yazıları okuyarak AVCI hikayesi duymak isteyenler olmuş, yarı Türkçesi ile hocayı sığ bir ezberci diye tanımlayanlar olmuş, durumun vahametini kavrayamayıp fasa fisocu diyenler olmuş vs&8230
    Cevapla
  • taha 13 yıl önce Şikayet Et
    YORUMLARA BAKIYORUM DA,. bir de şunu ekleyeyim: KOŞANER veya KILIÇDAROĞLU gitse CFRye bu ziyarete nasıl bir anlam yüklerdik?&8221 diye sormuş yazar, işte cevap aranması gereken sual budur. Hocama Türkiye aşkıyla yazdığı bu cesur yazısından dolayı teşekkür ederim.
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    CFRYE GİDİLMESİNDEN BİR ŞEY ÇIKMAZ. Çünkü Sayın Abdullah Gül Türk İslam birliğini gönülden savunuyor, destekliyor. Orda da bunu anlatır. Orda anlatılmaz, ordaki insanlarla tanışılmaz diye bir şey yok. Davete icabet edilmiş. Bence de edilsin. Masonlarla da, tapınakçılarla da, Cfr ile de, Evanjeliklerle de görüşülsün. Onları tanıyalım, dinleyelim. ÖNEMLİ OLAN BOYUN EĞMEMEK, ONLARI VELİ EDİNMEMEKTİR. DEVLET BAŞKANLARI ELBETTE TERÖRİSTLER HARİÇ GÖRÜŞÜR YÖNETİCİLERLE. Bence doğrusu bu.
    Cevapla
  • mustafa akgül 13 yıl önce Şikayet Et
    sn hocam. acaba sn cumhurbaşkanımız 1997 ve 2002 arasındada bu ve buna benzer kuruluşları ziyaret etmişmidir.FAZİLET PARTİSİNİN kapatılmasında bu kuruluşların etkileri varmıdır acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.gerçi bir ara bunlar basında cılızda olsa dillendi ama üstü kapatıldı.acaba şu son saadet olayında bunlar müdahilmidir.siz kafa karıştırıcıdır diyorsunuz,bence mide bulandırıcı bir ziyaret.
    Cevapla
  • Ahmet Çelik 13 yıl önce Şikayet Et
    Sen Allaha uyarsan herşey sana uyar.. savaşda hile yapılır. CFR gücü kestirilemeyen bir kuruluştur. sn yazara haksızlık etmeyelim. LakinSn Gül BM de Gazze israilin değil bu işgal hemen bitmeli dedi. Bunu söylerken de abdestli olduğuna şüphem yok. Hiç kimse Allaha rağmen galip gelemez. Korkmayınız yine Sn yazarın da sık sık dediği gibi bu millet artık eski parlak günlerine doğru yol alıyor. korkmayın.
    Cevapla
  • ali 13 yıl önce Şikayet Et
    murat ertürke. biz ınsanlık tarihinin bilge kölelerle dolu olduuna şahitiz bu yazıda bir endişe dile getiriliyor vede olmamas temenı ediliyor ülkemız adına..tanrıyı zorlam gibi telafuzu bende pek hoş karşılamdım .bir ifade zorlanması.bu uls devlet reklamı sankı bir şeyler gizlemek yada istismar etmek için sık sık kullanılmış olmasın sakın.. rakamların ve harflerin çaresiz kaldığı yerler vardır örneğin rüzgarın esmesini hissedersin ağaçların ve beyinlerin yerle bir edttiğinede şahit olursunda onu avuçlayamsın
    Cevapla
  • Erdoğan AYDOĞAN 13 yıl önce Şikayet Et
    İLERİ DEMOKRASİ!!!?????. sayın bulut İLERİ DEMOKRASİ!!!! ye geçtik mazallah böyle eleştirirseniz ya köşenizden yada özgürlüğünüzden olursunuz .heran bir sol örgütle ilişkilendirilip kodesi boylarsınız!!!!.hanifi avcının başına geleni gördünüz 30 yıllık milliyetçi-muhafazakar adamı 1 gecede aşırı sol örgüt üyesi yapaıp içeri attılar.nolur ne olmaz dikkat.sakın kitap falanda yazmayın birilerinin ayağına basarsınız kodesi boylarsınız.ileri demokrasimize hoş geldiniz ......
    Cevapla
  • onur yuksel 13 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımızın Sözü. dostunu yakın tut, düşmanını daha yakın tut. Eğer uzak kalırsan sana neler yapacağını çok geç fark edersin. İş işten geçmiş olabilir. Şimdi rert çekme zamanı değildir Abdulhamidin yapmaya çalıştığı şeyi yapacaksın, Hesap sorulacak güne kadar önce Vatanı kalkındıracak meydan okuyabilecek güce kavuşturana kadar dost gözükecek fevri çıkışlar yapmayacaksın. Yoksa bu gizli komiteler ittihadçılar gibi mekanızmaları devreye sokarak vatanın tekrar bunların eline geçmesini sağlayabilirler.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat