İki fotoğrafın bize anlatacakları var
İki fotoğrafın bize anlatacakları var
İki fotoğraf arasında bir benzerlik yok ki farklarını bulasınız. İki fotoğraf da aynı mekanda ve ihtimal aynı günde çekildi. Fotoğrafın altına, “Babadan kızına veda busesi” yazılmış. Senai Demirci iki fotoğrafı yazdı:

Yorumlar25

  • nadir çağıl 13 yıl önce Şikayet Et
    vicdanımız titredi... senai bey teşekkürler ediyorum..burada bir tespit yapmışsınız ama, yorumcu arkadaşlar dan-dun.. birbirlerine verip veriştirmişler..biz yazdığınızı anladık ve iki kare arasındaki fafarkı gördük..iyi de oldu..biraz kendimize geldilk..eyvallah kardeş.
    Cevapla
  • Tuvad Nıdya 13 yıl önce Şikayet Et
    aynı yaşta bir kızı olan baba olarak... kız babası olmadan o fotoğrafı,o acıyı anlamak imkansız...daha önceden üç oğlum olmuştu hepsini severim tabii ama kız çocuğuna duyulan sevgi ve merhamet hissi anlatılamaz ancak yaşanır..O anı keşke görmeseydim,hayal bile etmeseydim..
    Cevapla
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    abdullah akyüz. ben sizin gibi dünya delisi değilim ve kadere inanırım,senin ihtiyacın olursa ne demek bakkaldan ekmek mi alıyorsun,sonra madem insan bedeni çürüyecek ve bir işe yaramayacak o zaman otur ye o zaman boşa gitmesin,bak zaten et fiyatlarıda bayağı yüksek,ben ilmi olarak ta söylüyorum bir insanın kalbi durup uzun bir süre geçmedikçe o insana ölmüş te diyemezsiniz ki sonradan morgda canlanan bir yığın insan örneği varken konulara duygusal bakmanın alemi de yok
    Cevapla
  • murat 13 yıl önce Şikayet Et
    değerlerimiz. Sahip olduklarımızın gerçek değerini ancak kaybedince anlıyoruz.Ama bizim kaybetmememiz lazım olan değerle var.Kendimize dikkat etmeliyiz...Allay yar ve yardımcımız olsun
    Cevapla
  • Hasan Seyre 13 yıl önce Şikayet Et
    reçetedeki yaşam aralığı.... içinde kalmış tüm konuşmalar ve davranışlar..aslında ne küfürdür ve nede dinsizlik..yada en müslümanlık olarak iddia edilemez..nede ilenç ve beddua sebebi olamaz..diğeri hakkında geçmez..bu davranışların hepsi doğrudur..ve cana katledilmedikten sonra..ve din farkını hiç aramadan, bakmadan küfür denilen şeyde kesinlikle vuku bulmaz..maddenin dış yüzü mekanik dünyanın sınırıdır..parçacığı iç yüzü ise her ne kadar aralığın optimalinde seyredersede bir ümit ölüm ile hayat arasında sıçramada yapabilmektedir..
    Cevapla
  • Hasan Seyre 13 yıl önce Şikayet Et
    Newtonun mekanik dünyasına... Einsteinin duygusal tabanla döşediği ve açıklama getirmek istediği hayata göreceli bakmak gibidir olay..bir tarafta mekaniksel kasapların duygusaldan arındırılmış davranışları..yerçekimi olduğundan elma düşer..bu kadardır gibi katı yaklaşımları..diğer taraftan rölativenin sunduğu durgun su hiç bir kuvvet olmasada havaya yükselecektir gibi insanın beklediği mucizevi kurtuluş ümidi..işte insan çaresiz anlarında rölativeye sığınır ellerini semaya açar rabbinden hep o ümidi bekler..reçetedeki lab. sonucu budur.
    Cevapla
  • emrah aydn 13 yıl önce Şikayet Et
    derdi veren dermanınıda veriyor yeterki bakmasını bil.... sayın senai demirci iki fotografın arasındaki farkı anlamanızı o kadar çok isterdim ki bilemezsiniz...yazınızı okuduktan sonra hayal kırıklıgına ugradım.umut ediyorumki bir gün organ bagışının gerekliligini sizde anlarsınız ve anlatırsınız.7 yaşında bir çocugun haftanın 3 günü diyaliz makinesine girmesini,kolundaki kateterle arkadaşlarıyla oynamasını ve 7 yaşında yaşamanın ne kadar zor oldugunu çareszligini yaşayarak ögrenmesini.uyan böbrek olmadıgından(geç olmadan)bir böbrek bulunmasını istemesi suç mu?hı?
    Cevapla
  • Ahmet Natik ALEMDAR 13 yıl önce Şikayet Et
    Olaya at gözlüğü ile bakmayın.... Bu memlekette adam kan parası alıp davadan vaz geçiyor ise herşey olur...
    Cevapla
  • Mehmet Gökhan TOPÇU 13 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Natik ALEMDAR. Yorumunuzu size acıyan gözlerle okudum. Sizi ciddiye aldığımdan değil, ama sizin için endişe duyarak. Çünkü bundan sonra bol bol dua edin de Allah "rol" yaptığını düşündüğünüz sahnenin gerçeğini size yaşatmasın..
    Cevapla
  • mehmet babacan 13 yıl önce Şikayet Et
    ey merhamet, olmayanlarada ulas lütfen!!. su resme negatif anlam yüklemeye calisanlar? Allah icin bir seyide göründügü gibi alin. Su resmin mahsumiyetine dokunmayin lütfen. Su resmi polemik konusu yapmayin lütfen. Mahsumiyetide öldürmeyin lütfen.
    Cevapla
  • Müslüm 13 yıl önce Şikayet Et
    Rol Falan Yok, Gözyası Var..!. Nasıl olur da o Babanın rol yaptıgını düsünüyorsunuz. Akan gözyaslardan, dökülen cümleler den Rol yaptıgını mı anladınız? Yapmayın arkadaslar lütfen. O babanın gözlerin de ki durum herseyi ifade ediyordu. Kısık sessle bile konusması, onun ne kadar acı cektiginin göstergesidir. Alınan o organlar ile iki insan hayata yeniden merhaba diyecek, iki aile tekrar cocuklarına kavusmanın huzuruna erişecek. O kücük kıza dualar edecek. Bundan rahatsız mı oldunuz arkadaslar. Vay o zaman vicdanlarınıza...
    Cevapla
  • ahmetfatih 13 yıl önce Şikayet Et
    başka bir açıdan organ nakli. evet lütfen konuya hakim ilahyatçılarımız gündeme getirsinler..organ nakli caiz değildir..çünkü organ naklinde kalp ve diğer organlar çalışyor olması gerekir..yüzlerce örneği var fişe bağlı yaşayan insanların canlandığına dair...dinen bu caiz değildir
    Cevapla
  • Cemal Lami İNAN 13 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Natik ALEMDAR. Bir evlat sahibi olmadığın nasıl da belli oluyor. Bir kız evladım var ve hiç bir zaman bu vaziyette bir insanın kızının başında rol yapacak kadar aşağılık hale gelemeyeceğine garanti veririm ama şu yoruma ne denir bilemiyorum. Uzun uzun ağladım bu fotoğrafı gördüğümde, kendi kızımın bu durumda olduğunu düşündüm, dayanamadım... İthamın çok ağır.
    Cevapla
  • Ahmet Natik ALEMDAR 13 yıl önce Şikayet Et
    Acaba..... Babanın görüntülerini izledim.Bana rol yapıyomuş gibi geldi....Organları kaça sattı?
    Cevapla
  • mustafa sabri islamoğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    yine baba kız. Kızının organlarının bağışlanmasına izin vermesi Onların baba kız olması gerçeğini değiştirez.Kıza üflenen ruh da organı verilen çocuğa geçmez ya da yok olmaz.İki böbreğinden birine ihtiyacı olmadığı için oğluna verdiğinde nasıl bir sakınca görülmüyorsa,artık kızın ihtiyacı olmayan ve toprakta çürüyeçek olan organlarının zavallı ve aciz üç çocuğa emanet verilmesinde sakınca olmamalıdır.Tıp ilminden istifade etmek tavsiye edilmiştir.Yeniden haşredildiğinde Onun organlarını yeniden yaratacak olan Allahtır.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat