Pakistan neden bombalanıyor?
Pakistan neden bombalanıyor?
Pakistan halkının kaderi de Türkiye gibi darbelerle sınanmak, darbelerle oyalanmak. Kuruluşundan bu yana Pakistan sık sık darbelerle yüzleşiyor ve kuklalarla kirletilmeye çalışılıyor.

Yorumlar12

  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    yağcılığın sonu. ortak düşman abd dururken talibanla mücadeleye girersen olacağı bu,zaten beklediğimiz bir durum ,abd ye biz dahi yaranamamışken sen birkaç taliban öldürerek yaranabileceğini mi zannettin demek gerekiyor
    Cevapla
  • levent 13 yıl önce Şikayet Et
    bir de. 600 milyar dolarlik uyusturucunun aktigi ulke afganistanda 2 milyar olan uyusturucu - pakistana gecinde 20 milyar a cikiyor degeri - iranda ise 50 milyar - turkiyeye varinca 100 sonra avrupaya variyor ve degeri 300 milyar - son satis noktasinda 600 - iste amerika bu paraya goz dikmis - bu para benim kontrolumde dagitilmali diyor - pkk da bu isin icinde tsk da - ergenekonun esas istedigi bu ticareti kontrolde tutmakti ama amerika yok sana yedirmem dedi
    Cevapla
  • Aladdin Yenirenk 13 yıl önce Şikayet Et
    İslam birliğimi?. Orta Asya kökenli Alevilere dahi düşman olmanın sormlusu 300 sendeden beri Fransız, Ortodoks Hristiyan Alemi Türk düşmalığı sorumlusu Rus, Ermeni Türk düşmanlığı sorumlusu İngiliz, Yahudi Müslüman savaşı sorumlusu Amerika, Kürt Türk düşmanlığı sorumlusu Batılı, hangi islam birliğinden bahsediyoruz? İlk önce asıl sorumluluğu idealist zihniyetten uzaklaşarak bizim kendimizde aramamız ve eksiklerimizi gidermemiz şart. Belki ondan sonra bunu düşünelim. İslam birliği Peygamber efendimizden sonra ne zaman olduki?
    Cevapla
  • djamel 13 yıl önce Şikayet Et
    Hakan doğru demiş.. Çin Afrikadan önce ortaasyayı kontrol etmeliydi, Pakistan a arka çıkmakla geç kaldı. 2001 den önce önlem almalıydı. ABD ortaasyaya yerleşerek Çin ve Hindistan ın boru hattı döşemesine engel oldu. Çin karadan demir ve otoyol ile petrol çekmeye kadar vardırdı işi. Ama Çin gibi büyük tüketici için boru ve süper tanker şarttır. taşıma su ile değrmen dönmez:) 2015 e kadar Çin-ABD savaşı yaşanacaktır. Çin e, ABD, Japonya, Rusya, Fransa ve Almanya ortak saldıracaklardır. Türkiye bakacaktır sadece, sırasına:)
    Cevapla
  • Soner Özcan 13 yıl önce Şikayet Et
    İSLÂM BİRLİĞİ. Tek çözüm İslâm Birliğinin biran önce kurulmasıdır. Fakat İslam ülkelerinin başlarındaki münafıklar yüzünden bu biraz zor görünüyor. Çok beklemeyeceğiz İnşaallah bu birliği de gene Türkiye kuracaktır. Sn. Davutoğlunun son açıklamalarıda bu doğrultuda. Biz Osmalı misyonunu üstlenip tam anlamıyla lider islami ülke konumuna gelip yanımıza Suriyeden başlayarak Arap, Türk ve diğer müslüman ülkeri de bu birliğe katılmaya mecbur bırakmalıyız. Zaten kafirlerin endişeleri bundan ama şurda 15-20 sene sabır az kaldı.
    Cevapla
  • hakan 13 yıl önce Şikayet Et
    talibanın. arkasında da çin vardır. taliban çinin verdiği silah ve mühimmatlarla afganistanı ele geçirdi. çinin amacı taliban aracılığı ile batılı güçlerin afganistana yerleşmesini çok zor hale getirmekti ama başarısız oldular ve abd afganistan ve pakistanın tepesine bindi.
    Cevapla
  • djamel 13 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü Pakistan Çinin proxy gücü... Pakistan yanlış ata oynayarak geleceğini karartmış bir ülkedir. keyfe keder sivil öldürülüyor oralarda. onurlandırdığımız NATO leblebi gibi müslüman öldürüyor, tam komedi:)
    Cevapla
  • Barış Yılmaz 13 yıl önce Şikayet Et
    PAKİSTAN. Bizim dostumuz ülke, Allah bizi ve onları korusun her türlü kargaşadan.
    Cevapla
  • abdullah adam 13 yıl önce Şikayet Et
    tuncay tezele kaltılıyorum. Arif Beyin eline ve yüreğine sağlık.Tuncay Tezelin yorumlarına katılıyorum.
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    MASONİK DÜZENİN İSTEDİĞİ HURAFELER DİNİ ANCAK İTTİHATLA ORTADAN KALKAR. İşte o zaman bombacılar, bombalayacak Müslüman ülke bulamazlar. Dünyadaki eğitim sistemi hurafe dinini destekler şekilde kurulmuş. Bu sistem değişmedikçe bombacı zihniyetin ekmeğine bol bol yağ sürülüyor. Yobazlar hakim oluyor cahil ülkelere ve sonuçta Müslümanlar katledilmiş oluyor savaşlarda...
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    PAKİSTAN, AFGANİSTAN, ORTADOĞU, KAFKASLAR, BOSNA, KEŞMİR, DOĞU TÜRKİSTAN. Sadece bombalanmıyorlar, bölünüyorlar, hurafelere bilinçli olarak boğduruluyorlar, yobazlar destekleniyor, gerçek dinin öğretilmesi engelleniyor, yaratılışın anlatılması engelleniyor, akademisyenler ateist olur imajı oturtuluyor, devlet başkanları dine uzak olur felsefesi yaygınlaştırılıyor.. ÇOK SİSTEMATİK BİR UYGULAMA VAR DÜNYADA. ÖZETLE GERÇEK DİN YAŞATILMASIN, ALTTAN BESLENEN YOBAZ SİSTEM YÜRÜRLÜKTE KALSIN VE BÖYLECE BAŞ EZME BOMBALARLA SÜRDÜRÜLSÜN..İttihadı İslam hurafelerden dünyayı arındıracaktır.
    Cevapla
  • fevzi demirci 13 yıl önce Şikayet Et
    bunca masumun canına kıymanın bir bedeli olmalı. kucağımızdaki ateşi alıp amerika, israil ve öteki kalleş avrupa devletlerinin ocağına atamadığımız sürece bu böyle devam edip gidecek. terörist ırakta bir camiyi patlatıyor da (bir de islamcıymış) amerikada bir katedrali ya da daha kutsalı merkez bankalarını havaya uçurmuyorsa biraz düşünmek lazım. onlar gelsinler istedikleri gibi halkı bir birine düşman edip bir birine kırdırsınlar. ülkemizi harabeye çevirsinler. ondan sonra da kendileri mutlu huzurlu yaşasınlar. Allah bu ahmaklığı sormaz mı bize?
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat