Akbabalar Libya üstünde uçarken...
Akbabalar Libya üstünde uçarken...
Libya yangınını bilmem kaç tahtası kırık Kaddafi benzinle söndürmeye çalışırken, uluslar arası leş kargaları, akbabalar Libya’ya müdahale için hazır kuvvet olarak bekliyor. Nerede bu İslam Konferansı?

Yorumlar15

  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    görünen köy. bizde günlerdir bunları anlatmaya çalışıyoruz ancak olayı çözemeyen bazı arkadaşlar buradan sevinç naraları atıyorlardı,tekrar söylüyorum libya ile mısır ve diğerleri aynı gibi değerlendirmeler yapılamaz,libyanın karışması özellikle batının işine gelir ve şimdiden akbabalar üstünde dolaşmaya başladı,göreceksiniz bu ülke abd. ve ab.nin sömürgesine dönüşecek,insanlar saddamı olduğu gibi kaddafi yide mumla arar hale gelecekler,her durumda libyalı kaybedecek
    Cevapla
  • ahmet okutan 13 yıl önce Şikayet Et
    AFGANİSTAN VE IRAK İŞGALİNDE UYANAMADINIZ MI???. İşbirlikçileri hala AK lıyorsunuz.yandaşlığınız,gerçekleri örtmesin..
    Cevapla
  • ahmet okutan 13 yıl önce Şikayet Et
    İNGİLİZ ÖZEK KUVVETLERİ SUÇÜSTÜ YAKALANDI. Müslümanlar uyanır inşaallah.işbirlikçileri görürler.
    Cevapla
  • Burak Başaran 13 yıl önce Şikayet Et
    KADDAFİ ABD NİN LİBYAYA GİRMESİNİ PETROLÜN ÜZERİNE OTURMASINI İSTİYOR. Ve ABD sonunda Libya petrolllerinin de üzerine oturacaktır. Tabi ingiltere ve israil ortaklığı ile.
    Cevapla
  • şakir yüksel 13 yıl önce Şikayet Et
    ulu. yazının hissiyatına katılsam da, bir papağanın günlüğünden ileri gitmediğini de dile getirmek zorundayım. böyle kalemlerle bir yere varamazsınız: öğretilen ezber gereği ulusalcılığı emperyalizm uşaklığı, solculuğu da milli değerlere sahip ulvi insan anlamında kullanmış. işi bilen bir yazar olsaydı, ya siyonist söylemden uzak dururdu, yahutta kelimeleri yüceltmek yerine örneğin ne denmek istediğini anlata anmata geçerdi. ne demek istediğini kendi de bilmiyor ki! bunun adı hissi cehalet!
    Cevapla
  • karbosan 13 yıl önce Şikayet Et
    yorum yorum yoğruluyorum. çok güzel bir yazı olmuş.ama eksik.islam konferansı başkanı türk mü? evet.neden çağrı yapmıyor?toplanırlar toplanmazlar bu onların sorunu.ama çağrı yapılmalı mutlaka.
    Cevapla
  • Canan Kabiloğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    IRAK İŞGAL EDİLİRKEN.. İslam dünyasının aklı başında tek ülkesi olan Türkiye Irak işgalinde ABDye açık destek verdi. Devlet yetkilileri bir defa olsun ABDnin Iraktaki vahşetini kınamadı. ABD askerlerinin her türlü gıda ve lojistik ihtiyacı Türkiye üzerinden ulaştırıldı. İslam Dünyasında sesini çıkarabilecek başka bir ülke yok. Tek ülke Türkiye. O da Amerikan emperyalizmini yürekten seviyor.
    Cevapla
  • Canan Kabiloğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    İSLAM DÜNYASI ABDNİN KOYNUNDA. İslam Dünyası ABDnin koynunda. Uydurma kahramanları müslüman ülkelere lider yaptılar. One minute dalgasıyla Müslümanları efsunlayıp vicdanlarındaki ateşi soğuttular. Pensilvanyadan yönettikleri operasyonlarla amerikancı cemaatleri Müslüman Türkiyenin gözdesi yaptılar. Ses çıkarabilecek tek ülke olan Türkiyenin başına çuval geçirdiklerinde ses çıkarmayanlar, bu gün ses çıkarmaktan utanç duyuyorlar. Amerikanın Iraktaki emperyalizmine bir gün bile karşı çıkmayan AKP Müslüman aleminin belayla imtihanıdır.
    Cevapla
  • fatme tahir 13 yıl önce Şikayet Et
    bulgaristanli turk. daha dun yazdim Turkiye muslumanlar konu olunca isi ele almali , Kaddafiye cekil uyarisi yapmis olsa Turkiye basbakanin davos cikisindan 20 kat daha fazla prestij saaalardi bu , tarihi bir fitsat kacirildi elim conisi fransizi ingilizi ne kaldi yine muslumanlarin kaderi sonra niye sevmiyorlar turkleri , AKP nin basarisiz politikalari yuzunden,sadece Libya liderine cekil diyeceti ne operasyona gerek var ne bisey , tuuum arap dunyasina Turkiye umud ulurdu AMA NERDEEEEEE,osman pamukolu basbakan HEPAR partisi
    Cevapla
  • ali özdemir 13 yıl önce Şikayet Et
    KURTULUŞ İÇİN BİR BEDEL ÖDENMESİ GEREKİYOR-2. Bugün çektikleri sıkıntılar inşallah kurtuluşlarının müjdecisidir. Hiçbir insanın ölmesi yada öldürülmesini hoş karşılayamayız. Bugün onların başına gelen yarın bizim başımızada gelebilir. Kurtuluş savaşında şehit olan yüce insanların sayesinde biz bu gün hür ve özgürüz bizlerde bir bedel ödedik. Hemde çok ağır bir bedel halada ödüyoruz. Çünkü meyveli ağacı taşlarlar. TÜRKİYE bütün bu coğrafyanın yıldızı en çok parlayan ülkesi öyle olmayada dtevam edecek CENAB-I ALLAH Libyaya yardım etsin AMİN !
    Cevapla
  • ali özdemir 13 yıl önce Şikayet Et
    KURTULUŞ İÇİN BİR BEDEL ÖDENMESİ GEREKİYOR. Osmanlı Devleti zamaınnda bu devletin kıymetini anlayamayıp, O çok merhametli ve adaletli Osmanlıya nankörlük edenlerin cezasıdır diyorum ben, şimdi ingilz. frnsız, abd çöreklenmiş bekliyorsa bir durup düşünsünler derim. Onlara karşı kim koruyacak şimdi Libyalıları, Osmanlı idaresi hakimken hiç böyle bir sorun yaşamışlarmı, ne zaman daha fazla rahat arzu ettiler. bu rahatlık arzusu onları rehavete itti ve şimdide zalim bir lider tarafından zulme uğratılıyorlar. Belki bu gün yaşadıkları onlar için gerçek
    Cevapla
  • ali aydilek 13 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi biribirine benzer.. Osmanlıdan bu topraklar koparılırken arka veren emperyalist güçlerin sömürgeleri oldular. Çekilirlerken de başlarına düzenlerinin devamı kabile liderlerine teslim ettiler. Mısır, Suriye, Irak, Arabistan, Libya, Fas, Cezayir, Tunus vs.vs. ne farkeder. Buralardaki ayaklanmalar tek tek emperyalist güçlerin müdahalesine tekrar açık halde. Hiçbiri gücünü halkından almıyor. Herbiri çöplerin üzerinde oturuyorlar. birleşerek çözüm üretemezler. Hepsi Türkiyeyi örnek almalılar. Değilse müslümanlar zarar görebilir.
    Cevapla
  • mehmet 13 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel. içinde bulunduğumuz uluslar arası durumu çookk güzel özetleyen bir yazı olmuş arap birliği islam birliği birer görüntüden ibaret arap devletlerinin başındakilerin hepsi birer kukla israilden habersiz tuvalete gidemezler bırakın başka bir islam ülkesine yardım etmeyi
    Cevapla
  • burak sönmez 13 yıl önce Şikayet Et
    3. Dünya Savaşına Doğru. gidiyoruz...
    Cevapla
  • kenan iğdeci 13 yıl önce Şikayet Et
    kaddafi. Yaptığı herşeyi batılı sahiplerinin isteğiyle yapıyor.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat