Erkekler hakkında mutlaka bilinmesi gerekenler
Erkekler hakkında mutlaka bilinmesi gerekenler
Erkekle iddialaşır, mücadeleye girerseniz, kaybeden önce siz olursunuz. Bazen kazanıyor gibi görünseniz de.

Yorumlar84

  • ceylan 7 yıl önce Şikayet Et
    tamamen gercek
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • İsmail Karataş 13 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler. bu yazınızdan da çok istifade ettim teşekkür ederim.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • enes zeren 13 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel yazı.... sema ablacım yazılarınız ufuk açıyor. kadınlar hakkında bilinmesi gerekenler yazınızı da yazsanız seviniriz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • elif gün 13 yıl önce Şikayet Et
    erkek uzmanı?! 3. Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı... Ayaklarından yaratılmadı,ezilir diye.Başındanda yaratılmadı,üstün olmasın diye.Ama göğüsünden yaratıldı.Eşit olsun diye.Kolun biraz altında yaratıldı,Korunsun diye.Kalp hizasında yaratıldı,Sevilsin diye…
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • elif gün 13 yıl önce Şikayet Et
    erkek uzmanı?! 2. geyşa mantığından öte düşünemiyorsunuz,şu yazdıklarınızı islamı tam olarak bilmeyen bir genç kızımız okusa evlenmekten vazgeçer,nefse ağır gelir...bir kere bizim dinimiz zorlaştırmayınız,kolaylaştırınız diyen bir din,asıl insanları yazılarınızla feministliğe iten sizsiniz. Erkeklerin nasıl hakları varsa dinimizde kadınlarında en az o kadar hakkı var.Arkadaşların da dediği gibi Kuran-ı Kerimde en çok uyarıyı alan erkekler.Demek ki bir yerlerde eksiklik var,haklar tam olarak verilmiyor kı ihtar alınıyor.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Cigdem 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir kadına saygıli olmak yakışır
  • elif gün 13 yıl önce Şikayet Et
    erkek uzmanı?! 1. bir bayan olarak olarak erkekler hakkında bu kadar bilgiye nasıl sahip olduğunuzu anlamış değilim.Annem babam 30 yıllık evli hala birbirlerini tam olarak tanımış değiller, gün geçtikçe birbirleri hakkında yeni şeyler öğrenip mutlu olmaya çalışıyorlar...kendinizi dini anlamda çok bilgili görebilirsiniz ama düşünceleriniz sadece toplumun yarısı olan erkeklerin sempatisini çekmek için,belki böylece yazılarınız hiç değilse %50 okunma imkanı bulur reytinginiz artar.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Cidden sıkıntılarıniz var. Psikolojik veya nefsani sıkıntılar. Yani ruhi sıkıntılar. Hayatı kolaylaştırmak için yazılar yazan bir hanımefendi yazara, direkt iftira atabiliyor, haddinizi aşan laflar ediyorsunuz. Hakarete varan karşılık vereceğinize şöyle bütün fikirlerini ve örneklerini madde madde çürütecek şekilde cevap verebilirsiniz yazabiliyorsa kaleminiz.
  • Zülkarneyn 13 yıl önce Şikayet Et
    PAYLAŞIM BUTONLARI NEDEN ÇALIŞMIYOR?. yazıyı facede paylaşmak istedim ancak facebook simgesi olan yerden paylaşılmıyor.
    Cevapla
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    Allah ilmini artırsın. bu yazdıklarınızın erkekten taraf olmakla hiç ilgisi olmadığı gibi sizin çok zeki bir bayan olduğunuzu da gösteriyor,aslında inatlaşma iki taraf içinde iyi değil ama dediğiniz gibi erkekler yaratılıştan gelen bazı konuları kabul edemiyorlar,buna birde kadının inatlaşması girdiğinde iş çığrından çıkıyor,erkek evin reisidir bu doğru ama kılıbık erkekle kazak erkek arasında zaten 10 dakikalık bir fark varmış onun için inatlaşmaya bile değmez,bayanlar 10 dakika sabretsinler yeterli -:))
    Cevapla
  • Remzi Ece 13 yıl önce Şikayet Et
    %50. Sorunsuz başlayıp vasatta idare etmek isteyenler için ideal tavsiyelerbu noktada katılıyoruz. Ancak Sn. Elvan Kahramanın eleştrilerine katılıyoruz. Gelenek çoğu zaman din olarak algılanmakta ve hataya düşülmektedir.
    Cevapla
  • Ahmet KAHRAMAN 13 yıl önce Şikayet Et
    2-Yazılar Sadece Tek Yönlü ele alınmış Bu Dikkate Alınmalı.. Bir de Erkek daha zengin, kariyerli, uzun boylu ve ... olur sorun olmaz ama kadın daha fazla olduğu zaman erkek aşağılanır. bir de insan küser de belli etmez hocam. Bu durum erkekte olmazmı % 20 ye denk gelirse kadında bir takım şeyler daha fazlaysa sorun olma ihtimali % 95 erkegin aşağılanma ihtimali % 95 hiç bir kimse ne erkek ne kadın kendisinin doğrudan ailesinin üzerinden kendisinin aşağılanmasını kabul etmez.
    Cevapla
  • Eren Dumuş 13 yıl önce Şikayet Et
    erkekler hakkında bukadar bilgi?. hanfendi erkekler hakkında bukadar bilgi edinmeniz için hayatınızdan okadar erkek geçmiş olmalı??? bukadarmı şanssızdınız yav, hep kötüsüne denk gelmişsiniz?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet KAHRAMAN 13 yıl önce Şikayet Et
    Yazılar Sadece Tek Yönlü ele alınmış Bu Dikkate Alınmalı.. Yazarımız yazıyı tek yönlü olarak ele almış sadece kadım erkek ilişkisi için de degil elbette genel olarak geçerli iş ortağınız siniyken siz de sinirleniirseniz noolur? soruyorum size...Bazıları olayı kadınlar hizmet degil demeye getirmiş evet haklılar ama konu o degilki.Zaten kadın da çalışıyorsa büyük bir memnuniyetle kocasını misafirlerin yanından kaldırıp mutfaga sokuyor. (Patron benim mesajı vermek için) Kadınla neden çalışmak istiyor bi sorsunlar kendilerine...
    Cevapla
  • zawa zalal 13 yıl önce Şikayet Et
    KURANDA EN ÇOK ELEŞTİRİLEN ERKEKLERDİR. Rabbimiz kuranda erekeği kadından daha çok uyarmakta ve eleştirmektedir kadının miras hakkını ihlal eden erkek, öldükten sonra babalarının karılarıyla evlenenler erkekler,kız çocuğu olduğunda utanan ve onu diri diri toprağa gömen erkekler, kadına verdiği mehri almaması için uyarılan erkekler, birden fazla kadın ile evlendiğinde kadınlar arasında adil davranmayacak olan erkek, kadınlarının mirasına zorla ortak olmamaları için uyarıulan erkeklerdir kurana bakın görürsünüz bunları
    Cevapla
  • kenan çelik 13 yıl önce Şikayet Et
    .. Fazla söze hacet yok kesinlikle katılıyorum katılmayanlar olabilir ama son zamanlarda olan olayları irdelerseniz yazara kesinlikle hak vereceksiniz.
    Cevapla
  • HASAN 13 yıl önce Şikayet Et
    harika bir yazı!!!. Gercekten cok güzel özetlemişsiniz.Feminist arkadaşlarda okuyup biraz örnek alırlar inşaalah!!
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat