Akbabalar Libya'yı kaça bölecek?
Akbabalar Libya'yı kaça bölecek?
Leş kokusu almış akbabalar gibi Akdeniz’e üşüşen müttefik güçlerin İnsan Hakları (!) adına yaptıkları katliamlar sürüyor. Peki, öteki diktatörler ne olacak? Ucuz petrol aldıkları ülkelerde İnsan Hakları öldü mü?

Yorumlar14

  • vadettinaktas 13 yıl önce Şikayet Et
    Türkten başka dostumuz yok diyenlere. Birinci Kınrıs barış harekatından sonra bozulan tanklarımızı ambargo nedeniyle amerikadan değil, Libyadan gelen yedek parçalarla yürüttük.İkinci harekatı yaptık.Kahvenin bile 40 yıl hatırı var.
    Cevapla
  • KARA KEDi 13 yıl önce Şikayet Et
    sayin abdullah erol. ingiliz tarih arsivlerine bakmanizi oneririm. malum turk ve arap kaynaklari tarafli olabiliyorlar. ingiliz kaynaklarina gore osmanlinin gazzedeki birliklerini ogul faysal katletmistir. tek bir canli birakmamistir. esir almak yok sloganiyla tum birligi zahit etmistir. ama buna bile inanmazsiniz.
    Cevapla
  • abdullah erol 13 yıl önce Şikayet Et
    Hala Arapların İhanet Ettiğine İnanan Saflar Var Aramızda. Yani bu kadar olur. Hiç mi tarih okumuyorsunuz. Tamamen medyanın yönlendirmesiyle edinilen bilgilerle Arapların ihanet ettiği iddia ediliyor. Sadece İngilizlerin krallık vereceklerini söyleyerek kandırdıkları hainler vardır. Bunun dışında Araplar hilafetin yanında olmuştur. Çanakkalede şehit olanlara bakın orada göreceksiniz. Batılılar Osmanlıyı parçalamak için fitneler çıkarmış ve kuklaları vasıtasıyla başarıya ulaşmıştır. Daha düne kadar ülkemizde de Batının kuklaları yokmuydu? Gözünüzü açın biraz
    Cevapla
  • KARA KEDi 13 yıl önce Şikayet Et
    arap hakli somurulmeye MAHKUMDUR. arap topraklarinda petrol oldukca o bolgede kan akmaya devam edecektir. ben bir yandan uzulurken bir yandan da mustehaktir diyorum. cunku vakti zamaninda atalarimizi sirtindan vuran bunlar degil miyid ? sakin bana araplar turklere ihanet etmedi yalanini soylemeyin kimseye inandiramazsiniz. kaldi ki halk aclik icerisindeyken, ulkenin liderleri ne yapti ? ingilterede klup satin aldi, ulke petrollerini ingiliz fransiz alman abd sirketlerine peskes cektiler. eeee allahin sopasi yok iste..
    Cevapla
  • İbrahim AVCI 13 yıl önce Şikayet Et
    PETROL HAKLARI. Dünyanın gözünün içine baka baka yalannnnn söylüyorlar.İnsan hakları yalannnn petrol hakları
    Cevapla
  • musta aydın 13 yıl önce Şikayet Et
    BOP eşbaşaknı ve bölünen ülkeler. her hal orda 36 alt kimlik yoktur.
    Cevapla
  • sacettın yuksel 13 yıl önce Şikayet Et
    ofofoffff icim yaniyoooor. Mrb can dostlrim mrb şu müslümanlarin ve müslüman ülkelerin düştügü hallaere bakin nerye bakarsaniz bakin göz yaşi ve zülüm nereye bakarsaniz bakin hep yikim yikim nedennnn acabaaaa nedennnn hep müslümnlara bu vahşi bati nedensaldiriyo. osmanliyi yok ettikten sonra üzerimize cüllandilar. neden? acaba, bizlerin hiçmi bi hatasi yok. yoksa işlemiş oldugmuz hatan dolayimi ALLAH cc bizlere böle zalim devletleri belami ediyo sahip cikmadik osmanli devletimize şü başimiz gelenlere bakin (saygilarm(
    Cevapla
  • Gs 13 yıl önce Şikayet Et
    .... avrupalılar zaten kaddafinin bırakmayacağını biliyordu halkı ayaklandırdılar şimdi planı uygulamaya kaldı iş.. türkiye yi fransaya çağırmadılar neden ? türkiye onlar için bir engel .. mübarek mısır ı bırakmasaydı belki o da bu halde olacaktı işte kaddafinin üst üste hataları libya halkının canına mal oluyor
    Cevapla
  • Zübeyir Yazıcıoğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    Geç Gelen İsyan. Bu isyan batının oyunuydu demek yanlış arkadaşlar. Bu isyan geç kalınmış bir isyandır. Sadece batı bir taraf seçmiş ve kartları oraya oynamıştır ki bunu her zaman yaaparlar. Bu isyanlar gerçekten zalimler karşısında yapılması gereken ama geç kalınmış bir özgürlük hareketiydi. Bu geç kalmanın cezası çekiliyor şu anda. İslam coğrafyası batı desteğiyle diktatörlere emanet edilmiş. Bu ya askeri olmuş ya yargısal ya idari olmuş. Ama durum böyle. Geç kalmışlığın bedelerini ödüyoruz.
    Cevapla
  • BULENTCAN GONENC 13 yıl önce Şikayet Et
    Libya kaça Bölünecek2. Kısaca..neymiş..Bilime sarılacağız. Tanrının koyduğu kuralları bileceğiz.Bunlar işte fizik ,Kimya,genetik vb tüm kanunlar. Bu kanunları incelersek ve bu kanunları bilirsek, işte o kanunlar çerçevesinde bizde güç elde ederiz.Kanunları bilirsek,atom Bombası yaparız,uçak yaparız,İlaç yaparız.Tohum yaparız.Bunları bilmessek, bilenlerin ve bu gerçekler için çalışan milletlerin kuklası oluruz.hayatın hiç acıması yok.Bu olanları bizden daha iyi anlıyacak kaç millet var. Hangisinin Çanakkale destanı var.
    Cevapla
  • BULENTCAN GONENC 13 yıl önce Şikayet Et
    Libya kaça Bölünecek1. Biz Türkler hala duygusal davranıyoruz. tabiat kanunlarında duygu yok, matematik var fizik var. Hiç düşündük mü, Güneş olmassa ne olur. Dünya Güneşin yörüngesinden çıksa ne olur. veya hiç düşündük mü tarih sahnesinden silinen devletleri,şirketleri ,işadamlarını. nerdeler. neden yaşayamadılar.Hiç düşündükmü büyük balık küçük balığı neden yiyor.Hayatın gerçekleri bunlar. Öyleyse bu gerçekler karşısında bilimsel olmaktan başka yapacak yok.Gücümüzü kaybedelim aynen Bosna gibi,Libya gibi oluruz.Ruanda oluruz.
    Cevapla
  • kafalar kumdan çıksın 13 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun. Bu saldırıyı düzenleyen akbabalara söylenecek pek laf yok.Asıl laf kendini adam sayıp kafasını kumdan çıkarmayan müslüman (sözde) ülkeleredir benim asıl isyanım.Yahu allah rızası için bunların burnu hiç mi yanmıyor.Ne biçim insan bunlar.Avrupa ülkekeri kendi menfaatleri için el ayak öperler hertürlü yalakalığı yaparlar ve bunu defalarca yaptılar ama bir türlü bunlara dur diyecek bir babayiğit veya babayiğit bir devlet çıkmadı.Hepsi fos çıkıyor.Ama beni en çok üzen benim ülkemin belirsiz tavrı.
    Cevapla
  • levent 13 yıl önce Şikayet Et
    tabi ya. biraksalardida kaddafi delisi bingazide katliam yapsaydi - tamam bu adamlar suclu peki kaddafi manyaginin hic mi sucu yok - defolup gitseydi ne olurdu - libyada halkin demokratik taleplerini silahla bastirmaya calismak normal mi yani
    Cevapla
  • Mehmet Emin 13 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu. Batılıların halkı kışkırtmasının ve o isyan dalgasının sebebi mevcudatı. Ne müdahale yaparsa yapsın, ne kayıp verirse versin, Arap ülkelerinden herhangi bir isim altında tazminat almayı hedefleyen ülkeleri Lanetle kınıyorum. ABD, Fransa ve İngiltere, sıkıysa İsraile demokrasi götürün. İsraile değil demokrasi yaralılara sargı bezi götürmeye bile gücünüz yetmez. ACİZSİNİZ, Petrol için Libyayı bombalayacak kadar Aç gözlü ve FAKİRSİNİZ.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat