Herkesin kaseti kendine
Herkesin kaseti kendine
"Gizli kameralara karşı yeni içtihada gerek var. İlahiyatçıları yardıma çağırıyorum. Hepsine gönül rahatlığıyla günahkâr diyebilir miyiz? Günahın da mahremi olur mu?

Yorumlar7

  • Murat Kahraman 12 yıl önce Şikayet Et
    SANDIĞA GÖMELİM!. Evet, "Günahı GİZLİ işleyen kardeşleri!" daha fazla siyasal günah işlememeleri için 12 Haziranda SANDIĞA gömmeye ve üzerlerini OY PUSULASIYA SETR etmeye karar verdik!.. Valla ben açıklamadım ve merak da etmedim aslında, lakin medyanın ifşaatıyla muttali' oldum bu meseleye! Örtelim bu partilerin üzerlerini de herkes SAADETE KAVUŞSUN!..
    Cevapla
  • keremcan karaca 12 yıl önce Şikayet Et
    KARDEŞİM NE GÜNAHI BUNLAR TOPLUMA MAL OLMUŞ İNSANLARDIR.NE HALT YEDİKLERİNİN TOPLUM TARAFINDAN BİLİNMESİ LAZIM.. Bunları görüpde ona göre oy vermeleri lazım.
    Cevapla
  • Alperen Yılmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    Yazarın derdi ney acep. Namussuzların,ahlaksızların ifşa olmasının neresi kötü, neresi özel hayat, neresi mahrem.Bunların ifşa olmasının kaygısı Akif BEKİ ye mi düşmüş,sayın yazar toplumun yararını olan konularda yazında topluma faydanız olsun.Size ne oluyor,ne çaba düşmüş ki,bırakın adalet yerini bulsun hak etmeyen bu Millete kılavuzluk yapmasın,gitsin mesleğini icra etsin
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Adil Ses 12 yıl önce Şikayet Et
    kaset içtihatı. EJDER'in yazısına imzamı atıyrum.Akif Bey'in,neyin içtihatını istediğinin farkında olduğunu sanmıyorum.Kiramen-Katibin Melekleriyle her an yapılan ameli kayıtların, kamera ile yapılması insanların kendilerini kimlerin yönetmeye talip olduklarını anlaması bakımından ne kadar önemli olduğunu görmekteyiz. ENTEL yaklaşımların size ve bu millete faydası olmaz Akif Bey..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Fırat Haspolat 12 yıl önce Şikayet Et
    Ergenekon-CHP-MHP. CHP'deki kaset olayından sonra Silivri Sakinleri CHP'ye doluverdi. Acaba MHP Silivri Sakinlerine yeteri kadar yer vermedi diye mi operasyona maruz kaldı?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ejder Ejderha 12 yıl önce Şikayet Et
    Yönetenlerin özel hayatı olamaz, olmamalı. Bir ülkeyi yönetmeye talipseniz, sizin özel hayatınız olamaz. Özelden kastettiğim evinizin yatak odası değil. Çıkan kasetlerde olduğu gibi utanılacak görüntüleri kastediyorum. Şimdi sayın Başbakanın böyle bir kaseti çıksa, ağzını hiç açmasa, yani abuk subuk laf etmese bile aldatma görüntüleri çıktığında yer yerinden oynar. Çünkü temsil makamındaki insan zor da olsa örnek insandır. Örnek olamayacak insan o makamı boş yere işgal etmemelidir. Yöneticilerin sokaktaki insanla bir olma lüksü yoktur.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • tuncay tezel 12 yıl önce Şikayet Et
    KASET VE İNTERNET DABBETÜL ARZ DİYENLERE KATILMAYA BAŞLADIM. Her türlü gerçek ortaya çıkıyor. Kim ne derse desin. Adam olan adam gibi davranır. Rol yapanı dabbetül arz ortaya çıkarıyor işte.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat