Usame bin Ladin için papatya falı
Usame bin Ladin için papatya falı
Usame öldü... Usame ölmedi.... Usame öldü... Usame ölmedi.... Usame öldü... Usame ölmedi.... Usame öldü... Usame ölmedi....

Yorumlar18

  • sanal doctor 12 yıl önce Şikayet Et
    sevgili okurlar. emperyalizmi anlayanlar onunla uğraşsınlar o zaman. Emperyalizmi sadece islamcılar anlamaz evet. Ama onu anlayan onunla uğraşır. Müslümanların anlayışlarıyla değil. Gidin emperyalistleri eleştirin. Okurları değil :)
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    ya çok sevgili okur. emperyalizmin siyonizmi anlamayı sırf kendinize has bişeymiş gibi görmekten vazgeçin.usa tamda bu şekilde düşünmemizi istiyor olabilirmi??
    Cevapla
  • fatih aydın 12 yıl önce Şikayet Et
    bizdekilere.... ya sevgili okurlar burda anlatılmak isteneni birazcık anlayabilsek emperyalizmin siyonistlerin oyununu anlatmak için bir çaba sarfediliyor öyle müslümanların derdi ile dertlenmeyi de sadece kendinize has bir şey sanmayın...
    Cevapla
  • hüsamettin atılgan 12 yıl önce Şikayet Et
    senai bey. Barış dini İslam’ı savaş dini olarak görmek ve göstermek isteyenler demişsin.peygamberimiz kılıç peygamberi değilmiydi.size soruyorum vefatın üç gün kala üsameyi komutan tayin edip savaşa göndermedimi.ömrü hep cihadla geçmedimi.sizin böyle barış dini demekle cihadı yok saymıyormusunuz.böyle demenizle acaba yahudilerin,rusların,abd'nin ingilizin ekmeğinin üzerine yağ sürmüyormusunuz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • sanal doctor 12 yıl önce Şikayet Et
    sevgi peygamberi hz. İsa. Evet yaşasın sevgi ve şefkat peygamberi jesus christ imajı altında ezilen, kendi peygamberinin yaptığı savaşları yüz karası olarak görüp komplex ile savunmaya çalışan insanlara. Yaşasın hz.Muhammed ile hz.İsayı yarıştıranlara. Onu bekleyen yahudiler savaş peygamberi olarak tanımlıyorlardı. Dünyanyı ele geçireceğiz onunla diyorlardı. ÖMrü savaşlara hazırlık, savaş için yolculuk, sonra savaş anı, sonra geri dönüş ile geçti. Evinde kesintisiz bir şekilde 2 ay rahat oturmuşluğu yok. Ve ne garip, ömründe gül görmemiş bi insanı gül peygamberi yapın siz. Komplexlerinizde dirilsin islamç Yaşasın kutlu doğum noeli. Yaşasın jesus muhammed...(!)
    Cevapla
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    bayılırım. islam barış diniyle başlayqan yazılara (!) cihadı nereye koyacaksınız ??defneleri aklamak için defalarca yazı yazmak zorunda kalanlar lütfen bize ılımlı islam dayatmasından vazgeçsinler.siz börtü,böcek,doğa.güneş,ot,çöp,çiçek konularında yazın.boşverin, müslümanların derdiyle dertlenmek bizim işimiz.usamelerin olmadığı dönemlerde de küffar aynen bugün olduğu gibi müslümanlarla savaş halindeydiler.sahi haçlı seferlerinin nedenleri neydi?acaba ilerde hamas,hizbullah,el kaide gibi örgütlerin çıkacağıyla ilgili bir kehanet vardıda yıllar öncesinden tedbir almayamı çalışmışlardı ??
    Cevapla
  • hacı mustafa ersözlü 12 yıl önce Şikayet Et
    MUS'AB BİN UMEYR LER LAZIM. İslamı Öyle Yaşayalım ki Bizi öldürmeye gelen, bizde dirilsin.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • MalcolmX 12 yıl önce Şikayet Et
    allahtan korkun amerikadan değil. ölsek şehidiz inşallah kalsak gazi kimden korkuyoruz anlamıyorum bize allah yeter gerisi boş safsata tevhidde bulşmamız lazım korkusuzca o zaman karşımızda kimse duramaz allah yolunda ezer geçeriz inşallah korkun kafirler biz geliyoruz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Muhammet Özdemir 12 yıl önce Şikayet Et
    Merhum Hamidullah der ki.... Evet, Efendimiz müslümanların başı olarak savaştı... Ve merhum Hamidullah'ın tesbitiyle bütün savaşları toplam hayatının sadece 53 gününü işgal eder.
    Cevapla
  • İbrahim Dursun 12 yıl önce Şikayet Et
    FALCILIK!..PAPATYA FALI!..Ve PAPATYALAR AÇARKEN!!-2. Fal ve falcılardan şeytandan kaçar gibi kaçar,şerlerinden Allah a (cc)sığınırım!..Fal ve falcılık; müminin yapacağı iş/ başvuracağı çare değildir. Hele hele o güzelim nazenin yaratılan PAPATYA ların falcılığa alet edilemsine hiç razı olmadığım gibi ,bunu yapanlarıda hoş karşılamaz ve -bu kişi iyilerden-diyemem!..Baharla birlikte rengarenk açılan ve tabiata vurulan -sıbgatullah-damgasının bir parçası olan papatyaları gereği gibi değerlendirmeyip pis/çirkin işlere alet edenlerin o güzelim çiçekleri manen kirlettiklerinide belirtmeden geçemeyeceğim!..Velhasılı..-papatyalar açarken- güzeli seyredip,güzel düşünüp,güzel şeylere vesile olması dileğiyle..Terör ve papatyalar, hiç birlikte yakışmıyor.Taban tabana zıt!Birisi barışın ve güzelliklerin temsilcisi/sembolü,diğeride düşmanlığın ve KANIN.değil mi?Ne dersiniz bu işe?.VesSELAM
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • son osmanlı 12 yıl önce Şikayet Et
    senai demirci. siz abd dünyaya saldırmasın diye korkarak susup sesinizi çıkarmassanız hiç sebep bulamassa gözünün üstünde kaş var deyip zaten saldıracak.iyi o zaman kimse sesini çıkarmasın daha fazla kızdırmayın abd yi bırakın ne almak istiyorlarsa alsınlar.canını malını bu yola harcayanlara bari dil uzatmayın.abd ile her türlü ittifak etmekle durduramassınız onu.sayın senai demirci peygamberin hayatını çok okumalısınız
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • fatih beki 12 yıl önce Şikayet Et
    sorarlar adama senai. sorarlar adama kaç sene dağlarda pis sularla hayatını geçirdin diye
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • son osmanlı 12 yıl önce Şikayet Et
    senai demirci. inancınızı din kültürü derslerinden öğrendiğiniz ne kadar çok belli oluyor.islam dini gerekirse savaş dinidir gerekirse barış dindir.mazluma karşı barış zalime ise savaş dinidir.keşke bu yazıyı yazmadan önce siyer okusaydınız.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • arifhan 12 yıl önce Şikayet Et
    rolü bitti. bu sahnede rolü bitti ve emekliye ayrıldı...
    Cevapla
  • Ali Gürbüz 12 yıl önce Şikayet Et
    üsameler ölemez!!!. üsameler ölmez yüreklerde yaşar:) bir ölür bin dirilir..bir üsame dünyaya bedeldir. ben üsamenin zeki çevik ve canlısını severim.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat