Bay x, bayan x’e 'hurda' dedi!
Bay x, bayan x’e 'hurda' dedi!
Onlar gerçek sevginin tenle, dış görüntüyle ilgili olmadığını bilmezler. Onlar sadece (90+60+90) ölçüsündeki kadınları, yirmilik kızları altmışlık yaşlarına yakıştırırlar

Yorumlar6

  • Y Ugur Tanrıverdi 12 yıl önce Şikayet Et
    Bayan x'i bir de gençliğinde görseydiniz!. Bayan x denilen hanım gençliğinde ünlü olabilmek için ne cevizler kırdığını belki şimdiki nesil bilmiyordur ama orta yaşlılar bunları çok iyi hatırlar. O da bir çok ünlüyü ünlü olmak için kullandı. Doğal olarak o genç ve diri (ben gastelerin yalancısıyım) vücüdunuda bu uğurda sergilemekten ve bu silahlarıyla (evli) erkekleri ün uğruna avlamaktan kaçınmadı. Şimdi tabi oda herkes gibi ihtiyarladı. Gençliğindeki güzelliği kalmadı. Vücuduyla ünlü olmuştu, şimdi vücudundan dolayı alay ediliyor. Herkes hak ettiğini bulur.
    Cevapla
  • Ahmet Ar 12 yıl önce Şikayet Et
    AĞZINIZA SAĞLIK!. Çok güzel söylemişsiniz; ağzınıza sağlık...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Tuncay Akarsu 12 yıl önce Şikayet Et
    tek kelime ile taşı gediğinekoymuş Aybike hanım. gerçekten de yorumlanacak bir şey yok zire ne varsa söylemiş sayın yazar. Böyle mevzularda daha sık kalem oynatmasını bekliyoruz. Zira Meryem Aybike hanımın dili hem akıcı, hem de şiirsel. ne yazarsa rahat okuyoruz ve bilgi derinliği de sıkmıyor. kendisini bu güzel yazı nedeniyle kutlarız. "MUHABBETLE" kelimesi bence çok şık ve zarif duruyor Faran bey. aybike hanımın yazı sitiline yakışıyor. çünkü kendisi dil olarak da görüntü olarak da zarif bir hanımefendi. saygılar.
    Cevapla
  • Bab-ı esrar 12 yıl önce Şikayet Et
    Harika. Aybike hanım müthiş tespitlerde bulunmuş. Kutlarım. Sevgiler.
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    resminizi ve muhabbetle efendim bitirişinizi doğal bulmuyorum.. yazı içeriğiniz ise güzel.
    Cevapla
  • sd 38 12 yıl önce Şikayet Et
    TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL.... Yazar hanımı anlayacak kapasite sanatçı geçinen zavallılar da olsa bu hallere düşmezler..
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat