Deprem bana çok şey öğretti
Deprem bana çok şey öğretti
Şiddetli bir deprem, yaşamayan hiç kimsenin anlayabileceği bir şey değil.

Yorumlar6

  • KAAN00 12 yıl önce Şikayet Et
    hemcinslerine SALDIRMAYINCA. alkış alamamış, sanırım yazarın neden kadınlara saldırdığı bu yazısının ve diğer yazılarının reytingine bakılınca anlaşılıyor, kadınlara saldırmazsan sana reyting yok, haftaya şiddetli bir saldırı bekliyoruz
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mehmet Emin 12 yıl önce Şikayet Et
    Sema Hanım, elinize sağlık, keşke herkes sizin öğrendiklerinizi anlayabilse. Okuyana çok güzel mesajlar var. 17 Ağustos depreminde başka şehirden minibüs tutup dilenmeye Deprem bölgesine giden insanları(!) da unutmadık, ortaya canını koyup enkaz altına girenleri de.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • fırtına 12 yıl önce Şikayet Et
    ille de eleştiri.... deprem ülkesinde yaşıyoruz. çok doğal olarak inan olarak da anılarımız var. yazar olsak da var başka bir meslek erbabı olsak da. dolayısı ile pek doğal olarak insani yönümüzün öne çıkabiliyor benzer felaketlere şahit olunca. bunu başka yöne çekmek hüner gibi gözükse de esas hüner saygı göstermek olsa gerek.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • harun zoroğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    deprem öğreteceğine... ya masal gibi bir yazı yazmışssın..depremden nemalanmayın.ölüm şah damarından daha yakın depreme hacet yok.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Şemseddin Ay 12 yıl önce Şikayet Et
    Samimi paylaşım için. Hocamıza teşekkürler. Dualara Âmin'ler.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • İbrahim Dursun 12 yıl önce Şikayet Et
    DEPREM!YARDIM!VE KARDEŞLİK HUKUKU!-4. Deprem afetine uğrayanlara geçmiş olsun.Ölenlere Allah cc rahmet eylesin.Geride kalan afetzede yakınlarının başı sağolsun!Allah cc yardımcıları olsun!..İnsanoğlunun aslında ne kadar aciz/güçsüz bir varlık olduğu afetlerde gün gibi aşikare ortaya çıkıyor.Üzerinde yaşadığımız yeryüzü ,altında barındığımız gökyüzü, bize yardımcı olduğu sürece bunun pek farkına varamıyoruz malesef..Allah cc vermesin.Altımız sallanmaya başlayıp üzerimizden afet/azab yağmaya başlayınca sığınacak başka yerimiz olmadığı ancak ve ancak en iyi sığınağın Allah cc olduğunu bir kere daha hatırlatır dualarımızın afetzedelerle olduğunu ve hepbirlikte Türk,Kürt vs ayırımı yapmadan bu yaranın sarılmasında elbirliği yaparak acıların dindirilmesi gerektiğini vurgulayarak -Allaha yardımcıları olsun!- diyorum..Unutmayın!Kavimleri farklı olsada aslında bütün müminler birbirlerinin kardeşleridir.İlkönce yardıma bizler koşmalıyız.Belkide böyle afetlerden çıkarılacak çok dersler olacak hepimize.Kardeş olduğumuzu..VesSELAM
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat