2015'in 1915 olması mı isteniyor?
2015'in 1915 olması mı isteniyor?
1880’den başlayıp 1915’e kadar devam eden olaylar nerede ise bire bir ve PKK terörüyle aynı elden çıkmış gibi… 2015'in 1915 olmasını isteyenler mi var?

Yorumlar28

  • Halit UYGUN 12 yıl önce Şikayet Et
    Görünen Köy. Sayın Hocam, bu yazdıklarınızla kimseye söyleyecek bir söz bırakmamışsınız.Ağzınıza, kaleminize sağlık!.Ama her zaman olduğu gibi, ilerici(!?) bazı yorumcular konuyu, Türk, Kürt, Ermeni vs. gibi basit ayrıştırmalarla, başka yönlere çekerek ve oynanan esas oyunun üzerini örterek, bölücülük değirmenine su taşımaya devam ediyorlar. Ancak şurası unulmamalıdır ki, hainler cezasını er-geç bulurlar, yakın zamanda da belalarını bulacaklar Allahın izniyle...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Üsame-i kurdi 12 yıl önce Şikayet Et
    ERMENİLER ZİMMİDİLER PEKİ OSMANLI ONLARI TAM ZİMMET ALTINA ALDIMI. Üstad hazretlerinin dediği gibi ermenilerin bu duruma düşmesinin sebebi biziz. Çünkü bunlar devlete ağır bir vergi verdikleri halde osmanlı devletine sığındıkları halde biz Ermenilere adeleti şeriatı göstermedik.onlara zulm ettik. Yani şeriat dairesinde hukuklarını korumamız gerekirken korumadık. Burada Tek sorumluda kürt değildir.
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 12 yıl önce Şikayet Et
    ZALİMLER VE MAZLUMLAR SÜREKLİ YER DEĞİŞTİRMİŞ.... Dün mazlum olan bu gün zalim olabilir. Bu gün zalim olan da yarın mazlum olabilir. Dünya bir imtihandır ama bunu algılamak için vahiy kültürüne sahip olmak gerekiyor. Yahudiler dün mazlumdu bu gün zalimler. Kürtlerin de bir kısmı bu gün zalim rolüne soyundular. Ermeniler mazlum da olmuşlar zalim de. Yine Türkler zaman zaman zalim olmuşlar. (Burada kullandığım isimlerin bir kısmını kastediyorum. Yoksa hepsinin zalim olması mümkün değil.) Haktan, hukuktan hiç bir zaman ayrılmamak lazım. Yaptıklarımız yanımıza kâr kalmayacağını bilirsek daha dikkatli hareket etmek zorunda kalırız.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • foti foti 12 yıl önce Şikayet Et
    Günaydınlar olsun hocam. Size yıllardır söylüyoruz. Ama Akp2liler bizi ergenekoncu diyip duruyor. Terör sorununu zorlaya zorlaya Kürt sorunu haline getiren bu hükümettir. İngilizden madalya alan, abd den aferin alan yine bu hükümettir. Sev antlaşmasının 63-64. maddelerini kabul eden Damat ferit ne ise; Bop eşbaşkanıyım diyen tayyip Beyde odur. Keşke diyorum bütün akpliler sizin gibi objektif bakabilse . Ama mümkün görünmüyor. Bizim insanımız birilerinin peşinden gitmeye çok meraklı. kendi aklı yetmiyor ya ! Bu niye böyle dediğim de " Sen bilmezsin, devlet yönetmek kolay mı ?" cevabını o kadar çok aldım ki , artık sormaya bile luzüm duymuyorum. Mesela şuan irlanda'da akp, bdp ve chp'li vekiller eyalet sistemi üzerine ders alıyorlar. Ama hiç bir yerde yazmıyor. oraya piknik yapmaya mı gitti bu vekiller ? Bizim dedeler yunan izmire çıkarma yapmadan uyanmamış. Torunları da bu kadar işte. Bir Atatürk daha çıkacak mı bakalım ? yoksa Anadolu'dan Türk ismini silecekmiyiz !
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • illiterate philosopher 12 yıl önce Şikayet Et
    muslumanlik. Ey ebced hesaplariyla turklugu yukselten ve oguz soyundan biri gelmedikce bu ulke adam olmaz diyen mumin, hadi ermeni katliamini yiktin kurtlerin ustune , peki istiklal mahkemelerinde sehit edilen binlerce imanli insanin vebalini kimin ustune yikacan???
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • mustafa akgül 12 yıl önce Şikayet Et
    sn hocam,ittihat ve terakki batılıların. ve ermenilerin desteklediği alkışlar içinde iktidara gelen bir parti ise bunun günümüzle ne alakası var.yoksa,bu günkü iktidarı ittihat ve terakkiyemi benzetiyorsunuz?batılıların ve kürtlerin büyük çoğunluğunun bu günkü iktidarı destekliyor ve alkışlıyor olmaları benzediklerinin kanıtımıdır.gerçi iktidarın suriye, iran ve libya politikalarını düşünürsek bu benzetmelerde haklılık payı var. suriyenin bu gün pkkya destek vermesi gayet normaldir.bu günkü sultanahmet saldırısını yapan libyalıyı düşünürsek macera olsun diye o kadar yolu gelmemiştir herhalde.inşallah tekrarları yaşanmaz.saygılar..
    Cevapla
  • nazim manav 12 yıl önce Şikayet Et
    bir tek tarih tekkerur edecek bence.. oda islamin kotuye karsi bir kalkan gibi gerilmesi olacak,ve bizim her birimizin ahirete goturecegi ufak bir not kitabi,ya saga ya sola,bu gun veya yarin yol zaten bellidir,hak zaten bellidir.
    Cevapla
  • abdullah ak 12 yıl önce Şikayet Et
    sakın yanlıs anlamayın. ben size müslüman deilsiniz demiyorum.. diyemem haddime düşmez lakin siz kendinize sorun sizler yaşamadığınız bu dinin nesiniz.. vallahi bu gidiş hayra götürmez bir an evvel tevbe edip hakka hakikata yönelin vallahi bunların hesabını veremezsiniz...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • abdullah ak 12 yıl önce Şikayet Et
    Uyanın artık gaflet uykusundan. Bismillahirrahmanirrahim kocaman bir büyükşehirde yaşıyorum.. ve herkes ben müslümanım diyor yşadağım muhitte 100 binlerce insan var amma ! sabah namazı vakti bilmem kaçbin kişilik camide en fazla 3 saf oluyor... sokağa çıkıyorum herkes yine ben müslümanım diyor vallahi kardeşlerim o hayasız insanlardan başımı kaldırıpta bakacak yer bulamıyorum kimseyi kınamıyorum hidayeti Allah c.c verir biliyorum kime anlatmaya çalışsam hep herşeyi bildiği duyuyorum ben biliyorum diyor ben biliyorum.. şeytanda çok biliyordu ama noldur.. şimdi her birinizin ceplerinde gavur masonların kartları var dünyalık için faiz çeker Allah c.c savas ilan eder ve sonra ben müslümanım dersiniz.. zina dersen sokaklarda parklarda gırla başkalrının yönettigi ve kesinlikle islama hizmet etmen insanları yine dünya için omuzda taşıyor Hakkı söyleyeni sevmiyor kovuyorsunuz.. Allahın kitabı kuranı ve onun peygamberini kabul ediyor... kabul edipte yaşamıyor sonra ben muslumanım diyorsunuz..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Meftun 12 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ve İran. Türkiye iranla sıkı askeri ekonomik ve teknolojik işbirliği içerisine girmeli aksi takdirde önce iran a sonra türkiyeye saldıracaklar.
    Cevapla
  • mete bilge 12 yıl önce Şikayet Et
    ERMENİ OLAYLARINDAN KİM SORUMLUDUR?. Madem herşeyle yüzleşiyoruz. O zaman Kürtler de tarihleri ile yüzleşsinler. Ben şahsen bazı kürtlerden kendim dinledim. ermenilerin mallarına atalarının nasıl el koyduklarını analtıyorlardı. Sonra fatura Osmanlıya, türk milletine kesildi. Halbuki tehcir yollarına bakın, hep kürt aşiretlerinin bulunduğu bölge, kafilelere saldıran, onların mallarına el koyan yine aynı aşiretlerdi. ermeni olaylarına gelince faurayı türk milletine kesin, başka şeyler söz konusu olduğu zaman da ha bire kürtlüğü ön plana çıkarın. Türk milletinin devlet geleneğinde soykırımcılık yoktur. Öyle olsa ermeniler yüzlerce yıl bu topraklarda yaşamaz, balkanlarda bulgar , sırp kalmazdı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Derhan Tuna 12 yıl önce Şikayet Et
    ibret. Tarih ibret almasını bilen akıl sahipleri için alınacak derslerle dolu. Hem geçmiş ümmetlerin yaptığı hata ve isyanlar ve Elçilerine itaat etmemeleri halinde giriftar oldukları belalar hepsi bizim için ibret doludur. Çözüm: Rabb'in istediği hayatı yaşamak. cok uzak degil yuz sene oncesi bile yasanan olaylar ortada ve ibret alinip alinmadigini gosteriyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Adem Oğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    Kürtler Ermeni Değildir!. Her ne kadar olayları birbirine benzeştirmek mümkün ise de kanaatimce Kürtler, Ermeni değildir. İçlerinden bazıları (pkk,kck,bdp v.s.) Ermenileşmişse de çoğunluk olarak değildir. Dolayısıyla şu anda hükümetin ve devletin uygulamaları 100 yıl önceki gibi değildir. Zira, iletişim imkanları artık eskisi gibi değildir. İnşaallah sonuç güzel olacaktır ama şu anayasal ve yasal düzenlemelerin çabuk yapılması lazım. Gecikme oldukça eşkıyanın işine yarıyor. Bir de artık Türkiye, yıkılan Osmanlı değildir. Zaman ve şartlar biiznillah hayırlı netice vereceğini gösteriyor. biiznillah...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • baran yıldırım 12 yıl önce Şikayet Et
    KÜRT MİLLETİ. ''Kürt Milleti'' ''Türk Milleti'' ile eşit haklara sahip olursa bölünme falan olmaz sayın yazar...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • kazım kafkas 12 yıl önce Şikayet Et
    güneş balçıkla sıvanmaz. çok şükür yanlışın farkına vara bildinizi daha düne kadar sayın başbakanın tüm yaptığı işleri alkışlıyordunuz cumhurbaşkanımız sayın abdullah gülün çok güzel şeyler olacak dediği sözlerini tüm yazarlar ayakta alkışlamıştı evet sayın bulut şunu unutmayın ki tavizler tavizi doğurur açık söyleyeyim bu yazmış olduğunuz yazı beni mutlu etmiştir hiç değilse ülkemizde hükümetin her yaptığını doğru olur mantığıyla hareket edenler belki kendilerine gelirlerde biraz hükümet politikalarına karşı şüphe ile yaklaşırlar
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat