Peki, Kürecikliler ne diyor bu işe?
Peki, Kürecikliler ne diyor bu işe?
İran Meclis Başkanvekili Hüseyin İbrahimi bir açıklama yaparak, “Kürecik’i kesinlikle vururuz’ dedi. Peki, Kürecikliler, bu tehditten nasıl etkilendiler?

Yorumlar10

  • Bir dost 12 yıl önce Şikayet Et
    Tek dostumuz yine biz.... Nasıl bir coğrafyada yaşıyorsak, 1 tane komşu da dost olsun yaa.. En dost görüneni bile ilk fırsatta arkamızdan bıçaklayacak bizi. O yüzden şunu beynimize kazıyalım; "aman o komşu ne der", "aman bu komşuya ayıp olur" zihniyeti yerine sadece ve sadece kendi çıkarlarımız için mücadele etmeliyiz, düşene vurmayız ama düşmesine de engel olmamak gerek. Bu coğrafya bunu götürür. İrana da 2 çift lafım var: elinden geleni ardına koma, Tarihte korkmadık, şimdi de korkmayız...
    Cevapla
  • SeRKaN 12 yıl önce Şikayet Et
    ne alaaka yaa..?. sen buradan kafir füzeleriyle adamları vur ama onlar ne hakla kafir füzelerini barındıran ülkeye dokunabilir ki? insanlığa sığar mı bu? Osmanlı İmparatorluğu yıkıldığından beri Dünya üzerinde ne kadar müslüman toplum varsa hepsine zulüm eden kafirlerle el-ele kol-kola güle oynaya ohh! Dinden imandan bahsederler ama Kuranda demiyor mu ki? hristiyan ve yahudileri dost edinmeyin... hesap günü çoookkk zor olacak bizim için!
    Cevapla
  • mehmet ırmak 12 yıl önce Şikayet Et
    güvenmek. Hükümete güveniyok..kötü iş yapmazlar..işte bu hükümetin ,.bu kötü işleri yapmasındaki en büyük dayanağı bu laftır.Van minutle halkı kandırmasıdır.,siyonizmin önünü açmaktır.Sıfıer sorunla yola çıkıp islamla kapışma aşamasına gelmemizdir.Allah bunlara doğru yolu gösterir inşaalllah.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yaşar Gürakan 12 yıl önce Şikayet Et
    HÖKÜMETİMİZİN BİR BİLDİĞ. VARDIR ELBET. Yahudi israili Müslüman İrandan koruma işi biraz ters geliyo emme hökümetimizin bi bildiği vardır herhalde!Durma yoooo devammmmm
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • soner 12 yıl önce Şikayet Et
    aman iran ayıp. oluyor? biz senin icin degil israilin güvenligi icin kurduk.. van münüt iran!
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • hamza 12 yıl önce Şikayet Et
    iran haklı. s.a sen ülkeni tehdit eden durumda kalkıcan vurucan ırakı adamların ülkesi tehdit altında tehdit eden siyonist israil emperyalist abd.ama adam vuramaz yokya.sonra adam türkiyeyi vurma derdinde değil natonun füzesini vururum diyor.bizahmet eli deymişken incirliyide vurursa sevinirim.selam ve dua ile.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • mevhibe inal 12 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır!. Nasıl oldu da İran birden düşmanımız oldu? Eskiden İsrail düşmanı belirler, Abede tastik eder, saldırırdı. Şimdi biz de mi o saflara geçtik?!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • başar uyandıran 12 yıl önce Şikayet Et
    sen küreciksin büyük düşün.füzeyi kafana yesen de git mührü ampule bas. israili koruyan tek ilçe.helal sana
    Cevapla
  • mehmet layikel 12 yıl önce Şikayet Et
    yavas vursun. yavaş vursun tavukmu vuruyormus sanki sınırdan bir yer vuracak o nasıl bir tehdit öle
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Abdullah Akgün 12 yıl önce Şikayet Et
    one Minute. Nerede one minute ???? İran tehdit ediyor hatta tatbikatını bile yapıyor. Biz Nota veriyoz ( DO verdik şimdi Mİ de )
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat