Bu memleket çok 'yanlış ihbar' gördü
Bu memleket çok 'yanlış ihbar' gördü
Bu “yanlış ihbar” işi aslında yeni değil. Hep vardı.

Yorumlar25

  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    bu memleket. çok yanlış gazeteci ve köşe yazarıda gördü !ama hiç birinede prim vermedi..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • sener 12 yıl önce Şikayet Et
    sapla samanı bir birine karıştırmayalım.. düsturumuz müspet harekettir. ama bu dünyada müspet hareket bir tek türke mi farz yahu. şu cumhuriyet tarihinde gelmiş- geçmiş en müsbet harekete sahip bu hükümete karşı alınan şu tavrı, kesinlikle kabul etmiyorum. zalime isyan etmek ayrı şeydir, devlete isyan etmek apayrı şeydir. rabbim şu nimet bilmezlerin belasını ( her kim iseler) tez elden versede ümmet-i muhammed bir nebze rahat nefes alsa. nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.10 sene önceki idareyle şu andakini aynı kefeye koyup tenkid etmek abesle iştigaldir. allaha şükür verilen nimetin kıymetini bilenlerdeniz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • akif tekcan 12 yıl önce Şikayet Et
    haberin var mı. Haberin var mı kaymakam linç edildi!!!!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ismail sert 12 yıl önce Şikayet Et
    İhbarda yanlışlık yok!. Senai bey, iyi niyetinizi takdir ediyorum. Fakat bu olayda askere kusur bulmak biraz haksızlık olur. Gecenin karanlığında, kaçakçıların mutad sayılarının 4-5 katı insan, ayrıca tıpkı PKK mensupları gibi katırlarla gece vakti yük taşıyan ve PKK mensuplarının güzergahını kullanan kişiler bunlar. Dikkatinizi çekerim; gece vakti sınırımızdan giriyorlar. Hangi ülke olsa vururdu böyle bir durumda. Vurulmak için davetiye çıkarmışlar adeta. Tabi ki öldürülmeleri üzücü ama hırsızın hiç mi kabahati yok. Ve bunlar "köylü" tabiriyle masumlaştırılmaya çalışılıyor. "Köylü" falan değiller, bildiğin "kaçakçı" işte. Bir de askerin yerine koyun kendinizi. Kimlik mi soracaktı asker? Bulundukları şartlar tamamen örgüt mensupları ile örtüşüyor çünkü.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • baki ünal 12 yıl önce Şikayet Et
    bu yanlış değil...... sınırdan katırlarla geçip mehmetçiği şehit eden pkk, vergi aldığı ve rotasını blirlediği bu kaçakçıları (biz öyle biliyoruz) en tehlikeli kamplarında toplayıp gece sanki nabız yoklar gibi yem olarak kullandı. aynı zamanda ırak ta örgütten kaçan ve sınırı geçmek için bekleyenlere göz dağı vermek istedi. kimsenin eline sağlık demiyorum ama pkk nın hedef ve istekleri doğrultusunda, devlete vergi vermektense örgütü tercih eden bu kesime de ders olması gereken bir olaydır. mehmetçik suçlu değildir. ve yıpratılmamalıdır. pkk lı olmayan bu 35 nın hepsi pkk bayrakları ile defnedildi. neden çünkü bunu pkk istedi. bence artık şahıs ve katırlar dışında uçan kuşlarada müdahale edilmeli. şırnaklı bir türkiyeyi gezer sen kimsin demezler ama anadolulu biri şırnağa giderse onu orada yaşatmazlar hele asker polisse durum dahada değişir. Yaradan ve devlet huzurunda eşitlik, yaradılmışlar arasında bozulmuş durumdadır. bu en büyük gerçektir.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Kemal Karaalioğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    Anlayan anladı da, anlayamayana ne yazmalı?. Halen bazı arkadaşlar anlayamamışsa Senai Demirci nin anlatmak istediklerini demekki çekmemişler hiçbir acı hiç bir horlanma, zorlanma. Çıkarın at gölüklerinizi koyun kendinizi karşı tarafın yerine. Gidin yurd dışına nazilerin içine bir horlanın bakalım. Suçlu yada suçsuz 22 yıl emek vererek yetiştirdiğiniz evladınızın -insanlık onuru işkenceyi yenecek, bağırtılarıyla dayak yediğini gözleriniz ile görerek yaşayın bir bakalım. Nasıl ki oruç tutarken size birinin -köpeğide bağlasan aç kalsa deyip aşağılandınızı yaşayın bakalım. Kopye çekip sınıfı geçen arkadaşınızın yanında,çalışmak için kitap alamayan siz! sınıfta kalırken insanlar o arkadaşınızı başarılı bulurken, size tembel gözüyle bakılmasını düşünün. Kız arkadaşınız yanınızdayken başkasının laf attığını düşünün, kim ister kendi oğlunun homo diye polisten dayak yemesini, herkez ona sapık diye bakarken siz ona evlat diye baktığınızı birileri anladığı gün işte ogün anlarsınız insanlık onuru işkenceyi yenecektir sözünün temelini.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ersin Candan 12 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan Doğru. İhbara göre yapılanın her adımı doğru. İnsanların ölmesini tabiki savunmyorum ama sınırdan hemde teröristin geçtiği yerden teröristin haberi olmadan geçemezsin. Ordan geçenlere hiç mi bir şart koşmuyorlar hiçmi aracı olarak kullanmıyorlar? Bırakın bu sütten çıkmış ak kaşık numaralarını. Bence yapılan bombalama santimine kadar doğrudur.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İsmail Ali 12 yıl önce Şikayet Et
    devleti suçlamak kolaycılık. bu devlet bu milletin devleti bu miletin en büyük degeri. her suçu devlet üzerinr atmak kolaycılık ve korkaklıktır. devletin gücünü yanlış veya art niyetli kullananlar her yerde oldugu gibi bizdede vardır. bir eleştirmen bir yazar bir gazeteci bu yanlışı yapan art niyetli insanları deşifre etmeyi vazife edinmeli, yürekli olmalı elini taşın altına koymalı, havaya sözler savurmaknın hiçbir manası yok. herkes masum, devlet suçlu, dagitalım bu devleti ozaman zülmün kaynagıysa niye ayakta tutuyoruz. amerika avrupa iran pkk gelsin bu miilleti idare etsin.bakın amerika ırakı nasıl düzeltti
    Cevapla
  • mehmet kaya 12 yıl önce Şikayet Et
    doğruya doğru başka ne denir ki!. senai bey maşallah bu kısa makalenizde ancak bu kadar anlam ve gerçekler anlatılabilirdi.yazınıza imzamı atıyorum.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • erhan ay 12 yıl önce Şikayet Et
    yalancinin mumu cenazeye kadar yanar. olaya bu yönden bakilacak olursa orda vurulanlar birsekilde terör örgütü yanlisi insanlar cünki dagdaki eskiye düzden destek almadikca o daglar zindan olur sinirin karsi tarafi pkk kontrolünde bir bölge bunlar pkk ile kordineli calisiyor ordan gececeklerini pkk ya bildiriyor yadasinirdan gececislerini pkk dan izin alarak yapiyorlar bunu o bölgede herkez bilir yani bu ölenler kendi hatalarinin ceremesi sonucu öldürülmüstür cenazelerindeki görüntüde akillara ister istemez asker dogru istihbarat almis dedirtiyor cünki cenaze pkk nin gösterisine dönmüs düsündüren gercekler görülmesi gerekir sivillik masumluk bunun neresinde terörist degiliz masum siviliz diyorsaniz bu söyleminiz cenazeye kadardir . yalancinin mumu yatsiya degil cenazeye kadar yanar
    Cevapla
  • veli yazar 12 yıl önce Şikayet Et
    yalnız; bu yanlış ihbar değil.. gecenin bir saatinde; hangi ülkenin sınırından içeri girebilirsiniz. hangi ülkede bu kadar kolay kaçakçılık yapabilirsiniz. hangi ülkenin sınırından teröristler elini kolunu sallayarak giriyor. hangi ülkede devlet operasyonlar nedeni ile hassas bölgedeki halkı uyararak operasyon var arziye bizden habersiz çıkmayın diyor. Hangi ülkede bu kadar özgürlük var. sevgili yazar siz önce bunların cevabını verin.mesela demokrasi getirilen ırakta kaç kişi öldü. oysa hiçbiri sınırda vurulmadı.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mehmet Mustafa 12 yıl önce Şikayet Et
    Senai Demirci.... Ben Senai Demirci'yi TRT'de dini programlar yaparken izlemek isterdim. Ya da başka bir kanalda... Maalesef ki hiç alakası olmayan şeyle, siyasi köşe yazarlığıyla takip ediyoruz artık kendisini. Ve ne yazık ki haddi bile olmayan konulara burnunu sokmuş. Artık onun kimlerin tarafında olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Bundan böyle benim için mütevazi, hoşsohbet, beyfendi kişilik olan Senai Demirci bitmiştir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • tolga ceyhan 12 yıl önce Şikayet Et
    vaybe ne devletmiş Türkiye. nasıl bir yazı dırki bu herşeyi devlet diyerek tüm geçmişe geleceğe yüklediniz suçu etrafınızda olan olaylar geçmişte yaşanan okadar olay hangi biri durup duruken ortaya çıktı acaba yılardır Türkiye üzerinden oynanan oyunların sonucu bütün bunlar bırakın devleti yönetenler kendi işine baksın 2 bozguncunun arkasına takılıp binlerce kişi sokağa dökülüyor yakıp yıkıyor ortalığı öteki çıkıyor bırakın yaksın yıksın deşarj olsun diyecek kadar küçülüyor kimin malını yakıyor kimin canına kastediyor yıllar öncesini bugunu yarına oynana oyunları bir bakın olayların kimler neresinde birlik beraberliği bozmak için yıllarca Türkiye cumhuriyeti kurulmadan öncede kurulduktan sonrada bugüne kadar devam etti bu birliği bozmak içinde devam edecek bunu herkes aklından çıkarmamalı bu birlik buzulduğunda ne türkü ne kürdü ne lazı ne çerkesi hiçbirinin tutunacak bir dalı kalmaz yok olmaya mahkum edilir bunu herkes böyle bilip birlik berbarliği sağlamlaştırmak için çalışmalı bölmek parçalamak için değil
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mevhibe inal 12 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış ihbar mı?. Yoksa birilerinin çıkarı için doğru ihbar mı? Acaba biz önünü, arkasını düşünmeden çabuk mu gaza geliyoruz? Provokasyonlara çabuk mu kanıyoruz? Bizim saf tarafımızı tarihin kurnazları kullanıyor mu?....
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hizli 12 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Yazar. Peki osmanli devletinin son 2-3 yuzyilinda gelisen teknolojiye ayak uyduramayan, buluslara gelismeye tu kaka seytan isi diyen, kiz cocuklarini okutturmayan, kadinlari eve kapatan, ustlerine kuma getirtmeyi hak sayan, ingilizlere amerikalilara el acan dincilere ne demeli? onlarin hic mi sucu yok, devlet tabii ki bu virusu bunyesinden atmaliydi, elinden geleni yapti, ama birazi hala kalmis gibi gorunuyor. Din kisisel birseydir, herkes istedigi gibi yasasin, toplumsal hayata etkisi en aza indirgensin, ama herkes evinde veya kutsal mekaninda istedigi kadar ozgur olsun, sokakta istedigi gibi gezsin, ama kimseye kendi dogrusunu dogru diye ittirmesin. ABD bu kadar guce Hristiyan olduklari icin degil, bilime, teknolojiye, gelisime onem verdikleri icin ulasti. Vatandaslari devletine Hristiyan olduklari icin degil, guvendikleri ve inandiklari icin bagli, onun ugruna savasa gidip olecek kadar. Diger yazdiklariniza kismen de olsa katiliyorum, bunlar daha iyi yapilabilirdi belki de.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat