Peki erkeklerin hakları ne olacak?
Peki erkeklerin hakları ne olacak?
Bakan Fatma Şahin'e Siz "Kadın Bakanı" değilsiniz, Aile Bakanısınız ve erkeklerin de haklarını korumak zorundasınız." diye soran Haber 7 yazarı erkeklerin haklarını yazdı.

Yorumlar260

  • mikail arslan 2 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun haklı söze nedenir teşekkürler
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu, çözüm bulundu mu?
    Cevapla
  • Mustafa durak 3 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızdan padişah yapmışlar ilk önce babasını kesmiş kadına güç verirsen ilk önce eşinden başlar işte böyle Arkadaş apaçık belli buda PKK PYD YPG gibi düzenlenmiş bir terör saldırısı sizlere soruyorum aileniz yoksa çabalarınız niye olur? Bunların amacında aile birliğini yok etmek vede bu konuda çok hızlı başarı elde ediyorlar eve hırsız girse adam ararlar niye kadın aramıyor lar hani eşitlik
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Sema hanımdan razı olsun . Sadece kadınların bakanını ve gariban babaları rencide ve mağdur eden ilgili kanunlarlı kınıyorum ve bu iblis sözleşmeyi savunan tüm kadınların şerrinden Allah'a sığınıyorum .
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal bacı sana
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Mustafa Çık 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok. Güzel. Konuyu. Açıklamış. Ben. Şahsen. Aile. Bakanlığını. Doğru. İş. Yaptığına inanmıyorum. Aile. Yıkma. Bakanlığı. Olarak. Görüyorum. Çünkü. Taraf. Kar. Kimse. Erkeği. Dillemiyor. Erkeği. Bi. Duşman ilan edilir. Hiç. Söz. Hakkı. Yok.
  • ramazan yönter 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani yeni çıkmiştı eş arasında alinan mallar ortaktı bu yasa uydurmasyon bi yasa beraber aldıgımız ev vardı o hak bayanınmış boşanma davası üç ayda bi mahkemeye git gel üç yıl sürdü boşanma olmadı şuan beraber yaşiyoruz ama nafaka baglandı gülmek elle degil evlenek çiftlere sözüm var erkek olarak ev almayın kirada oturmanızı tavsiye ederim erkegin söz hakkınıda gasp etmiş adalet allaha havele ediyom adalete
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Bilal ZENGİN 4 yıl önce Şikayet Et
    -Bu 6284 sayılı kanunun amacı Türk aile yapısı içerisinde temel direk olan erkeği hedef alarak, pasifleştirerek ve ezerek toplumdaki aile yapısını çökertmektir. Toplumda aile yapısı çökünce devlette çökecektir bence asıl amaç budur bu bir milli güvenlik sorunudur. Bu yüzden çocuğun gelip olayları anlatması ret edilmektedir çünkü çocuk gerçeği söyeyecektir. Dosyada sadece kadının yalan beyanı kalacak şekilde her şey ayarlanmıştır bura amaç nedir kadını eşine karşı kışkırtmak ve boşanmasını sağlamak. Yani asıl amaç kadını korumak değil aileyi yıkmak.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • Hasan KILIÇ 4 yıl önce Şikayet Et
    oldukca toplumsal kaplamı geniş olan bazı ailevi travmaların sebep ve sonuçlarına ilişkin güzel ifadelerle tespit edilmiş.asla cinsiyetci yaklaşılmamış,tamamen insani esaslar dikkate alınmış.pozitif cinsiyet ayrımcılığı gibi saçma ,zırva bakışları gerekceleriyle çürütmüş bir bakışla konuyu çok yönden özetlemiş
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Muhammed zeki 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel konular ele alıyorsunuz sema hanim siz bir bayan olarak erkekleri anlıyorsunuzda bizim kadınlarımız bizi anlamiyor
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Erdogan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir soru allah korusun dunyada kalp krizi geciren kac kadin var bir dusunun neden
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Necad 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynisini suan bende yasiyorum ve bu kadin magduruyetinden artik tiksiniti geldi ama allah goruyor
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Menderes 5 yıl önce Şikayet Et
    Evladımı Ömer Tayyib imi 500 km yol giderek icra yolu ile görebiliyorum. sesine hasret bırakılıyor um. bir sürü haksızlığa maruz bırakılıyorum. her şey kadından yana. hayatın paramparça ediliyor. kadınlar kendilerini korumak için çıkarılan yasaları kötüye kullanıyor. Ezilende Mağdur olanda Erkek oluyor. Bu yasalar erkeğin eline bir şey vermemişki sonra neden bu cinnet diyoruz.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Eghjj 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim çok güzel yazmissiniz keşke herkes böyle dusunse
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • kübra 5 yıl önce Şikayet Et
    Evin resisinin erkek olduğu iddian haricinde genel olarak güzel bir yazı olmuş.Kaleminize sağlık.Gerçekten toplumda göz ardı edilen ne varsa yazmışsın.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Memet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyelim erkek olmak böyle şeylere razı olmak demek oluyor
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat