Kadınlar için güzel kalmanın sırrı
Kadınlar için güzel kalmanın sırrı
Medyada her gün kadınlara çeşit çeşit güzellik reçeteleri sunuluyor. Bizimki biraz farklı ama onların hepsinden daha etkili. İşte güzelleşmenin ve güzel kalmanın sırları:

Yorumlar71

  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    superrrr
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • aşil 11 yıl önce Şikayet Et
    kadın erkeğin başının tacıdır. sema kardeşimize açık sözlülüğünden ötürü bi teşekkür borçluyz .kadın ve erkek islam hukukuna uygun yaşarsa hiç bir sıkıntı olmaz.islam hukukunda herkesin hakkı yazılıdır karıncanın bile benim nacizane bir tezim var günümüz kadınlarına ''kadın erkeğin başının tacıdır ama hiçbir zaman erkek kadının elininde dolaştırdığı .....değildir''günümüzde malesef çok fazla sınırlarını aşan kadın ve erke görmekteyiz rabbim sonumuzu hayır etsin.saygılar...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • hasan karafil 12 yıl önce Şikayet Et
    kadınlarda erkeklerde nefislerine hakim olmalı!. yazar kaedeşim büyük fedakarlık gösterip aynada kendine ve hemcislerine bakıyor,biz erkeklerde aynısını yapıp orta yolu bulup şu fani dünyada sıkıntıları azaltalım.şu yazılar bile beni rahatlattı,kendime bakmamı sapladı.bir espiri olacak hikaye ile bitireyim,1988 yıllarda edirne selimiye camisinde muhtemelen bir mübarek kandil akşamı,hoca vaaz verecek ama cmide uğultu kesilmiyor,çünkü camiyi hanım efendiler doldurmuş,hoca ikazları para etmeyince en sonunda patladı;Allah aşkına evde,çarşıda susmuyorsunuz hiç olmazsa camide susun dedi,bir an sessizlik oldu sonra onlar yine devam ettiler.yaradılış.namaz başlayınca sukunet sağlanabildi.allaha emanet olun.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • zehra yavuz 12 yıl önce Şikayet Et
    1 tane. Bu yazarin haber7de ERKEKLERI ELESTIREN bir tek yazisi yok! Neden acaba? Erkekler hic yanlis yapmiyorlar mi? Birkac tane "ERKEKLERE ÖNERI" yazdigi yazisi var.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • zehra yavuz 12 yıl önce Şikayet Et
    Saldiran. Kadinlar, fikirlere saldirmiyorlar, yazdigi TEK TARAFLI, haksiz sözlerine kiziyorlar. Evlilik sorunlarindan SADECE KADINI SORUMLU tutuyor, böyle bir sey olabilir mi? Güya KADINLAR HEP HUYSUZLUK YAPIYORLAR, bu yüzden evlilik sorunlari oluyor! Buna kim inanir?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Sanal ADAM 12 yıl önce Şikayet Et
    AHİR ZAMAN. Pek çok yazınızı okudum. Ahir zamanda müslüman olmaya çalışmak, elinde ateş tutarak gezmek gibiymiş gerçekten. Bazı kadınlar nasıl da saldırıyor size daha doğrusu yazılarınızdaki fikirlere. Ama ben sizi cidden takdir ve tebrik ediyorum. Bir Hadis-i Şerif'e göre cehennemdeki kadınların sayısı erkeklerden fazla olacak. Bunun nedenini anlamak için günümüz kadınlarına bakmak yeter de artar bile. Anlatmak istediğiniz şeyleri ısrar ile anlamak istemiyorlar. Ne diyelim? Güneşe gözlerini kapatan sadece kendine gündüzü gece yapar.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • inatci sevdalim 12 yıl önce Şikayet Et
    ahmet çebi ve bayan yorumcu arkadaşlar hk. ahmet kardeşim senin ruh halini merak etmeye başladım. ne hissediyorsun anlamadım ama kimse "kötü erkeği" savunmuyor. nasıl acayip yorumlara ulaşabiliyorsun anlamıyorum. ayrıca kimse kadın köle olsun da demiyor. Rasuluulah'ın tavrıyla yaklaşmak istesek bile kadına, yaranılmıyor... TAKILIPDURUYORLAR, MUTLU OLMUYORLAR YAPILANDAN HİÇBİR ZAMAN. serbest kadın (düşünce olarak bile) dinen olamaz. ayrıca ser-best bile başı bağlı demektir. Allaha kul olmamıza yardımcı olun başka bişi istemiyoruz...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • zehra yavuz 12 yıl önce Şikayet Et
    AILE. AILE ve ailenin-huzuru ile ilgili yazilar yaziyorum yazan Sema Marasli ERKEKLERIN AHLAKINA deginen yazilar da yazmasi lazim. AILE BAKANINA seslendiginde "Aileden sorumlusunuz, sadece KADINDAN DEGIL" yaziyordu ya. KENDISI DE BUNA uysun!
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Dumani 12 yıl önce Şikayet Et
    Senin yerine KENDİM(iz)i koydum.Adına. Empati dediğimiz bu küçük cümlecik esasen hadisi şerif menşeilidir.Rasulullah buyuruyor :" Sizden biriniz kendi nefsi için istediğini müslüman kardeşi için istemedikçe gerçek Mümin(iman etmiş) olamaz." Şüphesiz Peygamberimiz efendimiz doğruyu söyler-de biz doğruyu anlamıyor Anlamak istemiyoruz malesef.Bir arkadaşımız demişki bu yazı bayanlara bize değil unutun okuduğunuzu belki o arkadaş şaka vari demiştir fakat gerçekten bu mantıkla okuyanımız(erkek kadın)çokkk.Lütfen okurken hep kendinize alın öğütleri eğer hekes kendine istediğini bırakın müslüman kardeşini "KARISINA KOCASINA" isterse huzur bulacaktır.Çünkü ONUN mutluluğu sizin huzurunuz olmalıdır..Eline saglık Sema Hanım Abla..Selam ve Dua ile.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ibrahim ruhavi 12 yıl önce Şikayet Et
    şahane bi yazı. Rabbim kıyamete kadar sema hanımdan razı olsun.gerçekten şahane bir yazı yazmış.Allah bütün zorlukları ona kolay kılsın,yardımcısı olsun ve iki cihanda aziz ve mesrur kılsın.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    talihsiz bedevi.... ne gülüyorsun mübarek,anlattığım senin hikayen...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    evet. kuralsızlığı kural haline getiren hanımlar yine hanım olan bir yazarımızın dile getirdiği hakikatler karşısında muhasebe yapacakları yerde laf yarışına girmişler.siz hanımlar dizi kıvamında bir hayat sürmeye alışmışınız o nedenle dinide dizilerdeki hayata uydurmaya çalışıyorsunuz.feminist üyenin biri bol keseden herif boşuyor gerçek hayatta çok ender rastlanılan bir durum..ya dinin belirlediği kurallara uyacaksınız veya aklınıziheva ve heveslerinizi din edineceksiniz.kılavuzluk işini feride gibilere bırakırsanız işiniz zor dostlar zoorr.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • fatih karakaya 12 yıl önce Şikayet Et
    Kadin yazar!!. Bir kadin yazar, kadinlar icin tavsiyede bulunuyor, kadinlar ders cikartacagina, erkeklere niye laf sokmuyor diyor!! bu nasil mantik anlamadim gitti. Elbette kadin uzman kadinlara hitap edecek! Camide hocalarin da vaaz ederken kadinlariniz size soyle davranmali, boyle davranmali demesi kadar sacma! ya hocam birak kadinin nasil davranacagini, sen erkeklere eve gittiklerinde nasil olmalilar onu anlat. sema hanim gibilerde kadinlara anlatsin, gul gibi gecinelip gidelim!!!
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    Kadın okurlarıma-diye başlanmış yazı. Okuyan baylar lütfen okuduğunu unutsun bu yazı bayanlar için bizimle ilgisiz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • xPROOFx 12 yıl önce Şikayet Et
    sema hanımı eleştirenlere.... yazarın tavsiyeleri hoşunuza gitmiyorsa siz tersini yapın. belki mutlu olursunuz. burdan kin kusmaya gerek yok. istifade edenler için yazılmış yazılar bunlar. anlayana....
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat