Hakan Fidan hangi savaşın işaret fişeği
Hakan Fidan hangi savaşın işaret fişeği
Peres’in, İran’a karşı bıçakların bileylendiği bir anda, barış çubuğu uzatması çok tuhaf. Ama ondan daha tuhafı, Hakan Fidan’ın, savcı tarafından ifadeye çağrılmasıdır.

Yorumlar19

  • MURAT 12 yıl önce Şikayet Et
    CEMAAT Mİ İKTİDAR MI?. cemaate ve ak partiye isnat edilen çelişme -çekişme herne sebeble olursa olsun ikiside biliyor ki bu çekişmede galip yoktur. şayet bir çekişme varsa bu çekişmede galip cemaat çıksa mevcut iktidarı desteklemese bile bir dahaki secimde bu kadar güçlü bir iktidarı kurulamayabilir ve irtica yaygarası koparacak zihniyet hala dimdik ayakta iken siyasi aranada cemaati kim arkalayacak?.benimde hayatımın düzene girmesinde emeği olan hizmet ehli insanlar topluluğunun böyle uç ve zorlama yorumlarla yıpratılması suimaksattan başka ne ile ifade edilebilir?(üstad faran müstesna)saygılar
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • aydın dilli 12 yıl önce Şikayet Et
    Rövanş.... Mit müsteşarının ifadeye çağrılması olayı, şemdinli iddianamesinin rövanşını alma girişimidir, işin ilginç yanı savcıların soyisimleri dahi aynıdır...asıl sorşturmayı yürüten savcı değil de diğeri tarafından icra edilmiştir...İsrailin irana gül uzatmasına gelince, israile yakışan bir tutum, hitlerin avrupa ülkelerini işgal öncesi yaptığının aynıdır. apolitize faaliyetleridir....
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • fahrettin bekiroğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    SAVCI. Eğer israil SİLİVRİ SAVCILARINI yönetebiliyorsa Ergenekonda,Balyozda koca bir israil oyunu demektir.Sayın yazar ŞİMON PEREZ le Silivri savcısı arasında bağlantı kurmanın anlamı ne? Apo nun mektubunu Kandile götüren FİDANLARI hiç övmeyin açılım yüzüne ölen 120 tane FİDANI düşünün.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Feyzullah Özkan 12 yıl önce Şikayet Et
    Evet Başbakan'a kim karşı durursa onun karşısındayız. Adı ne olursa olsun, ister cemaat ister statüko, ister asker ister amerika. Bu memleket için kelle koltukta gece gündüz mücadelesini veren, bu uğurda saçlarını ağartan başbakanımızın karşında kim olursa bu millet onun karşısında duracaktır. Bu ülkenin evet kaliteli bir kadroya ihtiyacı vardır ancak daha da önemlisi karizmatik bir lidere de ihtiyacı vardır...
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Gültekin Gedikli 12 yıl önce Şikayet Et
    Amac yine ayni. Türkiyenin(müslüman) güclenmesini istemeyen dis ve ic gücler ellerinden geleni muhakkak yapacaklardir kimse davasindan vazgecmiyor, herkesin hakettigi yer belli olsun, cennet mi cehennem mi?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ayhan birol 12 yıl önce Şikayet Et
    007 james bond yaparsa iyi yapar. koparılan cayırtıya ve cayırtıcılara bakıyorum...kimin haklı kimin haksız olduğunu hemen anlıyorum.bizim sabıkalı 28 şubat medyamız ve yazarları gene işbaşında.
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    dilim varmıyor.... ve fakat cemaat ile akparti arasında bir güç savaşı mı var diyesi geliyor insanın! belki topyekün değildir ve fakat emniyet ve mit'in özel bir önemsendiğini biliyorum...düşüncemin sui zan olmasına razıyım.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mfatihim 12 yıl önce Şikayet Et
    Son bir kaç aydır sayın Başbakana,. Çok şiddetli ve üstü örtülü saldırılar olmaya başladı.Fitneye yol açmayalım ancak yorumlardan da anlaşılıyor fısıltı gazetesi aldı yürüdü memlekette...Şunu belirteyim kim ne çeviriyorsa bilsin ki bu millet ben de dahil sayın başbakanımızn arkasındayız.Bu ülke bir statükodan çıkıp diğerine girmemelidir...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • murat sungur 12 yıl önce Şikayet Et
    Önemli bir darbe. Hakan fidan başbakanın güvendiği bir şahıs olarak biliniyor.Gerçekten güvenilir bir şahıs ise muhtemelen pkk işinin perde arkasını çözdü ve örgütün yurtiçi ve yurtdışı bağlantılarını kırdı.Asker içinde kck yanlısı heron düşürücü subay tiplerinin temizlenmesi ile genelkurmayda da bir toparlanma oldu.PKK bitirme noktasına geldi.Eğer bu çalışmaları idare eden istihbarat başkanı hakan fidan ise davanın açılması gerçekten büyük bir darbe olabilir.Bu darbe de türkiyeyi bu kadar senedir terör belası ile süründüren enerjisini dağa taşa boşaltan pkkyı ve derin devleti kurgulayan güçlerin baskısı ihtimalini ortaya çıkarıyor.Türkiyenin terörden kurtulması düze çıkması istenmiyor.Terör biterse birkaç sene içerisinde türkiye gücünü ikiye katlayacaktır.Türkiyede yaşanan her anormal durumda israil ve amerika etkisi düşünülmelidir.iranlı nükleer kimya mühendislerine yapılan suikastlerin arkasında israilin olduğu kesin.Terör meselesindeki payları da bilinen bir şey.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • mustafa akgül 12 yıl önce Şikayet Et
    sn hocam neden o diğer ihtimalden. bahsetmiyorsunuz?sizi anlıyorum onlara bunu konduramıyorsunuz ancak bu olayda en güçlü ihtimal bu bahsetmediğinizdir.bunun fitneyle filanda bir alakası yok.bu olay doğrudan t.erdoğana bir gözdağıdır.evet bu işte abd ve israil vardır ama bu operasyonu o sizin bahsetmediğiniz oluşum yürütüyor.tıpkı 28 şubat sonrası (fazilet partisinin kapattırılması ve erbakana siyaset yasağının getirilmesi) ve 27 nisanda yaptıkları gibi.saygılar..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Skywolf 12 yıl önce Şikayet Et
    Oslo Görüşmesi. Bildiğiniz gibi bu görüşme kayıtları ilk önce terör örgütü sitesinin medya uzantısı olan bir kuruluşta yayınlandı, daha sonra diğer yayın kuruluşları da alıntılayarak o günlerde flaş olarak geçmişti..Bu uzantı ajans, haberin kendi sitelerine sistem şifreleri kırılarak yapıldığını iddia ediyor..Dosyanın gönderildiği ülke ise şaşırtıcı değil, evet bildiniz, Israil.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • nizam-ı cedit 12 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin değişen dönüşen bu coğrafyada etkinliği, gözü kulağı MİT dir.. MİT'in varlığı ve etkinliği Ortadoğuyu yeniden şekillendirmeye çalışan ABD ve işbirlikçilerinin işine gelmemektedir. Eee bunun önüne geçmek için tekrar MİT'in pasifize edilmesi gerekiyor on yıllarca yaptıkları gibi.. şimdi ne diyorlar; MİT'in PKK ve KCK'lı elemanları varmış da sorgulanacakmış! zaten olması gerekiyor,olması gereken bir olgu.. bütün diğer istihbarat teşkilatlarında olduğu gibi.. bunun tek bir açıklaması olabilir. MİT'in PKK ve KCK içindeki istihbarat etkinliği Siyonist güçlerin oyunlarını bozmakta ve son zamanlarda PKK'ya büyük kayıplar verdirmektedir. Uludere olayı planlı programlı bir aldatmacanın ürünüdür. MİT'i yıpratmak ve bugünkü gelişmelere bir temel oluşturmak amacıyla kurgulanan oyunun devamıdır. ancak bu oyun ortaya çıkmıştır. herkes bunu böyle söylüyor. İsrail ve ABD işbirliği Uludere'de MİT tarafından anlaşılmıştır. bugün ortaya çıkan gelişmelere Ortadoğu'nun geleceğiyle yakından ilgilidir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • osman ay 12 yıl önce Şikayet Et
    ASIL HEDEF KIM ? YADA NE ?. Bu olayda iki tùrlù çikmaz ve tezatvar,asil bùyùk fotograf geride tùrkiye cumhuriyeti devleti kisa donemlerhariç vizyonu ve gelecek pilani olmadan bu cografyada yasadi yasatildi buna avrupali devletler soylediyordu avrupanin hasta adami,ama birgùn biriçikiyor,benim ùlkemin kaderi bu olamaz olmamali diyor,bùyùk badireleratlatarak ùlkeyi ekonomik yonden nefesalirhalegetiriyor bununla bitmedigini biliyor,asilmeselenin kokusmus devletbirokrasisini ve devletin gùçlerayriligi ilkesinde oldugunu gorùyor eger bunu da yapabilirsem diye yolaçikiyor,kùçùk adimlarla ilerlerken milletin onùne 2023 diye bir hedef ve vizyon koyuyor iste butùn meselede burda basliyor,AB gorùsmeleri dumanoktasina geliyor,heryerden tùrkiyenin ekseni kayiyor feryadi yagiyor,içerde ergenekoncular isbasina gelip olmadikyerde olmadikolaylaryasaniyor,buda tutmuyor,simdi yenibirperde tamda disarda etkiliolmamizgerekirken,sayin HAKAN fidan ùzerinden basliyorlar vurmaya tamda MITe ihtiyacimizinartigisirada hedef basbakan mi?
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • mehmet bulut 12 yıl önce Şikayet Et
    fidanın. arkasndayz bu oyunlara karnımız tok
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • hasan karafil 12 yıl önce Şikayet Et
    panik yok,. onlar tuzak kurarlar,ama Rabbim onların tuzaklarını boşa çıkarır.Allah kerimdir.amerika,israil bütün küffar,yerli işbirlikçiler,hepsi uğraşıyorlar ama işler mütamadiyen iyiye gidiyorsa bunda da bir hayır vardır.Allahıma güveniyorum ve onu çok seviyorum,Allahım milletimizi ve bütün alemi islamı,mazlum milletleri vahşi emperyalistlerin hertürlü tuzak ve komplalrından koru.AMİN!
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat