Turgut Özal Suriye’de neden ağlamış?
Turgut Özal Suriye’de neden ağlamış?
Rahmetli Turgut Özal Şam’a geldiğinde Sultan Vahdettin’in mezarını ziyaret etmiş ve orada gizli gizli ağlamış.

Yorumlar7

  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    ilhami battal. 1 koyup 3 alacakken 3 koyup hiç almakla kalmadık kilerdekileri de verdik! global çetenin iştahından istifade etmek,onun artıklarına göz dikmek veballi bir iş idi ve bunu toplum uzun zaman ödedi!12 eylül ihtilalinden sonra hem darbenin etsini azaltmak hem de iran devriminin yansımalarını minimize etmek için chp yi değil sağ bir oluşumu başa getirdiler,başına da rahmetliyi koydular.ve fakat özal bir süre sonra halk damarı debreşince fırsatlardan istifade etmeye,sistemin ambarından halk için bişeyler yürütmeye yeltenince ipini çektiler(hatırlayın,evren;onu ben getirdim ama sınırı aştı demişti).özal ın belki en büyük veballi işlerinin başında sarp sınır kapısını açarak aç,sefil rus,azeri fahişelerinin yurda girişine izin verip koca karadeniz sahillerinde zinanın,aldatmanın,aile dramlarının,ahlaki çöküntünün önünü açması,bir lider bunu hesap edebilmeli idi! nihayetinde hain değildi,halktan biri idi,abartmadan rahmet dilemek düşer zira ölüm zor hesap çetin..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ilhami Battal 12 yıl önce Şikayet Et
    Ya irak ?. Ah sayin Aybike hanim. Genc nesil belki bilmez ama hatirlatayim. Irak savas i oncesi, surekli georges bush u arayan kimidi, telefon faturam yukseldi diyecekti bush. Irak uzerine bomba yagdirmak icin az ugrasmadi, keske o zaman da aglamakli olsaydi. Milletimiz de masallah, duygusallasmaya hemen razi; dun ne oldu tarihte, siyasette, merak eden varmi bu memlekette ? Hani su 1 verip 3 alma meselesi ... Ne acili gunlerdi. Kac irakli cocugun ahi var dersiniz badem gozlu amcanin ? Sayin Aybike hanim, siz bari yapmayin ne olur
    Cevapla
  • Ahmet Ar 12 yıl önce Şikayet Et
    TEŞEKKÜRLER MERYEM HANIM. Güzel yazı, derin yazı, hisli yazı. Teşekkürler.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    denge...!. rahmetli abdulhamid han padişahlar içerisinde müstesna bir yere sahipti ve fakat said nursi r.a ve cemaleddin afgani r.a gibi düşün önderlerinin önerilerine kulak tıkayarak 'saray' geleneğinden sıyrıl-a-maması en büyük yanlışı olmuştur! hatıralarında sakin bir şekilde yatağında ölmek istediğini söyler,cedelden,mücadeleden korkan,hani biraz tatlı su seven bir yapısı vardır..ifrat ve tefrit yanlış,severken de söverken de! nihayetinde bir krallık,imparatorluk,çarlık...!rahmetli özal ise sistemin mutfağından gizliden bişeyler aşıran bir rol üzere idi,ta ki inisiyatif almaya yeltendi ipini çekti egemenler,ameli üzere değerlendirmek gerekir,abartı sırıtıyor hakikatin gölgesinde!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Bab-ı esrar 12 yıl önce Şikayet Et
    Çok etkilendim. Sultan vahdettin'in Suriye'de yattığını yeni öğrenmiş olduk. Aybike Kardeşim çok teşekkür ederim. Bu güzel yazılarınız ruhumuza merhem gibi geliyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mustafa yavuz 12 yıl önce Şikayet Et
    ben de apladım.ateşli küller üzerine oturan aziz atam aziz sultanım sana. allahtan ecri cezil diliyorum.mezarını aziz dostumuz ercan uslu(başkanı olduğu s.a.d.a.v. marifetiyle) 4-5 sene önce restore ettirdi.
    Cevapla
  • demokrat 12 yıl önce Şikayet Et
    çok duygulandım, güzel yazı. Meryem Hanım sabah sabah gözlerim doldu. Bu içli hatırayı bize naklettiğiniz için en kalbi teşekkürler. O kalbi de kendisi de büyük olan Rahmetli Özal'a rahmet diliyorum.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat