Kahraman sandıklarımız hep böyle miydi acaba?
Kahraman sandıklarımız hep böyle miydi acaba?
Çevik Bir’in o duruşu karşısında beyaz Türkler ve laikçileri nasıl bir halet-i ruhiye yaşadılar? Onlar da çoğu Kürtçünün Öcalan’ın itiraflarıyla duydukları ezikliği hissettiler mi?

Yorumlar16

  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    çevik. bir namaza başlamış ula,korku dağları sarmış herhal? feveylüllilmusallin!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Gültekin Gedikli 12 yıl önce Şikayet Et
    Lider Öcalan. Öcalanin her hali onun bu isin basinda olmadigini gösteriyor,kusura kalmayin,bunu benim8 yasinda ki kizim bile anladi.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Velhasılkelam 12 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek Kahramanlar Görünmezler. Biz bize kahraman diye gösterilenleri gördük. Asıl kahramanların ün, şan, prestij, şöhret vs.derdi olmadığı için kahramanlıklarını yapıp, vazifelerini yerine getirmelerinin huzuru kalbiyle göcüp gittiler. Onlar yaptıkları kahramanlıklarla övünmek şöyle dursun, kendi içlerinde bile birşey yaptım dememişlerdir.Övünmemişlerdir.Kağıttan kahramanlar ise asıl kahramanların yaptıklarına bile sahip çıkıp ülkeyi bu hale getirenlerdir. Görüyoruz ne halde olduklarını...
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Erkan 12 yıl önce Şikayet Et
    SEVGİLİ M. ALİ ABİM DOSDOĞRU DEDİN.. Vallahi ne doğru kelam eylemiş M. Ali Bey. Allah cc yarve yardımcısı olsun. Bu, tuvalet kağıdından beter kullanılan, aşağılık acuzeler, bilemez ne yaptığını yada dediğini. Sonuçta, atılan bir kağıt parçası gibi, hemde çok aşağılayıcı bir işi gördükten sonra, neye bulaştığını kokusundan, üzerine yapışandan anlıyor ama çoook geç. Biz Müminiz Elhamdülillah, dik durur, pervasızca kafirle savaşırız her ortamda. Ne korkalım kafirden !!!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • samet demir 12 yıl önce Şikayet Et
    Birilerinin çocukları. Sayın Bulut'un yazısına harfi harfine katılıyorum. Ve lakin her tarafa dokunduramamış. Peki şimdi kahraman zannettiklerimiz kimin çocukları olabilir, hiç bunu düşündünüz mü?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ömürcan 12 yıl önce Şikayet Et
    BU İŞ BİTTİİİİİİİİİİİİİ. SRA BASIN AYAGINDA..... hu iş tamam inşaalhha. 28 şubatın asker ayagı diyeceksinizki yeni başladı.hayır, artık bu iş bitti.asker ayağı tamam. tabi ki daha pek çok emekli asker var tabiki daha onlar şu an daha aranmıyor bil yada ismi bile geçmiyor diyebilirsiniz. hepsine tek tek sıra gelecek.. bu iş tamam artık . şimdi iş geldi çattı basın ayagına.. ERTUĞRUL ÖZKÖK. bakalım sana ne zaman sıra gelecek.. benim hesabıma göre sıra artık sende. 6-7 aya kalmaz sıra sendeeeeeee..... hiç kurtuluşun yokkkk.ç. sonuna kadar savaş, son kurşuna kadar savaş naralarını unutmuyoruz, unutamıyoruz. unutmayacağız ve unutturmayacağız..bu böyle biline.yaptıklarının, yaptırdıklarının cezasını çekeceksin nasıl olsa cevik bir senin de adını VERECEK. zaten bir kaç gündür kıvırmaya başladn. bu kıvırmaların seni kurtaramyıcak..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • levent 12 yıl önce Şikayet Et
    Kahraman olmak icin. Once dusman i alt edeceksin - dusman yoksa yaratacaksin - ayni ergenekon un pkk yi yaratip besledigi gibi - tsk nin icindeki ergenekon uzantilarinin silah muhimmat goz yumma sinirdan gecislere izin verme sinir karakollarini 30 yildir inatla yapmama mehmetcigi derme catma klubelerde pkklılara teslim etme ihanetleri olmasaydi bu capulcu surusu bu kadar yil yasayabilirmiydi
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • can kurtaran 12 yıl önce Şikayet Et
    zalimler korkak olur. zalimler korkaktır çünkü güçlerini yüreklerinden almazlar, inanmazlar hiç bişeye. Allah yüreğe güç vermezse aciz insan hep korkaktır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Sultan-ı Yegah 12 yıl önce Şikayet Et
    İdamlık Nurcular.... Adını unuttum ama Ömer Özcan'ın kitabında geçen hatıratta var.. Genç, 20 yaşında delikanlı. Eve yapılan baskın esnasında risale okurken yakalanıyor. Komiser de kapı komşusu. Karakolda diyor ki "Evladım, sen oraya sadece geçerken uğramıştın, bunlardan değilsin, değil mi?".. Genç cevap veriyor "Hayır efendim, ben nurcuyum.".. Komiser küçüklüğünden beri tanıdığı çocuğa acıyarak tekrarlıyor. "Evladım anlayamadın galiba.. Said Nursi idamla yargılanıyor.. Seni de yanına gönderecekler.. Sen herhalde geçerken uğradın o eve".. Çocuk ısrarla "Ucunda idam da olsa, ben nurcuyum efendim" diyor.. Komiser çaresiz onu da mahkemeye sevk ediliyor ve o da mutluluktan uçarak gidiyor, Üstad'ıyla beraber hapishaneye giriyor.. Zübeyr Abiyi yanlışlıkla tahliye ediyorlar, "yanlışlık yaptınız" diyerek itiraz ediyor ve tekrar içeri alıyorlar.. Dava Adamı olmak böyledir..
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    bana kahramanını söyle. sana kim olduğunu söylemeyeyim zira kaldıramayabilirsin!
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Muhammed Ali 12 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiki komutanlar. denizaltının içinde dünya turu yapıp kurtuluş savaşında cephede savaşmış gibi saygı bekliyorlar. Üstüne üstlük de halkın iradesiyle seçtiği meclislere darbe yapıyorlar. Ne günler gördük Allahım. Kabus gibiydi! Bir daha bizi atalet içerisinde kalmamıza müsade etme Ya Râb (amin)
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • fatihhan 12 yıl önce Şikayet Et
    dava adamı kimdir. Kahramını kahraman yapan davasıdır, davasını da dava yapan, ona olan inancıdır. O davasına ne kadar inanır ve bu inancı uğruna kendi nefsinden dahi geçerse, o davası onu sınar ve davalık olur, sen ne zaman ki davan uğruna davalık olduğunda davan için herşeyinden geçip dimdik duruyorsan bil ki o zaman sen dava adamısındır. En güzel dava da hak bildiğin yolda yürümektir. Ayrıca davanın büyüklüğü kapladığı alan kadardır. Sen ki kainatı kaplayan bir davayı sahiplensen bilki sen büyük bir dava adamı olmuşsundur. Kahinatı sarcak bir dava da ancak HAK'ın davasıdır. Herkes sana karşı olsa da O sana yeter. Hak yolunda Hakkı savunan hakperest olmak duasıyla. (hocamın yazısında eleştirdiği kişileri burada böyle bir hak davası tanımında yanından dahi geçirmem)
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Metin Yazar 12 yıl önce Şikayet Et
    Apo bile Türklükten medet umuyor.. Türk'e diş bileyenler, Türk'ün kanını dökmek, canını almak, ruhunu kirletmek, vatanını bölmek,bayrağını indirmek, ezanını susturmak için fırsat kollayanlar ve fırsatını bulduklarında bu melanetleri işleyenler , zoru görünce ya da menfaatleri söz konusu olunca "Benim de anam Türk, benim de babam Türk,benim de teyzemin eniştesinin eniştesi Türk,hatta kedimiz bile Türk" demeye başlıyor, Türk olmakla şereflenmek istiyorlar. Terörist başı da işte onlardan biri. Paketlenip Türkiye'ye teslim edildiğinde "Benim anam Türk(men), devletime yardım etmek istiyorum" demişti. Türk olmak için Türk ırkından gelmek gerekmiyor,sadece insan evladı olmak yeterlidir. Terörist başı azılı ve koyu bir Türk düşmanı olduktan sonra anasının Türkmen olup olmamasının ne önemi var? Kaldı ki anasının Türkmen değil, tehcirden arta kalanların soyundan geldiğini herkes söylüyor. Zoru görenler, ya da ceplerini doldurmak isteyenler (ırkları söz konusu olmaksızın) hemen Türk,Türkçük,Atatürkçü oluyorlar.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    HELE BİR KONUŞSUNLAR İTİRAFA BİR BAŞLASINLAR. Hele birbirlerini satmaya bir başlasınlar o zaman yenmez tadından.Kim kimin borusunu öttürmüş, vatan kurtaranlar ilk önce işi kıvama getirmek için ne dolaplar çevirmiş,Emrindeki askeri koltuk ve para için satanlar-sonra kanı yerde kalmayacak edebiyatı yapanlar,heroncular,Aktütün ekibi,Muhsin başkanın katilleri,...elhasıl devletin içinde çöreklenmiş yılanlar ortaya bir çıksın o zaman yutacağız küçük dilimizi.Teşekkürler sayın Bulut.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Emre Çiçek 12 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Kemalist ve Apoistleri Toplasan Bir Saddam Etmez.. Gerçekten de Kemalisti olsun Apoisti olsun yakalandıklarında resmen kıvırıyorlar. Belki de bunun nedeni kendilerinin öncülüklerini yaptıkları ya da savundukları ideolojileri, aslında kendilerinin tam olarak kabullenememesi. Belki de sadece bulundukları konumda kalabilmek için o ideolojileri araç olarak kullanıyorlardı. Dikkat edin darbeci generallerden biri çıkıp 'Evet ben yaptım' diye mertçe itiraf edemiyor. Çünkü adamlar yalnızca bellerinde silah taşırken cesurluk taslayan tiplerden. Fakat son dönemde idam edilen Saddam Hüseyin beni çok etkilemişti. Adamın dik duruşu ve kendini asmaya götürenlerden hiç korkmaması etkileyiciydi. Ne kadar zalim olursa olsun Adam inandığı gibi yaşadı ve mertçe öldü.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat