Sezaryen çocuğun kaderini tahriptir
Sezaryen çocuğun kaderini tahriptir
Anlatacağım hikâyenin değişik versiyonları olabilir. Ben bende kayıtlı olanı -ki binlercesi kayıtlıdır bende- aktaracağım.

Yorumlar31

  • Ehli vicdan 4 ay önce Şikayet Et
    4. Çocuğumu sezerysnla dünyaya getirdik... burada yazılanları en ağır şekilde yaşıyoruz.. Basta dikkat eksikliği olmak üzere.. Annesi çocuk 8 yaşındayken dediği - Ya bu çocuk beni anne olarak görmüyor... Sevgi ve bağlanma hissi zayıf... Dikkat eksikliğinden dersleri perişan.. Şimdi 16 yaşında... Hayata nasil tutunacak diye kara kara düşünüyoruz.. Erkek çocuğu..
    Cevapla
  • Ayla 4 yıl önce Şikayet Et
    Hastaneye kontrole diye gitmiştim sonuçlar kötü diye yatırdılar hastaneye korkuttular. 1 hafta direndim doktorlara normal doğum olsun diye suni sancı çektim ama nasip olmadı sezeryan oldum.bu yazıyı okuyunca bir daha üzüldüm normal doğum yapamadiğıma.yeni nesil çocuklar kendi oğlumda dahil çoğunda bu belirtiler var malesef bir anlam veremiyordum şimdi daha iyi anladım.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • feriş Agırcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda haklısınız. Bizi doktorlar korkutuyor bizde hemen tamam diyoruz
    Cevapla
  • noter tasdikli yorumcu 11 yıl önce Şikayet Et
    nasuh bilen . sen fetvayı kalbine sor demişsin ya o da fetvayı kalbinde bulduğunu söylemiş alay söz konusu değil.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    sayın mete bilge. benimle alay etmekle bir alay asker kazandırdın.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    sayın mete bilge. benimle alay etmekle bir alay asker kazandırdın.
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    müsned hadis-i şerif kitabıdır. yazarı da mezhep imamlarından ahmet bin hanbel.yazdığım hadis-i şeriftir.
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    hadis-i şeriflerin fatihası olarak dinlediğim hadis-i şerif.. ameller niyetlere göredir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mete bilge 11 yıl önce Şikayet Et
    nasuh bilen harbi okkalı bir cümle sarfetmişsin. hakkiaket güzel bir sözü bulmuşsun. men de diyirem ki hangi fetva galbimden daha yakındır allaha...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Kadim Kültür 11 yıl önce Şikayet Et
    sayın yazar her konuda yazmak zorunda değilsin. ebcet le uğraşıyorsun cifirle uğraşıyorsun kabul, kabbala dan malumatın var, şifacılık ayrı bi meziyet. bu da kabul. ama bazı konuları da bırak başkaları, uzmanları yazsın. bir de şu kader hakkındaki malumatlarını gözden geçiriver. haber 7, ülke tv yi severim ama gına geldi yeter bu kadar eziyet ya
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Önder Demir 11 yıl önce Şikayet Et
    batı çoktan battı haberimiz yok!. eşcinsel evliliği bile sıradan normal bir evlilik gibi çocuklara okulda öğreten ve devlet garantisi altına almaya çalışan batı aslında çoktan batmıştır fakat bizim haberimiz bile yok. zinayı suç saymayan batı fuhuşu bir meslek dalı diye tanımaktadır ve fuhuş yapan kadınlardan vergi almaktadır. batı bugünkü medeniyet dediği şeytani uygulamaları ile aslında lut kavmini bile sollamıştır. eşcinsellerin normal bir şekilde evlendiği ve bunun normal bir hadise gibi gösterildiği ve eşcinsellere evlat edinme hakkını tanıyan batı allah'ın koymuş olduğu kanunlara açıkca karşı gelmektedir. allah batıyı ıslah etsin diyorum.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • ibrahim ergül 11 yıl önce Şikayet Et
    batinin pesinde batis. tarin boyunca insanliga eziyet ve zulum yapan avrupanin boyundurugunda yasam standartlarimizin yükselecegi yalani artik farkedilmeye basladi.bati karanlik orta cagdan bizim medeniyetimizden ögrendikleriyle cikmistir.biz careyi ve gelismeyi 1000 yillik selcuklu-osmanli-endülüs medeniyetimizde aramaliyiz.avrupa biz olmasak,yamyamliktan,bilim düsmanligindan,yobazlikta kurtulamazdi.türkiyede bir moda var insanlar garip bir sekilde konusmalarini güclendirmek icin ingilzice kelimeler kullaniliyor.sahsen ingilizce kelime dagarcigim,türkce kelime dagarcigimdan daha büyüktür,ama hic bir zaman türkce konusurken,yazarin ingilizce "large,lurge"gibi kelimeler kullanma gerekliligi hissetmedim.bari "larc" deseydiniz.yada mesela "genis" diyebilirdiniz? "genis"kelimesi cok mu cirkin.türkceyi ingilizceyle bu sekilde tahrip etmekte bir cesit "kürtaj"dir.esas ergenekon beyinlerimizde,kalplerimizde.ne zaman farkedecegiz?
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    bizim alimler çok tevazulu. bizim gibi en sıradan insanlar olsak bile kale alıp dinliyorlar,yanıtlıyorlar,ilgileniyorlar.sağolsunlar.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    kaynak bilgiyi yorumlamadan yazayım . "başkaları fetva verse de,sen fetvayı kalbine sor."müsned 4.228
    Cevapla
  • Hasan Seyre 11 yıl önce Şikayet Et
    öyleya..askerlikde allah tarafından tasdik gören kutsal bir meslektir... öyleyse.erkeklerin kanun gücüyle.askerliği kırma girişimleri ne demek şimdi.erkeklerin kaderini kabul etmeme ve şehitlikten kaçma çabalarıda ne oluyor??. kadınlar kendi bedenleri için tasarruf hakkı istemeleri ve talepleri erkekler ve alimler tarafından ilaha karşı çıkma oluyorda. benzer şeyi erkekler yapınca şimdi allahla aynı paralelde düşünme ve sevaplı bir davranışmı oluyor.??.cevap verin anlı şanlı alimlerimiz.??
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat