Suriye krizinde İslamofobi'nin izleri
Suriye krizinde İslamofobi'nin izleri
Suriye’de büyük bir iç savaş var. 15 ayda onbinin üstünde insan öldü ve dünde bir cenaze töreni bombalandı. İster istemez dünya nereye gidiyor diye soruyoruz.

Yorumlar8

  • başar uyandıran 11 yıl önce Şikayet Et
    pilotlar nerde.1 hafta oldu.. hani biz büyük devlettik.hani süpergüçtük. 1 haftadır 2 pilotu bulamıyoruz.sonra at tut.yazıklar olsun
    Cevapla
  • tankoy oytun 11 yıl önce Şikayet Et
    türk uçağını düşüren aynı kişi suriye uçağı da düşürebilir.. türk uçağını düşüren rus aslında kimin uçağını düşürdüğüne bilemez. emirle düşürüyor. ama her rus biriminde müslüman türk dostları var.onlar türkler gibi de değil hatayı asla affetmez. rusya kendi tükürüğünde boğulacak.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • hikmet basiret 11 yıl önce Şikayet Et
    suriye de direnen şanlı bir millet var .. mazlum ,mağdur ,şerefli bir milletin bir firavuna aykalanışı ve direnişi karşısında suskun ,korkak ,ve zalimden yana tavır koyanları allah'a havale ediyorum .allah esedle haşr etsin esedle yargılasın ve esedle beraber etsin.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • hakan bekmez 11 yıl önce Şikayet Et
    avrupa hiçbir zaman.... avrupa hiçbir zaman çözümün ve hoşgörünün adresi olmamıştır... bunun tarihte de günümüzde de birçok örneği vardır. türkiye bunu başardı, sayın ak parti hükümeti sayesinde türk milleti gerçek kimliği olan birleştirici, çözümcü ve hoşgörülü karakterine tekrar büründü yüce allah'a şükürler olsun tabii ülkemizdeki bu kadar olumlu gelişmeye rağmen bazı bağnaz kesimlerin hala varlığını zorla sürdürüyor olması büyük bir ayıp sayılmaz o kadar kusur kadı kızındada olur...! arap baharının asıl adı cahiliye devrinden kurtulma operasyonudur. arap kardeşlerimiz dikdatör zihniyetli ve hain yarı arap yarı asimile liderlerinden kurtulmak istedikleri için savaşmak zorunda kaldılar ve bu mücadeleleride sonuç buluyor. ortadoğu karışık gibi görünüyor ama bu düzelmenin başladığının işaretidir...! ayrıca ortadoğudaki dirilişin en büyük destekçiside ak türkiyedir ve öyle olmaya devam edecektir...!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • mevhibe inal 11 yıl önce Şikayet Et
    hani?. müslüman müslümanın kardeşiydi? hani savaş sebebi zulüm, haksız saldırı ve din baskısı idi? maddi menfaat, nufuz ve hakimiyet için savaş müslümanlara yasak idi? bal gibi de zulüm, maddi menfaat, nufuz, hakimiyet için işgal yapanların yanında yer alırken...zulüm, haksız saldırıları keyfimizi bozmadan seyrediyoruz!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • adam turk 11 yıl önce Şikayet Et
    suriyeli türkmen kardeşime. bende türkiyeli türkmenim. türkiye suriye topraklarına girecekse tam girer girmeyecekse hiç girmez, zaten açıkçası rusyanın suriye hususunda dürüst olduğunu sanmıyorum, oyun hususuna gelince, haliyle uçakları elin adamından alıyoruz ve kedi sistemimizi geliştiren insanlarımız birileri tarafından yokediliyor,yani uçak uzaktan yanlış yönlendirmeyle radar sistemine müdahale edilmediyse türkiye suriyeyeye kesinlikle uçak göndermezi birkere suriye bizim toparaklarımızda ve zaten her yerini tam olarak bizden daha iyi bilen olmaz. yani türkiye suçsuz, rusta iyi niyetli değil batıda bizi öne sürüyor, ama suriyedeki halkın bir suçu yok.. madem öyle herşey açıklığa kavuşmalı. türkiyenin kasıtlı olarak gereksiz bir riske gireceğini sanmam.. ama öncelikle türkiyenin dürüst olduğuna inanmak zorundayız. esad ı iyi niyetli bulmuyoruz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ziggy 11 yıl önce Şikayet Et
    suriyeliyim sünniyim türkmenim . dünya medyasında uçağın suriye sınırları içerisinde düşürüldüğünü söylüyor adam türk arkadaşımız ve buunu yalan olduğunu uydurma olduğunu ileri sürüyor. peki ben soruyorum türkiye bi oyuna getirilip harbiden suriye sınırlarını ihlal etmiş ve suriye sınırları içerisinde vurulmuş olmasın rusya da ellerinde bilgi olduğunu ve istenilirse paylaşabileceklerini açıkladı buna ne demeli?
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • adam turk 11 yıl önce Şikayet Et
    cctv kırokisi. cctv diye ingilizce yayın yapan çin veya japon kaynaklı bir tv de suriyede düşürülen uçağımızla ilgili bir haberde çizilen krokide, uçağımızın suriye sınırları içine girerek vurulduğu yönünde açıklamalar çıkıyor. yanı sadece wall street jurnal değil dünya genellikle suriye topraklarına girdiğimiz için vurulduğuna inandırılmaya çalışılıyor, isteyen o tv nin 3 gün önceki haber yayınlarını izleyebilir.yetkililerimiz olaya müdahale etmelidir. yarın allah korusun suriye ile savaşa girersek hem suçlu hem güçlü pozisyonuna sokulacağız.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat