Koru'ya göre arkadaşı Gül aday olur mu?
Koru'ya göre arkadaşı Gül aday olur mu?
Fehmi Koru, yakın arkadaşlığı kamuoyunda bilinen Abdullah Gül'ün de Cumhurbaşkanlığına aday olabileceği yönündeki tartışmaları değerlendirdi. Koru, Gül'ün nasıl bir tavır içinde olacağını yazdı.

Yorumlar11

  • Ebu-Yunus 11 yıl önce Şikayet Et
    ikisi birden aday olsun.. ikisi birden aday olsun. kaybeden kazananı tebrik etsin. demokrasi çok seçeneklilik değil mi? ne yani? tek aday tek seçenek ve demokrasi....sizce de tezat değil mi?
    Cevapla
  • fatih karakaya 11 yıl önce Şikayet Et
    kesin. kesin diye hic bir sey yok! biri gozunu kirpmadan basbakanligi devrediyor! dıgeri hic cekinmeden cumhurbaskanligini devrediyor evet zamani gelince hangis daha iyi olur kendielri verecek asla birbirlerine karsi aday olmayacaklar! burada asil sorulmasi gereken gul'un aday olup olmayacagindan cok tayyip beyin durumu! yendien mv olamayacak, parti baskanligini da birakacak. onun gibi birinin kosesine cekilip cicekleri sulamayacagina gore ne yapacak 2 yil sonra hala cb ayni mi olacak, yari baskanli ksistemi mi olacak? o yuzden hic bir sey kesin degil
    Cevapla
  • yavuz kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    evet tayyip erdoğanın temzilediği düzelttiği ülkemizde. geriye dönüşler olmadıkça artık yeni gelenlerin işi önlerinde engel olmadan hizmet etmek açısından çok kolay ama erdoğanı ve hizmetlerini geçme noktasında oldukça zor
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ömürcan 11 yıl önce Şikayet Et
    bn bile aday gösterilebilirim... evet, erdoğan siyaset hayatında ve kararlarında her zaman ve her keresinde insanları ters köşeye yatırmaını bilmiştir. erdoğan kc.başkanlığı konusunda kendi aday olabileceği gibi, gülü de aday gösterebilir. bi bakmışın bambaşka biri ni de aday gösterebilir. bi bakşınız beni de aday göstermiş. erdoğan bu. yapar mı, yuapar. zaten bu güne kadar ne dediyse hepsini yaptı. şimdi çok az bir işi kaldı. akpartiye 4.kez seçimi kazandırıp son tay'ı da değiştirmekkk..ondan sonra mı... amaaaan ondan sonra zaten ne olaki.. ondan sonra bu ülkeyi babam bile idare eder..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Kriminal 11 yıl önce Şikayet Et
    sanırım süreci hizmet erleri belirleyecek. son satırdan önceki paragrafı çok ama çok dikkatli okuyun.mesaj orada gizli değil ayan beyan ortada.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • efe tergan 11 yıl önce Şikayet Et
    tevekkül edelim,dua edelim.. bu millet sıradan bir millet değil,,vakti gelince allah.c.c. en hayırlısını başımıza getirecektir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • koray 11 yıl önce Şikayet Et
    abdullah gül çok beyefendi uzlaşmacı bir insan. tekrat aday olması ülkenin iç huzuru için bence çok iyi olur
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Mustafa 11 yıl önce Şikayet Et
    bizim millet,. güçlü olanı sever. güce bayılır. gül çok pasif kaldı, ağırlığını koyamadı. ayrıldığı partisine zarar vermek uğruna kendini geri plana attı. sonuçta güçlü olan baskın geldi. keşke yasaları onaylarken ağırlığını koysaydı, partisiyle ters düşmeden bariz yanlış yasaları geri gönderip bilgisini görgüsünü gücünü kullansaydı. geç kaldı. çankaya 1. noterinden bir farkı olmayanı halk tekrar cumhurbaşkanı yapmaz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • celal okur 11 yıl önce Şikayet Et
    halil çakmak a. herşeyi imzaladığını nereden çıkarıyorsun?imzalamadığı da az değil.hükümetin çıkardığı her kanun100 de % objektif olmayabilir.kendine göre doğru olabilir.bunun denetlemesini de cumhurbaşkanı veto şeklinde yapabilir veye anayasa mah ne gidebilirler.yani her kanunu imzalaması veya imzalamaması gerekmez.kanunları kendi açısından değerlendirerek buna karar verir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • BEDRİ PATLAR 11 yıl önce Şikayet Et
    makam mevki rütbe nedir.?. gerek cumhurbaşkanımızda, gerek başbakanımızda makam mevki hırsı değil vatana millete hizmet hırsı var. ey onları anlamayanlar "onları anlamak için " kendininde aynı kulvarda olman lazım.ama sende benim gibi ( makam/mevki için 25 yılını heba ettin isen) makam mevki hırsı varsa onları anlayamazsın.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Halil Çakmak 11 yıl önce Şikayet Et
    noter gibi imzalarsan sonucu böyle olur.. cumhurbaşkanın kişiliği iyidir ama noter gibi herşeyi imzalaması kendisini de böyle küçülttürdü.herşey itaat edip haa babam diye imzalarsan sonucu böyle olur.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat