Siyasette edebiyat farkı!
Siyasette edebiyat farkı!
Edebiyatın krallıklardan daha uzun ömürlü olduğunu söyler ünlü Hindistanlı şair Tagor. Edebiyatın katık yapıldığı sohbet güzeldir, hitabet özeldir, muhabbet naziktir. Edebiyat bir de siyasete katık yapılmışsa bambaşka bir etkileyici güce sahiptir.

Yorumlar7

  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    ben de düşünürler para kazanabiliyorlar demek istemiştim. tabi hiçbirzaman maddenin boyutunun önemini düşünmem fakat güldürüyü kısaltınca anlatamadım herhalde.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • demokrat 11 yıl önce Şikayet Et
    nasuh bilen kardeşim, geçen yıl forves dergisine bir zahmet baksan!. ayşe kulin, orhan pamuk, iskender pala'nın bir tek kitaptan yüzbinlerce lira kazandığını göreceksin. soy ismin bilen ama bu meseleyi bilmeden yorum yazmışsın kardeşim. selamlar.
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    "bir romanıyla bir villa satın alabilecek yazarlarımız var.". nasreddin hoca:-bu da"düşünür"diye boşuna demediğini düşünmüştüm.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ERDOĞAN ÖZEVİ 11 yıl önce Şikayet Et
    milletimiz hakediyor. sanki gökten zembille indirilmişler gibi güce tapınmayı adet edinen riyakarlar tarafından şişirilmeye devam edilien liderler kendilerini ilahi güç zannetmeye başladılar. unutulmasın ki mutlak irade ALLAHa aittir. son on yıldır söylenilenleri alt alta koyduğumuz zaman kimilerinin şarlatanlıktan öte geçemeyeceklerini görürsünüz.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • acı konuşur 11 yıl önce Şikayet Et
    maaşALLAH. yorumcu arkadaşlarımız yağlamış ballamış
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • backbone 11 yıl önce Şikayet Et
    kelimelerin isabeti.. . söyleyenin samimiyetiylle paralel midir? birde içinde ruh, mana ve iman varsa...
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • bir kul 11 yıl önce Şikayet Et
    gurbet nedir demişler.... etrafında seni anlayabilecek insanların olmamasıdır demişler... sayın erdoğan kaç gömlek yukarıdan konuşuyor,adamın bir medeniyet,diriltme,inşa,ihya projesi,ideali,davası var lakin etrafında neden benzin bu kadar pahalı,neden memura şu şu verilmiyor....vb diye mızıldananlar! bu toplum ne 10 yıl önce ne de şimdi tayyip beyi ve bu iyileşmeleri haketmiyor,bu bir ikramdır ve ALLAH ın bu topraklara,çoğrafyaya,bölgeye peşinen açtığı bir kredidir..toplum ya şükredecek ya da nankörlerden olacak...
    Cevapla Toplam 22 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat