Evlilikte kadın niye aldatıyor?
Evlilikte kadın niye aldatıyor?
Evlilik tarihi kadar eskidir, evlilikte sadakatsizlik konusu. İnsanın olduğu her yerde, ilişkiler saygın ve kaliteli ilerlerken; yine insanın olduğu her yerde sorunlu/sıkıntılı durumlar yaşanıp gidecektir elbet.

Yorumlar36

  • abuzer,gaffar 6 yıl önce Şikayet Et
    haber,güzel,bazılarıda,nasıl,olsa,nafaka,alırım,diyor,her,türlü,haltı,yiyor,ve,ayrılıyor
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    ben hiç aldatmadım eşimi ama kendisi 3 yıldır patronu ile sonradan ben onunla samimi olduğum adam beraber yemek yediğimiz kişi ile aldattı ve adam evli 2 cocugu var benim bir cocugum. makaleniz cok makul ama ben neden aldattıgını bilemiyorum
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Dilara 7 yıl önce Şikayet Et
    Erkekler hep aldatıyor biz kadınlar köle gibi kullanılıyoruz erkek aldatırsa kadında aldatır kana kan dişe diş
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Selman 5 yıl önce Şikayet Et
    Dilara hanım erkekler kiminle aldatıyor peki ? Yine kadınlarla ! Kusura bakmayın bu işin erkeği kadını yok malesef. kadınların daha tedbirli;detaya düşkün olması masum oldukları anlamına gelmiyor. Aldatma işi malesef karakterde yatıyor cinsiyette değil kısacası.
    Toplam 1 beğeni
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Önceleri evet erkekler ama su anda kadinlar
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    esini aldatan kadin cehennemliktir
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • ramazan a 7 yıl önce Şikayet Et
    kadında erkekde aldatıyorsa allah ikisininde belasını versin
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • zeynal açıkgöz 7 yıl önce Şikayet Et
    nasıl olur
    Cevapla
  • zeynal açıkgöz 7 yıl önce Şikayet Et
    kadın aldatırsa nasıl anlaşılır
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Gül 5 yıl önce Şikayet Et
    Kocasina soguk davranir
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    ben onceden anlaöadım çünkü çok seviyordum. eger yataklarınız ayrıldıysa vardır sebebi ben 3 yıl sonra farkettim ve ayrı yatmamiza ramen gec fark ettim
    Toplam 1 beğeni
  • Hersey nasip 8 yıl önce Şikayet Et
    Sabah evden cikarken gun icinde nelerle karsilacam diye kafasinda binbir turlu sorunlarla cebellesen bir koca.. karisinin evde aksama kadar neler yaptigini bilemez.. insan hic namusum dedigi kisiden zerre kadar suphe edermi.. meger namus kavrami kimileri icin onemsiz bir teoriden ibaretmis..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • adamın biri 11 yıl önce Şikayet Et
    aldatan kendini aldatır. ................
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    aaaaaaaa. ateşle barut birbirine yaklaştıkça patlama ihtimali artar. " dikkatli olunursa hiç bir şey olmaz, ikisi de bir arada rahatlıkla bululanabilir ve hatta bulunmalıdır da" diyenler ancak saftiriklerdir. kadınla erkek mümkün olduğunca birbirlerinden uzak durmalılar, çünkü zaman içinde birbirlerine alışmaları ve yakınlaşmaları kaçınılmazdır. gönül, hiç bir sınır, ideoloji,din, mezhep,kitap tanımaz. bu işler zor işler, karışık işler..herkesin başına gelebilecek işler..hiç kimse benim başıma gelmez diye kendinden o kadar da emin olmasın. kadınlar benzin olduğuna göre yapılabilecek en akıllıca iş benzin istasyonunda sigara içmemek.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • ibrahim 11 yıl önce Şikayet Et
    muhcu. erkeğin aldatması helal kadının aldatması haram kim vermiş bu fetvayı
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    basit insanların kişisel sorunları;toplumla paylaşılacak konu değil. temizliğe dikkat etmiyen hasta misali.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hakikat 11 yıl önce Şikayet Et
    aldatan kadın. kadınlar boşansalar da eski eşleri kafalarında ilişkiyi bitirmek istemeyebilir veya kadına hala ilgi duyan eski erkek arkadaşı yeni ilişkisini kabullenmek istemeyebilir işte ozaman sonu facia ile biten hesaplaşmalar yaşanabilir. halbuki herşey kadının yeni bir heyecan yaşamak istemesi ile başlamışdı. tabiki o çok ünlü medeni dünyanın insanları bunları aşabilirler ama bu engellerin aşılmasını istemeyen erkekler de olacakdır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ferhat 11 yıl önce Şikayet Et
    rezalet,. böyle fitne bir yaziyi yazmaktan mutlumusunuz?
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • suleyman d 11 yıl önce Şikayet Et
    kimse kimseyi aldatamaz,anca kendini aldatır ! yalnız yazarımız erkekle kadını aynı kefeye koyarak genel bir yanlışa düşüyor.. evli erkeğin dinen meşru sayılan arayış ve eylemleri ile evli bayanın yine dinen gayrimeşru arayış ve eylemlerini aynı kefeye koyup bir de bu yanlışı hem dünyevi hem de islami düşünceleri bir arada kullanarak katmerlediğinde bu yazıda olduğu gibi üstü kaval altı şişhane bir yaklaşım ortaya çıkar! napolyona savaşı neden kaybettin demişler. 10 madde var demiş ve saymaya başlamış: 1- barut bitti. heyettekiler diğer maddeleri sormamışlar :( o hesap: sayın kayaoğlunun bakımsız erkeğin eşi onu aldatır maddesini 2. sırada görünce; sebep olarak gösterilmek istense de aslında bahane olduğu aşikar olan 16 maddeden kalanlarını okuyasım gelmedi. zaten ilk maddedeki bahane de çürüktü. sanki büyük maşukalar eski aşklarını bulmuş da onunla eşlerini aldatmış gibi bir anlam çıkıyor ki; bir iki istisnadan giderek genelleme yapıldığını düşünüyorum. en bildik hikayede bile mecnunun haline karşı leylanın durumu malum
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat