Osmanlı  seni kabul etti mi Leman?
Osmanlı seni kabul etti mi Leman?
Osmanlı benim ceddim değil demişsin!

Yorumlar9

  • Tolga Aybars 11 yıl önce Şikayet Et
    din ALLAH kitap.... diyen ülkelerin ve halkların rezil durumunu göründe ona göre yazın. afganistan buna en iyi örnek. evlilik dışı ilişkiyi, eğlenceyi, kendilerine göre günah saydıkları insan faaliyetlerini yasaklayalım derken ülkeyi çöle çevirdiler.
    Cevapla
  • Ozkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir ateist gördüm sanki. Koçum senin islami anlaman için çok fırın yemen lazım ekmeği geç. Ve seni yaratanın sana onu nasip etmesin gerek, kaldı ki böyle sefil böyle kepaze tavrınla sana nasip olacak olanı az çok tahmin ediyorsundur .
    Toplam 1 beğeni
  • Tolga Aybars 11 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı.... alevi türkmenlere katliam yapmış bir imparatorluktu, bunu bir sünni olarak söylüyorum. kanlı osmanlı alevileri / bektaşileri kılıç zoruyla sünnileştirdi. asıl biz osmanlı'yı kabul etmiyoruz.
    Cevapla
  • MERT*OL 11 yıl önce Şikayet Et
    peki bizim "osman"oğullarının kabulune mi ihtiyacaımız var...... osmanın oğlu beni kabul etmemiş... vah vah... şimdi atlı süvari gönderürler devletlüler... vururlar boynumu.... vah vah
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • muhalif 11 yıl önce Şikayet Et
    dengesiz. bu batı meraklıların temel sorunu zaten ilkesizlikleri. bu milleti dini değerlerinden soğutmak, dinsizleştirmek, tamamen batı ahlakı ile biçimlendirmek için yapmadıkları kalmadı. ki kendi hayatları da en bariz örnek. böyle tipleri sanatçı adı altında her türlü rezillikleri, gayri meşrulukları, zinaları, kumarları, alkolleri ile ekranlardan indirmediler. sinemaları, dizileri hep islami değerleri, ibadetleri unutturma yolunda yayın yaptı. çıkardıkları programlarla milleri dedikodu, fitneciliğe alıştırdılar. eee şimdi, neymiş, müslüman ülkede neden hayvanlara kötü davranılıyormuş. bu ülkede çok sayıda aynı sizin gibi sayın sam, sadece nüfus cüzdanlarında müslüman yazdığı için. aynı sizin istediğiniz gibi yaşadıkları, çocuklarını da öyle büyüttükleri için. ne oldu da gocundunuz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ilhan sağlam 11 yıl önce Şikayet Et
    çiçek medeniyeti. göz pınarlarından su sümbülü damlar karanfil kokulu nefesinle kokla beni tarih savaşından miras kalmış boynun eğmiş şah çiçeği boy atmış laleler sümbüller firdevse dönmüş ecdadın bahçesi çuval çuval tohumlar düğün çiçeği, taç çiçeği, leylak, taflan çiçeği, dut çiçeği, ince ve nazik osmanlı nın gizli mirasıdır çiçek medeniyeti
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • emsile 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH c.c. cümlesinden razı olsun... gayrımüslim milletlerin islam'la teşrifine ve bugün o topraklarda müslüman nesillerin yetişmesine vesile oldukları için, her şeyi bir kenara bırakalım sırf bunun için dahi kendilerine şükran borçluyuz, vefa borçluyuz, ALLAHu teala rahmetini üzerlerinden esirgemesin.. birtakım kişilerin rahatsızlığı osmanlının bu özelliğine yöneliktir, rahatsızlık duymakta haksız da değiller, ALLAHu teala onlara da hidayet etsin ve hidayetinde daim eylesin.bu tip konularla ve açıklamalarla gündeme gelmek sanırım ana -kız ırsi özellikleri olsa gerek,fazla prim vermemeli diye düşünüyorum. veladet kandiliniz hayırlara vesile olsun..
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Can Bican 11 yıl önce Şikayet Et
    geçmişten adam hisse kaparmış....... tarihe itidal üzere bakabilmek hisse kapabilmenin olmazsa olmaz şartıdır. toptan red ya da –savunma refleksi ile- toptan kabul değil, onu övgü ya da sövgü malzemesi olarak görmek değil, lakin tarihimizdeki kazanımları geleceğe taşımak ve hataları tekrarlamamaya çalışmak, dünya sürgünüümüzün yitirdiğimiz cennete kavuşmakla neticelenmesine daha fazla katkıda bulunacaktır, kanaatimce.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • EYLÜL SONBAHAR 11 yıl önce Şikayet Et
    yolunu şaşırmışlara osmanlıda yol çok.. bir bakıversin leman sam.ama bakamıyor. neden?asil olamamış insanlar asaleti reddederler...ona en güzel cevap, arif nihat asya nın bu yazıdaki mısralarıdır. bir de yazarın şu cümlesi: istanbul'un en güzel mekânlarında osmanlının alın terinin üzerinde tepişiyorsunuz, semiriyorsunuz, sonra da kalkıp geçmişinize hakaret ediyorsunuz!
    Cevapla Toplam 18 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat