Erbakan'ı nasıl bilirdiniz?
Erbakan'ı nasıl bilirdiniz?
Mustafa Yürekli, ölüm yıldönümünde, Necmettin Erbakan'ı diğer çağdaş İslam liderleriyle birlikte ele alıyor. “Bana sevdiğin dünya liderlerini say, sana kim olduğunu söyleyeyim.” diyor.

Yorumlar8

  • Mehdi Talebesi 11 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetin indirdiği iktidar.... gizli devlet yapılanması, cuntacı akıldı...bazı insanlar demokrasi bilmedikleri için bu dünya sadece kendi nefislerine çalışsın ötekileri boşver dediği için, sevgi, şevkat, dostluk dan bi haber olduğu için sallar durur, olmayan acı gerçeklerden bahseder....
    Cevapla
  • mustafa akgül 11 yıl önce Şikayet Et
    kartal tibet kardeş,hükümetin indirin bu iktidarı dediği. eylemler nelermiş keşke onlarıda yazsaydın.reha muhtarı çok dinledin herhalde o zamanlar.
    Cevapla
  • kartal tibet 11 yıl önce Şikayet Et
    editör gerçekler acıdır. acıda olsa insanlar hataların nerelerde olduğunu bilir ve ders çıkarırsa ileride sorun yaşanmaz. ama siz işinize geleni yayınlar işinize geleni keserseniz biz böyle sorunları yaşar dururuz. Erbakan 28 şubatı yapanlar kadar mesuldür. yönetici odur ki savaşı, barışı, doğal afeti, darbeyi olağan üstü durumları en iyi şekilde yönetip maiyeti altındakilerin en az zararla yada zararsız geçirmesini sağlamalıdır. burada maiyet ülkede yaşayan tüm insanlardır. ki 28 şubatın sonucunda ekonomik sorunlar, yıkıldı yıkılacak hükümetler ortaya çıkmış ülkeyi yıllarca gerilerde bırakmıştır. bu dönemde hükümet tarafından yapılanlara bakın nolur iktidarı indirin der gibiydi yapılan açıklamalar, eylemler.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • abdusselam nas 11 yıl önce Şikayet Et
    bu topraklarda doğmuş en büyük insan ALLAH ŞEFAATİNE NAİL ETSİN. bu coğrafya onun gibisini görmedi ,bundan sonrada az görür diye düşünüyorum. ALLAH onun yolunu sürdürenlerden eylesin.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • mustafa şimşek 11 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel tespit . İyi düşünmek lazım "Malcolm X'i şehit edenler, öbür lider Hristiyan Martin Luther King'i Nobel armağanıyla taçlandırıyorlardı. İşte, Batı'nın İslam'a takındığı tavrın en keskin örneği.."
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Burak YILMAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin. Hocamın Mekanı Cennet Olsun. Hocanın hayatından çıkartacağımız dersler çok ( Çok yakın tarihimizi ilgilendirdiği için daha da çok) Sadece 27-28 Şubat yazıları ile bu derslerden mahrum olmamalıyız.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Mehdi Talebesi 11 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa abi yüreğine sağlık.... Dinimize, ülkemize hizmet eden, Rabbini seven ve sevdirmek için mücadele eden böyle güzel liderlerimizi anmanız ahde vefanın en güzel örneklerinden.Aynı şekilde Başbuğumuz ve şehit sayın Muhsin YAZICIOĞLU da anılmaya değer, vatansever liderlerimizden inşaAllah....
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • CENGAVER 11 yıl önce Şikayet Et
    Solcusu Sağcısı hepsi bu adamı arar oldu !. Gerçekten Kime sorsam, gerek solcu gerek sağcı olduğunu iddia eden farklı kesimlere sorduğumda büyük bir çoğunluğu şu iki lideri takdir edip arkasından dua ediyorlar, Rahmetli Erbakan ve Rahmetli Yazıcıoğlu, Gerçekten insan ardından hayır dua anılabiliyorsa ne mutlu ! Kul hakkı ve beddua ile gidenlerin ise vay haline ! o zaman bu dünyada özellikle yetki sahiplerinin hesabı çok büyük olacak ! Çözüm üreten kurtardı, Zulüm üreten yandı !
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat