Kürtlerden özür dile Bay Kemal!

  • GİRİŞ19.04.2023 10:20
  • GÜNCELLEME20.04.2023 08:36

Amerikan başkanı Joe Biden ‘Kürtler’ derken PKK’yı kasteder.

AB ülkelerinin tüm sözcüleri ‘Kürtler’ derken PKK’yı kastederler.

Türkiye dâhilindeki tüm bölücü ve ayrılıkçı unsurlar da kastı mahsusa ile PKK’yı Kürtlerle eşitlerler…

FETÖ’cüler her vesile ile PKK-Kürt eşitliğini dillendirirler…

HDP/PKK zaten 40 yıldan beridir bu imajın yayılması ve tutması için her türlü yalana ve ahlaksızlığa başvurur...

Bunların hepsi de, PKK’yı meşrulaştırmak ve mel’un şebekeyi bir terör örgütü değil de ‘silahlı muhalif bir örgütmüş’ gibi yansıtma amacı taşırlar.

Bunu, PKK’ya şiddetle karşı olan milyonlarca Kürdün rağmına yaparlar.

Hatta PKK’ya boyun eğmedi diye bu Kürtlere, en yakası açılmadık hakaretleri savurur ve ısrarla görmezden gelirler.

Bu koroya en son, CHP genel başkanı ve zillet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı, diğer bir ifadeyle de Davutoğlu’nun, Babacan’ın ve Bay Temel’in efendisi Kemal Kılıçdaroğlu katıldı.

Hazırladığı bir videoda, Sayın Cumhurbaşkanının PKK’ya yönelik ifadelerini, sanki Kürtlere yapılmış gibi yansıttı Bay Kemal!

Bu, şimdiye kadar yasal muhalif cenahtan yapılmış bu yöndeki ilk vahim açıklama hüviyetinde…

Satır aralarında PKK’yı Kürtlere eşitlemeye çalışan Amerika ve Avrupa dâhil tüm dünyanın bir ‘terör örgütü’ olarak kabul ettiği PKK’nın, Kürtlerin temsilcisiymiş gibi lanse edilmesi, kelimenin tam manasıyla bir facia ve haddini bilmezliktir!

Zira bırakın PKK’ya düşman Kürtleri, PKK’ya sempati duymayan, beğendiğimiz veya beğenmediğimiz, sağcı veya solcu hiç bir siyasetçi, hiç bir tarihte PKK ile tüm Kürtleri eşitlemedi.  

Şüphesiz ki, Kılıçdaroğlu’nun, HDP/PKK’nın kendisini alenen destekleyeceğini ilan etmesine mukabil bir borç ödemesi mahiyetindeki bu ifadeleri, tavizden öte bir anlam taşır.

Bu yaklaşım ile Bay Kemal, PKK’yı, patronlarının emri gereği, başındaki ittifak hesabına meşrulaştırma girişiminde bulunmuştur.

Kendisine verdikleri destek uğruna, vatan haini/İslam düşmanı, bölücü, ayrılıkçı ve eli kanlı terör örgütünü temize çıkarmaya çalışmıştır.

Bunu da PKK’ya şiddetle karşı olan milyonlarca Kürdün gözlerinin içine baka baka yapmıştır!

Evet, Bay Kemal!

Bu cinayeti, taammüden, bile isteye ve göz göre göre işledin!

Türk-Kürt demeden on binlerce vatan evladını katleden, yaptığı eylemlerle Türkiye ekonomisine yüz milyarlarca dolar zarar veren, uluslararası platformda Türkiye’nin elini zora sokan ve Türkiye düşmanı ülkeler tarafından bir maşa gibi kullanılan PKK’yı, sanki Kürtlerin temsilcisiymiş gibi göstermek, PKK’ya yönelik şiddetli eleştirileri bu yolla boşa çıkarmaya çalışmak, bu memlekete yapılmış dehşetli bir kötülüktür!

Evet, Bay Kemal!

Sen, emperyalist güçlerin bir taşeronu olarak, bu ülkeye yapılabilecek en büyük kötülüklerden birisini gözünü kırpmadan gerçekleştirebildin!

Peki, ne hakla!

Benim gibi, sayıları milyonları bulan Kürdün, bir cinayet şebekesi, İslam düşmanı ve vatan haini olarak gördüğü PKK’yı hangi hakla bizim temsilcimizmiş gibi gösterme cüretinde bulundun?!

Kendi menfaatin için böyle bir iftiraya ve yalana nasıl başvurabildin?!

Kılıçdaroğlu’nun yaptığı, bir devlet adamının asla aklından bile geçirmeyeceği bir cinayettir!

Ülkesine ve milletine karşı azıcık da olsa sorumluluk bilinci taşıyan hiçbir siyasetçi böyle bir zıvanadan çıkmışlığa tevessül etmez!..

Benim de içinde olduğum milyonlarca Kürt açısından PKK, sadece İslam düşmanı ve vatan haini bir örgüt değil, birçok alçaklığın da membaı hükmündedir.

PKK, aynı zamanda dinsiz-imansız-ateist ve LGBT’ci bir örgüt olarak, Müslüman Kürt halkının yüz yıllar boyudur şerefle taşıdığı inancına, örfüne, âdetine ve değerlerine savaş açmış gerçek anlamda ‘Kürt Düşmanı’ bir örgüttür!

Sadece bu kadar da değildir!

500 binden fazla Kürdü kesen, çocuklarını şişlere sokup ateşlerde yakmış olan Ermenilerle işbirliği yapan, sözde ‘Ermeni soykırımını’ savunan ve bu açıdan da kendi halkını sırtından hançerlemiş bir ihanet şebekesidir!

Evet, Bay Kemal!

Bir oy uğruna sadece Türkiye’ye yapılabilecek en büyük kötülüklerden birini işlemekle kalmadın, milyonlarca Kürdü can evinden vuracak bir iftirada bulundun!

Derhal bu halktan özür dilemen gerekiyor.

Zira senin Kürtlerle eşitlemeye çalıştığın PKK için hakkında bühtanda bulunduğun bu halk; ‘PKK’nın canı cehenneme!’ anlayışındadır.   

Netice-i kelam:

Kılıçdaroğlu çok tehlikeli bir oyun oynuyor.

Tam da kendisi ‘3-5 oy uğruna’ kardeşliğimizi provoke ediyor.

Kürtlerin hassasiyetini ajite ediyor, eli kanlı hain örgütle Kürtleri eşitliyor ve PKK/HDP eleştirisini Kürt düşmanlığı gibi gösteriyor.

Memleket memleket olalı, böyle bir kötülük görmedi!.. 

Yorumlar90

  • Aydın aktaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilinçli yapmıyor bunun kapasitesi bu kadar konuşması ne manaya geldiğini bilmeden boş boş konuşuyor.yine de arkasında koşanlar dolu.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Arif aksu 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler güzel bir tesbittebulunmussunuz
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir maşa ve takiyyeci bunlar. Ermeni bir örgütün propagandasını yapıyorlar. Kürt insanı Selahaddin Eyyubi ninin torunlarıdir. Bu oyuna gelemz inşallah
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Karanlık Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Evlat, bu koca adam Ahmet Türk'ü nereye koyacağız? İki ayağıda çukurda hala çukur hendek tavsiye ediyor. Gençler fosiller üzerine bir çizgi çizin. Gelecek hayatınıza kimseye hipotek koydırmayın. Bu hayat sizin. Terrorist mi Pervin mi yön verecek hayatına.
    Cevapla
  • Herdal 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet doğru 3...5 kişinin oy uğruna ne rezilli bir dur denilmeli....
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat