Kaset telaşına düşen Kılıçdaroğlu, İnce’ye montaj kaset üzerine kurulan kumpas sonrası “Gel soframıza otur” dedi; iyi mi…

  • GİRİŞ11.05.2023 08:19
  • GÜNCELLEME11.05.2023 12:49

Mide bulandırıcı kaset kumpası yeniden gündemde farkında mısınız? Bir haftadır her fırsatta, “Derin Kötülük, montaj, dublaj ses kaydı ve videosu yayınlayacak sakın inanmayın” diyenler, dün FETÖ’cülerin yaydığı montaj görüntüler üzerinden Muharrem İnce’yi linç etti!

KILIÇDAROĞLU’DAN İNCE’YE MANİDAR ÇAĞRI, “GEL SOFRAMIZA OTUR”

Akşam saatlerine kadar sessizliğini koruyan CHP lideri Kılıçdaroğlu Sözcü’den İsmail Saymaz’a yaptığı açıklamada aslında “amaca ulaşıldığı”nın ipucunu verdi.

Saymaz’ın verdiği bilgiye göre Kılıçdaroğlu şöyle dedi, "Buradan net söylemek istiyorum ki Halil İbrahim soframız ona hep açıktır. Gelmek istiyorsa otursun soframıza bu pislikleri birlikte temizleyelim."

Kılıçdaroğlu, kumpasa uğrayan İnce’ye Sözcü üzerinden “Adaylıktan seçilip gelsin soframıza otursun” diyor. Peki ne zaman?

Tam da montajlanmış görüntüler servis edildikten saatler sonra!

İlginç değil mi?

Neyse devam edelim…

“MONTAJ KASETİM ÇIKACAK SAKIN İNANMAYIN” DİYEN KİMDİ?

CHP lideri Kılıçdaroğlu geçen hafta, bir televizyon kanalında, Amerikan gezisindeki 8 saatlik gizemli yolculuğa işaret ederek, “montaj kaset hazırlandığı”na ilişkin bilgi aldığını söylemişti.

Tam o günlerde bu kez Kılıçdaroğlu’nun destekçisi Uğur Dündar bir canlı yayında, “Aman ha” diye başlayan cümlelerle, sosyal medya hesaplarından yayınlanacak görüntülere itibar edilmemesini istemiş üstüne bir de ne hikmetse “seri tutuklamalar olabilir” gibi tuhaf cümle kurmuştu.

CHP’li Engin Özkoç da topa girdi. Kılıçdaroğlu ile ilgili montajlanmış kaset hazırlandığı bilgisi geldiğini söylemişti. Hukuki olarak hesaplaşmaktan filan da söz etti.

Başka CHP’liler de Kılıçdaroğlu’nun kaseti konusunda konuştu.

Ama en dikkat çekici olanı Kılıçdaroğlu’nun daha öncegerçek” diye savunduğu 17-25 Aralık kumpas tape ve ses kayıtları için “montaj” demesiydi.

Biz de o cümleleri duyduğumuz günden bu yana tekrarlıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Dündar, Sayın Özkoç inanın biz sizin bildiğinizi bilmiyoruz.

Biz sizin, gördüğünüzü görmedik.

Biz sizin duyduğunuzu duymadık.

Bir montaj kaset varsa onun kimde olduğuna ilişkin ancak sizin verdiğiniz tepki ve bilgilerden bir çıkarım yapabiliriz.

Sizin sözlerinizden anladığımız bu kaset muhitinizde bir yerlerde ve muhtemel ki sizler izlediniz!

Ama inanın bizim ne haberimiz var ne görmüşlüğümüz. Bunu bir kez daha öncelikle belirteyim.

İNCE’NİN GÖRÜNTÜLERİNİN ÜZERİNDE TEPİNENLER CHP’LİLERDEN BAŞKASI DEĞİL

Tam da Kılıçdaroğlu ve avanesinin, “montaj kaset” meselesine “inanmayın” dediği günlerde Muharrem İnce’ye yönelik sosyal medya üzerinden bir operasyon çekildi.

FETÖ’cülerin parmağının olduğu aşikar bir montaj görüntü paylaşıldı. Montaj olduğu İnce ve ekibi tarafından da söylendi.

Ama ne hikmetse bu görüntüye en çok CHP’liler sahip çıktı!

Gün boyu paylaşım yapıp altına da sayısız yorumlar yapıldı.

İnce’nin, seçimin ikinci tura kalması için çalıştığı, Ak Parti’den para aldığı iftiralarıyla birlikte hem de.

Şu anda Muharrem İnce programlarını yarıda kesmiş ve Ankara’da doktorlar tarafından gözetimde tutuluyor. Kimseyle görüşmüyor.

***

Ona kurulan kumpasın daha büyük olduğunu düşünüyoruz. Montaj kasetinin Deniz Baykal’ın kaset kumpasına uğradığı gün paylaşılması bir yana… Sanki tıpkı Baykal’ın kaseti için “varan 1” dendiği gibi İnce’ye kurulan kumpasın da ilk bölümüne şahit olduk!

***

Kılıçdaroğlu’na karşı genel bakanlık yarışına girmesinin bedeli, son kurultayda tuvalet kapısının önüne konan sandalyeye oturtulmak olan İnce, bir ara da  “Saray’a giden”, “Saray’dan para alan CHP’li” olarak yaftalanarak itibar suikastı yapılmıştı.

Cumhurbaşkanlığı adaylık yarışında “varım” dediğinden bu yana da ensesinde boza pişiriliyor!

Fakat en kötüsü dün yaşandı. Bir kumpasa kurban gitti!

Ve ilginçtir, “çekilmesi” yönünde çağrı yapanların neredeyse tamamı dünkü kumpas üzerinden İnce’yi linç etti!

GÖRÜNTÜLER ÜZERİNDE TEPİNENLER SES ÇIKARMA SONRA “SOFRAYA GEL OTUR” ÇAĞIRISI YAP

İnce’yi yarıştan çekme derdine düşenler, kumpasçıların kayığına çoktan binmiş. Hatta daha da ileri gidip, dublaj görüntüler üzerinden tehdide devam ediyor!

***

Tehditlerin ayyuka çıktığı anda, “Montaj kasetim çıkacak sakın inanmayın” diyen Kılıçdaroğlu,  İsmail Saymaz aracılığı ile İnce’ye “Gel sofraya otur” diyerek adaylıktan çekil telkininde bulunuyor.

Çok ama çok manidar değil mi?

***

Sahi Deniz Baykal’a kurulan kaset komplosundan sonra neler olmuştu?

Takipteyiz.

Yorumlar107

  • Fahrettin yar 11 ay önce Şikayet Et
    Bu partide seytanliktan başka bir şey yok. Cehennem kütükleri.
    Cevapla
  • Bülent ÖZPARLAK 11 ay önce Şikayet Et
    CHP, ülkemin utancı...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Harputi 11 ay önce Şikayet Et
    Güzel tesbitler
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Bu ülke şantajcı, fetö oyuncağı, uckuruna düşkün, habis insanlara teslim etmek gaflettir, ihanettir. Artık bu seçim Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en çok kritik seçimidir. Bence Kurtuluş Savaşından da daha önemli hale gelmiştir. Bu habisler kazanırlarsa güzel ülkemiz 3'e bölunecek.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • BİDDEN 11 ay önce Şikayet Et
    CHP nin seçim Calismalari Biddeni kampanyalariyla aynı, ve özünde Çalışmaları ABD Türkiye Büyük elçiliği yönetiyor ,Ama ABD den kes yapistir yapılan Davranış Türkiye'de Tutmaz
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat