Hamas’a ‘terörist’ diyen Özgür Özel PKK’nın can yoldaşı!

  • GİRİŞ07.03.2024 09:10
  • GÜNCELLEME09.03.2024 19:15

Çocukluğumda, içindeki karikatürlerden ötürü aldığım bir sakız vardı.

‘Tipitip’ isimli bu sakızın çizgi karakteri hayli eğlenceliydi doğrusu.

Geçenlerde iyice dikkat edince CHP sözde genel başkanı Özgür Özel’in bu çizgi karaktere çok benzediğini fark ettim.

Suret olarak Tipitip’e tıpatıp benzeyen Özgür Özel, karakter olarak da tam bir karikatür çıktı…

Bir amigo gibi parti grubuna tezahürat yaptıran, bir gün Türkiye düşmanlarıyla kol kola görünüp ertesi gün bedelli askerlik yapanlara hakaret ederek çok vatansever olduğunu göstermeye çalışan birisi, bir şeye benzetilecekse eğer bu kesinlikle karikatür olur.

Özgür Özel genel başkan olduğunda herkes gibi bendeniz de onun Ekrem İmamoğlu ile birlikte partinin eş genel başkanı olduğunu düşünmüştüm.

Hepimiz fena halde yanılmışız!

Zira eş genel başkan sonuç itibariyle genel başkanlık vasfı ve yetkisi taşıyan, görünüşte de olsa otorite sahibi bir şahsiyet diye kabul edilir…

Özgür Özel’de bu sıfatların hiçbirisi yok.

Sahip olduğu tek özellik, Ekrem İmamoğlu adına makam bekçiliği yapmak…

Özgür iradesi olmadığı ve liderlik vasfı taşımadığı için de her gün adeta bir çam deviriyor yahut saçmalıyor veya bir tutarsızlıktan diğerine savrulup duruyor.

Özgür Özel’in CHP’liler açısından Kemal Kılıçdaroğlu’nu arattığında hiç şüphe yok ama açık söylemek gerekirse tam da CHP’ye layık bir çapsız!..

Hani nasıl derler, beter olsunlar.  

Yukarıda Özgür Özel’in ‘bedelli askerlik yapanların oyunu istemiyoruz’ şeklindeki tuhaf olduğu kadar absürt beyanına işaret etmiştik.

Sizce Özel durup dururken neden böyle bir söz sarf etti?

Başta Ekrem İmamoğlu olmak üzere birçok CHP’li yetkili ve adayın bedelli askerlik yapmış olduğu gerçeğine rağmen, niçin tehlikeli sulara girmeyi göze aldı?

Çoğunluk, Özgür Özel’in PKK/DEM ilişkisini perdelemek maksadıyla böyle bir riske girdiği kanaatinde…

Mümkündür lakin bu cevap tek başına yeterli değildir bence…

Evet, Özgür Özel, PKK elebaşlarından Mustafa Karasu’nun açıklamalarından sonra CHP-PKK/DEM ilişkisinin artık inkâr edilemeyecek bir noktaya gelmiş olması nedeniyle bir tür karatma yoluna başvurmak zorunda kalmıştır, bu doğru fakat başka bir husus daha var…

Nedir o?

Hatırlatalım…

Bundan birkaç gün önce Özgür Özel kameralar karşısına geçti ve Gazze’deki şanlı direnişle ilgili akıllara ziyan bir açıklama yaptı.

Şöyle demişti PKK’nın ortağı Özel…

“Tayyip Erdoğan tarafından Hamas’ın bir terör örgütü kabul edilmemesini tamamen reddediyoruz. Türkiye açısında son derece utanç verici bir yaklaşım olarak değerlendiriyoruz. Hamas bir terör örgütüdür.”

Evet, terör devleti İsrail’i arkalamak ve Erdoğan’ı kötülemek maksadıyla aynen bu sözleri sarf etmişti karikatür kıvamındaki bu sözde genel başkan…

Bu sözlerin hemen ardından kamuoyundan yükselen olağanüstü tepki, Özel’i seçim öncesinde yaptığı bu rezaleti perdelemeye yöneltti ve o da tutup tepki toplayacak başka bir saçmalık yumurtlamak zorunda kaldı.  

Özgür Özel, bu taktiğinde başarılı oldu mu bilemiyorum doğrusu yalnız tüm Türkiye’ye, nasıl bir kafaya sahip olduğunu ve partisinin alenen Müslümanlara ve mücahitlere düşman olduğunu bir kez daha gösterdi.

Dikkat buyurun, bu sözleri on binlerce masum vatan evladının katili, Amerika’nın ‘kara ordumuz’ dediği vatan haini PKK ile işbirliği yapan partinin sözde genel başkanı söylüyor.

Teröristle aynı çuvala giren, onların menfur eylemlerini olduğu gibi paylaşan bu zıvanadan çıkmış yapı, Müslümanların onurunu kurtaran ve halkı için tüm müstekbir güçlerle savaşan kahramanlara ‘terörist’ diyecek kadar zırvalayabiliyor.

CHP tam olarak budur!

Bize, bizim medeniyetimize, İslâm’a ve milli değerlere ait ne varsa ölesiye düşmandır! Bununla birlikte Türkiye’yi yok etmek isteyen güçlerle ittifak etmekle kalmayıp gâvurlarla işbirliği yapacak denli Türkiye aleyhtarıdır!   

İşte bu karikatür zihniyet Türkiye’yi yönetmeye talip ve ne yazık ki, rağbet de görüyor…

Bunlara ve bunların işlerini kolaylaştıran zavallılara yazıklar olsun!

Yorumlar40

  • Erol 1 ay önce Şikayet Et
    İyice kabak tadı verdi. Seçimden sonra daha da konusu bile olmaz. Taaaa başka seçime kadar
    Cevapla
  • ENVER 1 ay önce Şikayet Et
    Haması Terör örgüt olarak gören kör gözler PKK ve uzantılarını ne olarak görüyorlar acaba ?
    Cevapla
  • Kaleli uskudarli 1 ay önce Şikayet Et
    Çürük peyniri yiyen iflah olmadığı gibi CHP min ipine tutunanda 1 daha iflah olmaz bedava peynir fare kapanı da olur . CHP bir zehirdir bu ulkeye
    Cevapla
  • Gebzeli 1 ay önce Şikayet Et
    Çok eşbaşkanlı chppk, çok iyi biliyoruz ki, CHP DEM iç içe, hatta an itibari ile CHP de DEM den daha fazla örgüt sempatizanları var, başta Tanrıkulu, kısacası CHPPK, bunlar tek yumurta ikizi gibiler, bunların ortak hedefi ülkeyi kaosa sürüklemek, anahtarı ABD'ye teslim etmek
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Gebzeli 1 ay önce Şikayet Et
    Çok eşbaşkanlı chppk, çok iyi biliyoruz ki, CHP DEM iç içe, hatta an itibari ile CHP de DEM den daha fazla örgüt sempatizanları var, başta Tanrıkulu, kısacası CHPPK, bunlar tek yumurta ikizi gibiler, bunların ortak hedefi ülkeyi kaosa sürüklemek, anahtarı ABD'ye teslim etmek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat