Türkiye'nin en ucuz aracı vergi dahil 134 bin TL'ye satışta! İşte tasarımı ve özellikleri

Türkiye'nin en ucuz aracı RKS M5 ülkemizde satışa sunuldu. Özellikle vergi dahil fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran araç, 3 kişilik olması, geri görüş kamerası ve LED ekranı ile kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor. İşte yeli üretim olan RKS M5 en çok merak edilen fiyatı ve özellikleri...

Türkiye'nin en ucuz aracı vergi dahil 134 bin TL'ye satışta! İşte tasarımı ve özellikleri
Türkiye'nin en ucuz aracı vergi dahil 134 bin TL'ye satışta! İşte tasarımı ve özellikleri
GİRİŞ 27.05.2022 09:25 GÜNCELLEME 27.05.2022 09:26
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Yerli araç RKS M5 vergi dahil fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Pandemi süreci ile birlikte yükselen döviz kuru, araç üretim bandında yaşanan aksamalar ve çip krizi gibi birçok etmen sıfır ve 2. el araç fiyatlarının hızla yükselmesine neden oldu. Haliyle yeni araç sahibi olmak isteyenler ise uygun fiyatlı araç modellerine yönelmeye başladı. Yerli motosiklet ve araç üreticisi olan RKS Motor'dan ise tamamen elektrikli özellikle şehir içi kullanımlara hitap eden elektrikli araç satışa sunuldu. İşte RKS M5'in fiyatı ve özellikleri....

RKS M5 Tasarım Detayları

Tek kapılı olan siyah ve beyaz olmak üzere 2 farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor. Ön tarafta LED farlar ile gelen 1215 mm genişliğe, 1635 mm yüksekliğe ve 1680 mm dingil mesafesine sahip. 3 Kişinin bine bildiği araç aliminyum jantlar ise geliyor.

İç kısma bakıldığında ise LED gösterge paneli, geri görüş kamerası, tek kişilik ön koltuk, iki kişilik arka koltuk, klima ve yeterli miktarda saklama lamı yer alıyor.

Teknik Özellikleri Neler?

Fiyatı ile gündeme oturan yerli araç RKS M5, 2500W Brushless elektrikli motora sahip. 72V 58Ah bataryadan gücünü alan araç 6-8 Saat arasında şarj olabiliyor ve maksimum 90 km mesafe kat edebiliyor. Ayrıca araç 45 km hıza ulaşabiliyor.

RKS M5 Fiyatı Ne Kadar?

Tamamen elektrikli motora sahip RKS M5 Türkiye'de vergiler dahil 134.520 TL'ye satışa sunuluyor.

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 58
  • Coşkun bey 1 yıl önce Şikayet Et
    20 dakika da dolsa araba pilleri/ fiyatında 82bin TL olsa uygun 130 bin TL abartılmış
    Cevapla
  • Aytaç 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne dır. Böyle. Resme twknoloji faciası. Hem tip yok. Birde otomobil diye adlandırmışsınız. 6 saat bekleyecek millet şarj olsun da bi köye gidip gelelim dese. Köye gittikten sonra bi 6 saat daha şarj için bekletecek. Aküye gelecek olursa. Çok sıradan bir akü konmuş. 58 Amper de ne. Rezalet resmen. Bu 4 tekerli üstü kapalı bisikleti 6 ay kullansınlar. 90 km menzin hikaye olur. Hele de 3 kişi binip bi defa yokuş çıktılar mı. Menzin 50 km ye düşer. Hızı çok düşük. Motor gücü düşük. Akü kapasitesi küçük. Buna otomobil denmez. Kendinizi kandırmayın boşuna. Bu bisiklet en fazla 50.000 TL eder.
    Cevapla
  • Acay 1 yıl önce Şikayet Et
    50 bile çok 20.000₺
    Cevapla
  • Sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede 135 bine satılıyorsa asıl değeri 15-20 bin lira falan demekki bisiklet gibi
    Cevapla
  • Tevfik 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok bedava verilsin
    Cevapla
  • Rusya aslanı 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusyada 60 bin tl bazında
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa bizi kıskanıyodu şimdi hasedinden çatlayıp ölürler. Bu tenekeyi ve fiyatı yükseltilen herşeyi koşa koşa gidip alanlar bu ülkenin ve bu milletin en büyük düşmanları ve hainlerdir. Bu fahiş fiyatlara göz yuman dilsiz şeytanlık yapan idareciler ne durumda siz düşünün.
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    6bindolar 100binlira 30binliramıfark çokgeldi
    Cevapla
  • Olcay too 1 yıl önce Şikayet Et
    Çin'de 6 bin $ olan bu araç burda 130 bin bu arac degilki zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle