Honda, ABD'de 2,6 milyon aracını geri çağıracak

Honda Motor'un, parça imalatçısının ürettiği yakıt pompasındaki kusur nedeniyle ABD içinde 2,6 milyon aracını geri çağıracağı bildirildi.

Honda, ABD'de 2,6 milyon aracını geri çağıracak
Honda, ABD'de 2,6 milyon aracını geri çağıracak
GİRİŞ 22.12.2023 12:04 GÜNCELLEME 22.12.2023 12:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Honda Motor, yaptığı açıklamada, parça imalatçısı Denso Corp. tarafından üretilen yakıt pompasında kusur saptadığını bildirdi.

Yakıt pompasının aracın durmasına yol açabileceğinin tespit edildiği ve ABD içinde 2,6 milyon aracın geri çağrılacağı belirtildi.

Geri çağırılacak modellerin 2017-2020 döneminde üretilen Accord, Civic, Fit ve Acura MDX modellerini kapsadığı aktarıldı.

Firma açıklamasında, "kusurlu yakıt pompasına sahip modellerde şimdiye kadar kaza ve yaralanma saptanmadığı" bildirildi.

Milyonlarca otomobil geri çağırılabilir! Yırtılıyor, metal fırlatıyor!Milyonlarca otomobil geri çağırılabilir! Yırtılıyor, metal fırlatıyor!

Toyota, 1,1 milyon aracını geri çağıracakToyota, 1,1 milyon aracını geri çağıracak

Tüm araç sevkiyatları durdu: Otomobil devi hile yaptığını itiraf ettiTüm araç sevkiyatları durdu: Otomobil devi hile yaptığını itiraf etti

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Nedense hep abd de cagiriliyor araçlar, bizdekiler sapasağlam.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    sen öyle san Türkiye'de en son üretilen Honda civic'lerde kaporta soyulması oluyor dostum
    Cevapla
  • Eften püften 4 ay önce Şikayet Et
    Türkiyede ki hondalarda sıkıntı yokmuş. Wolkswagenlerde de sıkıntı olmuştu bir ara oda ülkemizdekiler hariç. Bu firmalar iyi güzel bize özel araç yapıyorlar.
    Cevapla
  • Fatih İLHAN 4 ay önce Şikayet Et
    Aynı çağrıyı TOGG yapsa ülkemizde neler yazılırdı acaba...
    Cevapla
  • Hasan Özkaymak 4 ay önce Şikayet Et
    Togg da yakıt pompası yok bilmem farkındamısın tamamen elektrikli? Senin anlayacağın dilden ceryanlı. Yılların firmaları çağırıyorsa Togg umuzda çağırabilir ne var bunda? İnşaallah senin gibilere fırsat vermemek için böyle bir duruma sebep veya gerek olmaz.
    Cevapla
  • ertürk 4 ay önce Şikayet Et
    satılık murat 124 aranıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle