PKK ve HDP “halkımız” dedikleri Kürtleri alenen tehdit ediyor

.

  • GİRİŞ21.03.2023 14:55
  • GÜNCELLEME23.03.2023 09:12

Sırrı Süreyya Önder’in CHP ve İyi Partililere, “Kapalı kapılar ardında pazarlık yapmadık mı” dediği için “Sırrı siyasette her konuşulan böyle faş edilemez, sır ol” diyerek susturan Ahmet Türk, Nevruz töreninde, “Bu iktidara destek vermek, bu iktidara oy vermek Kürt halkına ihanettir” diyerek Kürtleri tehdit ediyor.

PKK ele başlarından biri, Kandil’den, HÜDA-Par’ı kast ederek, “Kürt özgürlük hareketinin önünde bir çıban gibi duruyorlar” diyor.

Bir başkası, “AKP ve MHP bizi bitirecek” diye kıvranıyor!

Türkiye’nin Kürtlerinin iradesine “silah”la ipotek koyan PKK ve uzantılarıdır. Bu nedenledir ki “silah”ı her seferinde “halkımız” dedikleri Kürtlere çevirmekten hiç geri durmamıştır, PKK!

Hatırlarsınız, Muş’ta seçimden hemen sonra meydanda konuşan bir HDP’li kadın vekil, orada bulunan yine Kürtlere, “O keleşi size doğrultmasını biliriz” diyerek tehdit etmişti. Tahir Elçi’yi kim öldürdü? Musa Anter’i kim katletti?

KÜRT MUHALEFETİNİ PKK VE UZANTILARI TASFİYE ETTİ

PKK terör örgütü kurulduğu günden bu yana, “mücadele etme” gerekçesiyle örgüt hep muhatap alındı. Örgüt de kendisinden başka hiçbir “Kürt muhalefeti”ne yaşam hakkı tanımadı.

Ne dindar Kürtlerin örgütlenmelerine, ne sol-sosyalist Kürt hareketlerinin yeşermesine müsaade etmedi.

Hepsinin tepesine çöktü. Suikastlarla, katliamlarla, tehditle yani ki “silah”la PKK dışındaki tüm Kürt muhalefetini tasfiye etti. Kalanlar da ne uzadı ne kısaldı, güdük kaldı.

Ta ki Ak Parti iktidarına kadar. Ta ki Erdoğan’a kadar.
Erdoğan ve arkadaşları, Ak Parti’nin aynı zamanda Kürtlerin siyasal temsilinde son döneme kadar en büyük payı aldı.

İKTİDARA OY VEREN KÜRT’Ü HAİN İLAN ETTİLER

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin yapılmasına sayılı günler kala, HDP yine “Kürtlerin tek temsilcisi” rolüne bürünüp “tehdit”le, silahla oy devşirme derdinde.

O yüzdendir ki HDP’li Ahmet Türk, Nevruz kutlamasında meydanda toplananları açık açık tehdit etti.

Diyor ki, “Kürt halkına sesleniyorum. Faşizme karşı mücadele ediyoruz. Kürt halkına karşı düşmanlık eden bu iktidara karşı halen sessiz kalıyorsanız… Ona destek verenler, Kürt halkına adeta düşmanlık ediyor. Bu büyük bir ahlaksızlık olur. Hiçbir Kürt’ün bu iktidara oy verme, destekleme gibi bir hakkı yoktur!”

Açık açık, PKK ve siyasal uzantısı HDP ve HDP’nin işaret ettiği 6’lı masaya oy vermeyip de Ak Parti’ye ve Erdoğan’a oy verecek olan Kürtleri gözlerinin içine baka baka tehdit ediyor Ahmet Türk!

HÜDA-PAR, hiç bir ön şart talep etmeden Erdoğan’a cumhurbaşkanlığı seçiminde destek açıklaması yaptı. Tıpkı 2018’deki seçimde olduğu gibi.

Yine, Ak Parti içinde önemli oranda Kürt siyasetçi var. Doğu ve Güneydoğu illerimizde, Ak Parti’nin Kürtlerden aldığı oy hiç de yabana atılacak türden değil.

Bazı yerlerde birinci parti, en kötü ikinci parti!

Hal böyleyken, PKK, HDP ve HDP’nin işaret ettiği partiye oy vermeyen… Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy veren Kürtler, ihanet ile suçlanıyor.

PKK VE HDP KÜRTLER ÜZERİNDEKİ EN ACIMASIZ VESAYET ODAĞIDIR

Şimdi anladık mı günlerdir HÜDA-PAR üzerinden yapılan tezviratın nedenini?

Şimdi anladık mı, PKK ve HDP’nin Kürtler üzerindeki vesayetini?

Şimdi anladık mı, terör örgütü ve uzantılarının asıl kimlere zulmettiğini?

PKK’nın asıl düşmanı Kürt halkıdır.

PKK’nın ve HDP’nin asıl düşmanı Müslüman Kürt halkının geleneği ve örfüdür.

O yüzden kurulduğu günden bu yana “Feodalite” ile mücadele ediyorum diyen terör örgütünün amacı Kürtleri inançlarından uzaklaştırmaktır.

Ve buna karşı çıkan tüm Kürt muhalefetini silahla, ölümle, suikastla, katliamla yok etmiştir.

Ama bugün işin rengi  değişti. Kürtlerle ilgili büyük kazanımlar söz konusu. Özgürlükler konusunda çok önemli mesafeler kat edildi.

Terör örgütünün Türkiye içinde silahlı gücü neredeyse kalmadı.

Sınır ötesinde nefes almakta güçlük çekiyor.

Ağa babaları Amerika ve Avrupa’nın yedeğinde Suriye’nin kuzeyinde varlık göstermeye çalışıyor.

Yakın gelecekte, Suriye ile Türkiye’nin Rusya ve İran’ın desteği ile yapacakları bir anlaşma orada sonlarını hazırlayacak.

Böyle bir atmosferde PKK ve siyasi uzantılarının “halkımız” dedikleri Kürtleri tehdit etmesinin de anlamı kalmayacak.

Hasan Öztürk - Haber7

Yorumlar116

  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    O keleşin çevrilmesinden korkup keleşi tutan ele oy verirse lanet olsun ona.
    Cevapla
  • ali hacıhasanoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Güneydoğuda seçimler dikkatle izlenmeli.Kadınların okur yazarlığı bile olmadığı belde, mezra köy sandıkları nası sıfır hayslı ve tam geçerli oy olabiliyor.Bu oran Ankara Çankaya'da bile sağlanamazken Şırnak'ın bir köyünde nasıl oluyor.Köyün öğretmenine "sen zahmet etme abla biz hallettik" işte oylar böyle kullanılıyor.
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    %10 oy çıkıyor bilim insanları araştırmalı bence
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın soyadı Türk , Kürtçülük yapıyor. Türklerle Kürtleri nasıl bölmeyi düşünüyorsunuz. Her Türkün ailesinde bir kürt, her kürtün ailesinden bir Türk vardır. Bölmek için bir çok ailesine parçalamanız gerek. Sizin gibiler için (ne oldukları belli olmayan) kimse ailesinden (Türk kürtten, kürt türkten) vazgeçmez .
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Hakkarili coban 1 yıl önce Şikayet Et
    Haber biraz üstü kapalı anlatmış PKK bu anlatilandan çok daha hasar ve kafirdir
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat