Sakaryaspor Turgutluspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğun bir numaralı favorisi Sakaryaspor, alt sıra ekiplerinden Turgutluspor'u evinde ağırlayacak. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi kentte büyük bir coşku var. Peki, Sakaryaspor Turgutluspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Sakaryaspor Turgutluspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Sakaryaspor Turgutluspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 16.04.2022 18:11 GÜNCELLEME 16.04.2022 18:11

Önceki yıl, Play-Off finalinde komşu Kocaelispor'a mağlup olarak TFF 1. Lig hedeflerine havlu atan Sakaryaspor, bu yıl da bir üst lige çıkma arzusunu sürdürüyor. Marmara temsilcisi, evinde Manisa şehrinin takımlarından Turgutluspor'u ağırlayacak. Kritik müsabaka öncesinde satışa sunulan biletlere taraftar büyük ilgi gösterdi. Taraftarın dışında, iş insanları da toplu bilet alımı gerçekleştirdi. Peki, Sakaryaspor Turgutluspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? 

SAKARYASPOR TURGUTLUSPOR MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden, Sakaryaspor ile Turgutluspor arasındaki 35'inci hafta karşılaşması, 17 Nisan Pazar günü oynanacak. Ligin üst sıralarının ve alt sıralarının kaderini doğrudan etkileyecek müsabaka, ülkemizin yerel saati ile 15.00'te başlayacak. Stadyum kapılarının ise, karşılaşmadan saatler önce açılması bekleniyor.

Sakaryaspor Turgutluspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

SAKARYA TURGUTLU MAÇI HANGİ KANALDA?

İki takımın binlerce destekçisi artık saatler kala bu müsabakanın yayın bilgilerini araştırmaya başladı. Önceki yıllarda, TFF 2. Lig maçları bir internet sitesi üzerinden yayınlanıyordu. Yeni yılla beraber bu uygulama sona erdi. TFF 2. Lig ve 3. Lig ekipleri de kendi maçlarını kendileri yayınlamaya başladı. Lakin, Sakaryaspor'un Turgutluspor ile oynayacağı müsabaka, TV264 kanalında canlı ve şifresiz olarak ekrana gelecek. Futbol tutkunları, Sakarya'nın yerel televizyonu vasıtasıyla TFF 2. Lig'in kader maçını canlı takip edebilecek.

İNTERNET YAYINI VAR MI? 

Sakarya'nın yerel televizyon kanalı TV264, sadece uydu üzerinden değil internet üzerinden de yayın yapabiliyor. Bu sebeple, Sakaryaspor Turgutluspor maçının internet sitelerinden de ekrana geleceği düşünülüyor. Uydu üzerinden maçı izleme fırsatı bulunmayan futbolseverler, TV264 kanalının internet sitesine girerek karşılaşmayı seyredebilir.

SAKARYASPOR TURGUTLUSPOR MAÇ BİLET FİYATLARI!

  • Kale Arkası Üst: 20

  • Kale Arkası Alt: 30

  • Maraton Üst: 40

  • Maraton Alt: 50

  • Numaralı Üst: 125

  • Numaralı Alt: 150

  • VIP/PROTOKOL: 1000

Sakaryaspor'un şampiyonluk yolundaki dönüm maçı olarak gösterilen Turgutluspor müsabakası için günler öncesinde bilet satışı yapıldı. Alınan son bilgiler doğrultusunda 20 binden daha fazla bilet satıldı.