Galatasaray Salernitana hazırlık maçı ne zaman?

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu 13'üncü sırada tamamlayan Galatasaray, yeni sezonu Florya'da açtıktan sonra Avusturya'nın Tirol bölgesindeki Imst Bölgesi'nde açacak. Burada hazırlık maçları oynamaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, İtalya Serie A ekibi Salernitana ile anlaştı. Peki, Galatasaray Salernitana hazırlık maçı ne zaman oynanacak? İşte tarihler...

Galatasaray Salernitana hazırlık maçı ne zaman?
Galatasaray Salernitana hazırlık maçı ne zaman?
GİRİŞ 11.06.2022 20:54 GÜNCELLEME 11.06.2022 20:54

Geçtiğimiz sezona Fatih Terim'le başlayıp ara dönemde Domenec Torrent'i teknik direktörlük koltuğuna getiren Galatasaray, 2021-22 sezonunun üzerine beyaz bir sayfa açmak istiyor. Bu doğrultuda, Florya'daki sezon açılışından hemen sonra Avusturya'nın Tirol bölgesinde kamp yapılması kararlaştırıldı. Benzer şekilde Serie A ekibi Salernitana da aynı bölgede sezonu açacak. Bu sebeple Galatasaray ile Salernitana tarafları hazırlık maçı oynamayı kararlaştırdı. Peki, Galatasaray Salernitana maçı ne zaman oynanacak?

GALATASARAY SALERNİTANA HAZIRLIK MAÇININ TARİHLERİ

İtalya'da yayın yapan La Cronache'nin haberine göre, Galatasaray ile Salernitana ekipleri yeni sezon öncesinde hazırlık maçı oynayacak. Bu karşılaşmanın 7 Ağustos'ta başlayacak İtalya Kupası'ndan önce düzenlenmesi gündemde.

Fernando Muslera, Galatasaray

Fakat şimdilik gerek Galatasaray tarafından gerekse de Salernitana yönetiminden bir açıklama yapılmadı. Müsabakaya ilişkin detayların yeni sezon açılır açılmaz duyurulması bekleniyor.

MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK? 

Galatasaray'ın oynadığı hazırlık maçları Spor Smart'ta veya kulübün televizyon kanalı GSTV'de yayınlanıyor. Benzer şekilde Galatasaray Salernitana hazırlık maçının da bu adreslerde ekrana gelmesi düşünülüyor. Ancak şimdilik müsabakanın yayın bilgisine ilişkin bir açıklama yapılmadı.

SALERNİTANA'NIN FORM DURUMU

2020-21 sezonunda İtalya Serie A'ya terfi eden Salernitana, geçtiğimiz sezonun büyük bölümünde küme hattındaydı. Lakin son haftalarda alınan olumlu sonuçlarla birlikte kulüp lige tutunmayı başardı. 18'inci sıradaki Cagliari, 19'uncu sıradaki Genoa ve 20'nci sıradaki Venezia'nın küme düştüğü ligde Salernitana 17'nci sırada kalarak ligde kaldı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz