Arda Güler sözleri takdir toplamıştı! Serbay Şenkal'a Fair-Play ödülü...

Galatasaray’ın kulüp televizyon kanalı GSTV’nin sunucularından Serbay Şenkal, Fenerbahçeli Arda Güler hakkında yaptığı yorumdan ötürü Fair-Play Centilmenlik ödülünü aldı.

Arda Güler sözleri takdir toplamıştı! Serbay Şenkal'a Fair-Play ödülü...
Arda Güler sözleri takdir toplamıştı! Serbay Şenkal'a Fair-Play ödülü...
GİRİŞ 21.06.2022 14:34 GÜNCELLEME 21.06.2022 14:38
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK), GSTV sunucusu Serbay Şenkal’a “Fair-Play Centilmenlik” ödülünü verdi. Şenkal’a bu ödül, Fenerbahçe’nin genç futbolcusu Arda Güler hakkında yaptığı yorumdan ötürü verildi.

Kazımcan Karataş kimdir?Kazımcan Karataş kimdir?

Arda Güler, Mayıs 2021’de Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki U-19 maçında son derece şık bir gol kaydetmişti.

"BUNLAR BİZİM EVLATLARIMIZ..."

Taraflar sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrılırken, maçın tekrarını anlatan Şenkal, Arda Güler için “Fenerbahçe’de forma giyen Arda Güler adında çok önemli bir futbolcu var. Zaten muazzam bir gole imza attı. Müsabakayı takip ettim. Kendi takımını yönlendirme kabiliyeti ve liderlik vasfı, çok önemli meziyetlere sahip bir futbolcu. Türk futbolu, Arda Güler adında bir futbolcu kazanacak. Fenerbahçe’yi de bu bağlamda tebrik etmemiz gerekiyor. Centilmenlik göstermemiz gerekiyor. Bunlar bizim evlatlarımız” demişti.

Serbay Şenkal

Serbay Şenkal’ın bu yorumları sosyal medyada binlerce kez beğenilirken, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi de Fair-Play ödülünü GSTV sunucusuna verdi. Şenkal ödül için: “Arda Güler’le alakalı yaptığım yayın, sarf ettiğim sözler dolayısıyla Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Fair-Play Centilmenlik ödülüne layık görüldüm” diyerek Komiteye teşekkür etti.

Arda Güler ve Mesut Özil

25 Şubat 2005’te Ankara’da dünyaya gelen Arda Güler, Şubat 2019’da Fenerbahçe altyapısına transfer edildi. Gençlerbirliği çıkışlı futbolcu, Temmuz 2021’de A Takıma yükseltildi. Geçtiğimiz sezon 24 maça çıkan genç yıldız adayı, 7 gol atarken 11 kez asist yaptı.

Ronaldo’yu şoke eden haber! 2 milyon Euro değerindeki Bugatti Veyron'u...Ronaldo’yu şoke eden haber! 2 milyon Euro değerindeki Bugatti Veyron'u...

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 11
  • Dönerci 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim gibi Türkiyeyi rezil eden birisine, Stadyum adı verilmiş, rezâletin baş tacı
    Cevapla
  • yedi emirler 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı çatı altındayız yahu elbette ki takdir edilmeli başarılı olan..Bu FB olur, GS olur, BJK olur, TS olur veya herhangi bir kulubümüz olur fark etmez....Tatlı rekabet olmalı ama her zaman tek vucut , her daim birlik beraberlik içinde olmalıyız...Unutmayalım ki bizim başka ülkemiz yok ve unutmayalımki ülkeler ancak birlik ve beraberlik le ilel ebed payidar olur....
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu fb tvde söyleyebilecek birisi yok işte, yıllardır korku imparatorluğuyla yönetiliyor.
    Cevapla
  • ümit*korku 1 yıl önce Şikayet Et
    çok zor olmasa gerek, duymak görmek istediğimiz hareketler
    Cevapla
  • hamidgil 1 yıl önce Şikayet Et
    bir Galatasaray lı olarak ahlaklı olsun gurur duyarım yeterki bizim maçlarda formsuz olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle