AK Parti'den DTP'ye: İki siyasi söylem

  • GİRİŞ06.10.2009 06:19
  • GÜNCELLEME06.10.2009 06:19

İki siyasi parti kongresi geride kaldı. Açıkçası ikisi de manidardı, ikisi de bu siyasi partilerin, biraz da Türkiye'nin politik ruh halini özetliyordu.

Önce AK Parti kongresi…

Bu kongrede Tayyip Erdoğan'ın yaptığı konuşmanın kimi bölümleri gerçekten önemli ve etkileyiciydi.

Farklılıkları gören, birbirinin içinde eritmeyen, tarihiyle yüzleşme dahil, bugünün sorunlarını demokratik kabul ve karşılıklı etkileşim ele alan bir dil tutturdu Erdoğan.

Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz

Yorumlar1

  • mehmet tokat 15 yıl önce Şikayet Et
    ergenekon bizi ne hale getirmiş. kürt diyemeyeceğimiz hale, Allah'ı anamayacağımız hale, maneviyatı yaşamayacağımız hale sokmuşlar bizi. vay ergenekon vay. ama bunu tek başına mı yapıyor ergenekon? psikolojik harp metodlarını en iyi şekilde kullanarak yapmışlar bunu. en usta adamları kullanmışlar. localar bunlara çalışıyor. yargı ve basın ayakları muazzam çalışıyor görülen. derhal müdahele edilmeli bunlara. hükümetten tutun tüm siyasi partilerde destekçileri olduğu görülüyor.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat