İHH ve AK Parti

  • GİRİŞ14.06.2010 07:50
  • GÜNCELLEME14.06.2010 07:50

Ünlü İsrailli eylemci Tali Fahima, Mavi Marmara gemisinde bulunan Şeyh Read Salah'la görüştükten sonra İslamiyet'i seçtiğini ilan etti. Yardım gemisinde olan İngiliz vatandaşı Peter Venner de, yaşanan katliamdan sonra Müslüman oldu. Bu acımasız dünyada zulme ve adaletsizliğe karşı neredeyse tek itiraz İslamiyet'ten geldiği için dünyanın her tarafında mazlumlar bu dini seçiyor.

İHH'nın Gazze ambargosunu delme girişimi Türkiye'de ise bazılarını "Ben İslamiyet'ten çıkıyorum" deme noktasına getirdi. Bazıları İslami kimliği olan bir kuruluşun böylesine büyük bir organizasyonu gerçekleştirmesini neredeyse suç sayıyorlar, İsrail'in 9 gönüllüyü şehit etmesinden onlara göre İHH sorumlu.

Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz

Yorumlar11

  • muhammet ali aslan 13 yıl önce Şikayet Et
    gün birlik olma zamanı hamas el fetih ayrımını gbi ayrım olusturmayalım. hadi biz isi gücü bırakıp fetullah gülenle ihh yı savastıralım burda katliamı yapan kim israil herkez bu vahsette hem fikir değilmi ee niye birbirimize düsüyoruz yani filistindeki hamas el fetih cekismesinde kime yaradı israile biz birbirimizle kavga edersek kime yarıcak israile yani bu kadar basit eger bir gücle mücadele ediceksek birbirimizle münakasa etmenin bi alemi yok ihh hatalımıdır bence kesinlikle bir hataları yok onlar insan diplomat degillerki sonlarını düsünsünler o yuzden gün birlik olma zamanı
    Cevapla
  • sertancan 13 yıl önce Şikayet Et
    Halen Gülen diyenler. inanılmaz ama hala gülen diyor bazı insafsızlar. Bu insan o açıklamadan önce olayı kınamış ölenlere şehit demiş ama bunu görmüyorsunuz. Tamam Fethullah Güleni sevmek imanın 7. şartı değil eleştirebilirsin de O nu. ama İHH yı eleştirmektemi suç niye ölsün o insanlar Furkan a yazık değilmi İHH onun hesabını verebilcekmi? sonuç ne (yahudiye karşı savaştık 9 şehit verdik ama onlara birşey olmadı) bu mu yani yazık
    Cevapla
  • xtorah x 13 yıl önce Şikayet Et
    kısa yolcular iki. ama olsun olsun.sadaka deri fitre himmet bizim zimmetimizde olsun.ey cemaat anla.aynı zaman da kavra.büğlek tutup.arkasına beş on sineği toplayanın yeldire yeldire ışığa koşup nura gark olması temennisiyle.ama olsun olsun.
    Cevapla
  • xtorah x 13 yıl önce Şikayet Et
    kısa yolcular. çaçaçaça bugibugi.aktivist ayağıyla piyasaya çıkarlar.yahudanın yıllardır uyguladığı kendi düşmanı yarat,kendin pişir kendin ye politikasının sıvazlaması sıraya geçirmesiyle öne çıkarlar.din bildiğin çerezdir.cipiese göre israil hep yerinde genişlemektedir.kafa tutmalardiklenmeler her nasılsa içerdeki cemaatın ipini çekme noktasına döner dolaşır gelir.yıllar evveli refahın dünya iktidarını kurmasına ramak kala aynı şeyler olmuş muydu.ama olsun olsun.
    Cevapla
  • mehmet tokat 13 yıl önce Şikayet Et
    KONU İHH VE AKP DEĞİLDİR, KONU TÜRK İSLAM BİRLİĞİNİ ENGELLEMEKTİR. çünkü hayır işleri, yardımlaşma insanlarda güzel bir ruh meydana getirir. bu ruh, insanları birliğe, doğruya sürükler. FİLİSTİN SADECE BİR ATEŞTİR. DAHA YANMASI GEREKEN KIRGIZ, UYGUR, AFGAN, KEŞMİR, IRAK ATEŞLERİ VARDIR. dünya türk islam alemlerinin birleşmesine, akılcı, mantıklı, güçlü bir yapıya bürünmesine muhtaçtır. bu yüzden buna karşı olan mhp ve chp ve üçüncüleri olan imralı türk islam birliğini çağrıştırıcı her harekete karşı çıkmaya çalışmaktadırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat