Wikileaks, kod adı: R. Tayyip Erdoğan!

  • GİRİŞ02.12.2010 06:36
  • GÜNCELLEME02.12.2010 06:36

Wikileaks adlı muhbir sitenin açıkladığı belgeler eğer "diplomasinin 11 Eylül'ü ise", Amerikan merkezli küresel bir operasyonla karşı karşıya olduğumuzu düşünebiliriz. Türkiye'de de Cumhurbaşkanı'ndan TBMM Başkanı'na kadar tepedeki yetkililer, açıklanan belgelerle ilgili kuşkularını dile getiriyorlar: Havada bir 'operasyon' kokusu var.

Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz

(Ali Bulaç - Zaman)

Yorumlar8

  • efsane teksas 13 yıl önce Şikayet Et
    sütçü beygiri. lf 84 göçmenler ne olduğunu biliyor senin gibi iftiracı hayatında 2 kitap okumamışların bakışı anca budur.bide sen muhafazakar geçinirsin utanmadan.fesatlık etme çalış.çekediğin göçmenlerin seviyesine erişisin belki.kimseylede sorunum yok bütün müslümanlar kardeşimdir.
    Cevapla
  • lf84 13 yıl önce Şikayet Et
    sanki yarış atı. diyelim ki safkan türksünüz. PEKİ NE OLACAK? Sizi bu türklük hikayesiyle, ötekini de kürtlük hikayesiyle aldatıyorlar. Sizleri aldatanlar bu ülkenin şimdi en zenginleri listesinde. PEKİ SİZ NEREDESİNİZ? Size de pay veriyorlar mı? Bilenler çok iyi bilir. İstanbulun hangi bölgesinde bilmem kaç bin metrakarelik alanların bilmem hangi göçmenlere verildiğini. Ayrıca ben tüm göçmenlere verildi diye birşey söylemedim. YALNIZ BİRŞEYİ DE İYİ BİLİYORUM. Tıpkı sizin dediğiniz gibi bu göçmenler %100 safkan türküz diye şimdi aldatıyor bizi.
    Cevapla
  • efsane teksas 13 yıl önce Şikayet Et
    göçmenler hakiki türktür. lf84 emin ol göçmenler seden çok daha safkan türktür.biraz tarih oku.ayrıca kim ne peşkeş çekmiş desteksiz sallama.elhamdülillah önce müslüman sonra türküz ya sen?
    Cevapla
  • İshak Torun 13 yıl önce Şikayet Et
    Kötü Yazar Kötü Doktora Benzer. Yeter artık bu komplo paranoyalarıyla milleti oyaladığınız.Varsa bunlarda bir delilin söyle,komplo teorileriyle millete paranoyaklık kusma.Asıl bu deşifrasyon, komplo teorisyenlerinin ne kadar kuru sıkı attıklarını gaösteriyor.Kötü doktor hastanın evhamını artırır.çünkü öteki türlü doktorluk ücreti kolay değildir.Tamam gastecilik yaptığınız için aceleniz var,analize,okumaya vaktiniz yok,o zaman araştıranlara tenezzül edin.Bu tedbircilik/komploculuk yüzünden insanların ne yazısı kaldı ne turası
    Cevapla
  • Hüseyin Uzun 13 yıl önce Şikayet Et
    Alçak israil. Bu şekilde Türkiyede iktidarı değiştireceğini düşünüyor. Çünkü daha önce yapmıştı. Helede bu dönemde AKP ye karşı olanlar b irebir israilin yanındadır. Bizde onları unutmayacağız. Herşeye rağmen sonuna kadar inandığımız AKP ile DURMAK YOK YOLA DEVAM. Allah(cc) yardımcımız olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat