AK Parti'ye karşı 'organize işler!'

  • GİRİŞ11.12.2010 06:24
  • GÜNCELLEME11.12.2010 06:24

Polisin sert tutumu tabii ki eleştirilmeli, ama işin siyasi boyutuna baktığımızda, AK Parti'ye karşı birtakım odakların "siyaset zemini" dışında 12 Haziran seçimlerine doğru siyasetle karışık toplumsal bir kargaşa yapma peşinde oldukları görülüyor.

Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz  

(Ali Bulaç - Zaman)

Yorumlar4

  • emre erdem 13 yıl önce Şikayet Et
    Serkan Öyle Bir Otobüs Kalkmadı. Haberin olsun diye söylüyorum.Ha bu arada farklı bir partiyi destekleyebilirsin ama başörtüsü düşmanlığınızı neye yorayım bilemedim.Neden?....
    Cevapla
  • serkan sönmez 13 yıl önce Şikayet Et
    organize işler. vakti zamanında SENİNDE EL ALTINDAN DESTTEKLEDİĞİN ORAYA OTOBUS KALDIRILAN BEYAZIT CAMİİNDEKİ BASORTUSU EYLEMLERİ ORGANİZE DEPİLMİYDİ.SİZ ORGANİZE ETMİYORMUYDUNUZ O İŞLERİ.GİDENLERİN HER TURKLU MASRAFINI KARSILAMIYORmuydunuz.şimdi bunlara organize diyorsunuz.bu memlekette otturun şimdi borunuzu ama bi gun o boru elinizden alıp ne yapacağımızı çok iyi dusunun o zaman ağanızın şıhınızın yanına koşarsınız.
    Cevapla
  • lf84 13 yıl önce Şikayet Et
    hakikaten körler veya çok art niyetliler.. sanki akp bu ülkede hiçbirşey yapmamış. Hiçbir icraatı olmamış. Hiçbirşeyi düzeltmemiş de sadece hep mazlum durumundaymış da o yüzden oy topluyormuş gibi saçma sapan iddiaları hala dillendirenler var. Ne yapacaktı yani bir çivi çakmamış chpye mi verecekti? ülkeyi iflasın eşiğine getiren mhp, dsp ve anapı mı verecekti? Derin işlerin partisi dypye mi verekti?
    Cevapla
  • Fırat Haspolat 13 yıl önce Şikayet Et
    Ak Partiyi İktidar Yapmak. Seçimler yaklaşıyor ve Ak Partiyi tekrar iktidara getirmek isteyen güçler harekete geçti. Ak Partiyi iktidar yapmanın yolu onu mazlum durumuna sokmaktır. Bir süredir partinin üzerine yapıştırılan mağrur görüntü öğrenci olayları ile yokediliyor. Sıkıntılar olacaktır ama sonuç Ak Parti iktidarının lehine olacaktır!
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat