Askerin başına gelenle AKP'nin ilgisi yok!..

  • GİRİŞ01.03.2010 09:50
  • GÜNCELLEME01.03.2010 09:50

AKP konu mankeni..!

Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesine yapılan saldırıların kaynağı doğru görülmelidir...

Bu mesele, “İçeride iktidar-asker çekişmesi” ya da “demokrasi isteyenlerle cunta yanlıları cepheleşmesi” diye izah edilemez. Bu şekildeki izah tarzı, işbirlikçilerin, “patronları öyle istediği için” sundukları bir illizyondur...

Şu anda önemli görevlerde bulunan ve hedefe konulan generallere bakılınca bile “saldırının” nereden geldiği rahatça anlaşılır.

Mesela 3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk, neden hedeftir?!.

3. Ordu’nun dış stratejik önemi nedir?..

1. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, neden “acil emekli edilsin!!” kampanyalarına muhatap?!!

Böyle sıralayabilir, sorabilirsiniz!!

Emperyalizmin gelişmelerine şöyle bir bakalım...

Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz

Yorumlar3

  • mehmet tokat 14 yıl önce Şikayet Et
    BÖYLE SAĞDA SOLDAN VESVESE VERMEYE ÇALIŞARAK ERGENEKONU DESTEKLERSİNİZ SİZ. oysa gaffar okanlar, eşref bitlisler, uğur mumcular, yayınevi katliamları, rahip katliamları, sinagog katliamları.. BEHİÇ KILIÇ MADEM ARAŞTIRMACI KİMLİKLE ORTAYA ÇIKTINIZ, BU KATLİAMLARIN ARKASINDA KİMLER VAR ONLARI SAYINIZ BİZE ?? öyle uzaktan sallamakla olmuyor bunlar. yakından, içinden elini taşın altına sokup yapmak lazım eleştirileri. yok öyle hayır diyenler bilmemne olmuşmuş. bırakın bu yalanlara karnımız tok. olayın arka planınını tam anlatmadan atıp tutmak olmaz.
    Cevapla
  • mehmet tokat 14 yıl önce Şikayet Et
    ŞİMDİ DE BURDAN MI ERGENEKONU DESTEKLEME KARARI ALDINIZ. tezkere türk insanının yumuşak karnı, ordan vuralım halk ergenekonu sevsin öyle mi? BIRAKIN BU İŞLERİ LÜTFEN BEHİÇ KILIÇ, BİZİM BU SÖZLERE KARNIMIZ DEMİR OLDU DEMİR. vurun kırın saldırın. aslanlar gibi ergenekonun bitmesini istiyoruz. PEKİ BEHİÇ KILIÇ, EŞREF BİTLİSİ ŞEHİT EDEN HAİNLER KİMLER? sen de buna cevap ver.
    Cevapla
  • murat saygıner 14 yıl önce Şikayet Et
    ah behiç ahhh. büyümedin gitti be behiç hala çocuklar gibi düşünüyorsun.adam ses kaydında istanbulun üstüne çöreklenelim,şalvarlı sarıklı ne varsa hepsini stadyumlara doldurup israillilerin filistinlilere yaptıklarını yapalım diyor sen ne diyorsun.çıkar artık üzerindeki şu askeri elbiseleri sivil bir delikanlı ol.bana paşaları savunma biz senin paşalarının cemaziyeevveliyatını biliyoruz boşuna çırpınma behiç aga.at gözlüklerini çıkarda resme öyle bak.28 şubatçı behiç seniii
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat