Apo özgür oldukça terör durmaz

  • GİRİŞ21.06.2010 08:34
  • GÜNCELLEME21.06.2010 08:34

“Terör arttı..!”

Bu doğru bir tanım değil..

Terör artmadı..! Terörün tırmandırılması için Apo emir verdi..

Sorgulanması gerekenler “Terör arttı çünkü..” diye başlayan devleti yönetenlerdir..

Memlekete postu seren teröriste, “rahatça yön veren İmralı komutanı!” terörü istediği gibi indirip kaldırıyor..

Son iki yıldır, (Giderek daha özgürleştiği için!!) siyasi iktidarla, kendisi ile direk masaya oturulması, serbest bırakılıp çetesine özerk bölge verilmesi pazarlığı yapıyor.. Talepleri geciktiği kanısıyla da, çetesinin silahını devreye sokuyor!.. (TBM’deki adamlarının, PKK silah kullanır çünkü asker operasyon tapıyor, Apo muhatap alınmıyor cüretkarlıkları bundandır)

Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz  

Yorumlar4

  • brymn 13 yıl önce Şikayet Et
    o nu ASIN.... O Bölücübaşı o teröristbaşı asılmadıkça türkiyede daha çok analar ağlayacak,binlerce insan evladı ana ağlayacağına varsın apo nun anası ve sevenleri ağlasın.muhalefet partileri olaylar karşısında arı kovanına çomak sokup meseleyi dağıtacak girişimde bulunacaklarına hükümetle birlikte hareket edip asıl çözümü yani apo yu asıp olayı kökünden halletmeyi araştırmalıdır.uluslararası işbirlikçilerinede bu şekilde darbe vurmaktan başka çıkar yol yoktur.madem türkiye büyük devlettir,bunu göstermenin tamda sırasıdır
    Cevapla
  • anadolubeyi 13 yıl önce Şikayet Et
    HER OLAYDAN HAİN SORUMLU TUTULSUN. Kürt meselesi değil sadece kendi nefsi için yaşayan eşkıya başı haine vurulan her Mehmetçik için yargılanarak hesap sorulsun dışarıyla irtibatı kesilsin, hücre cezası versilsin ve bunun bedeli ağır bir şekilde ödetilsin görün bakalım olay oluyor mu? Hain istedi diye ona modern odalar yaparsan istemeye devam eder. Haini destekleyenlerle köprülerin atıldığı bu dönem bir fırsat, o vahşi haine nefes almayı dahi yasaklayın. Devlet devletliğini yapsa bunu kimse bile duymaz. Lanet olsun hainlere..
    Cevapla
  • erol çetin 13 yıl önce Şikayet Et
    asalım. hemen asalım
    Cevapla
  • HÜSEYİN VURAL 13 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım ne yapacaklar.. Hükümetimiz, Eğer bir şehit haberi daha gelirse Apoyu asmak için idam cezası hükmünü geri getireceğiz diye bir açıklama yapsa, inanın kimse buna cesaret edemez. İsterseniz bir deneyin.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat