CHP’nin ''krema'' gençleri

  • GİRİŞ03.01.2011 11:17
  • GÜNCELLEME03.01.2011 11:17

Kılıçdaroğlu kafasına kasketi takıp “Benim adım Kemal, işçi Kemal, memur Kemal, halkçı Kemal” diye bağırdığı gün lastiği patlatmıştı, üstündeki 500 TL’lik gömlekle de bağrımıza taş basmıştık!.. Konduramamıştık lüks harcamayı ona, “Yanındaki densiz denyoların çıkıntılığına, tuzağa düşmüş!” demiştik..

Gelgelelim “Halçı Kemal’in” kadrosuna bakıyoruz da.. Bir tek kankisi karpuzculuktan gelme!.. Ötekiler?.. Ötekiler el bebek gül bebek büyümüş sosyete çocukları!..

Halktan gelmeler de milli gelirin kremasından pay almış halktan.. Halkın orasında da “Memleketi biz yönetiriz arkadaş” diye geleneksel bir hak talebi vardır..

İnönü’nün torunu, Hikmet Çetin’in kızı, TÜSİAD’çının oğlu ile devam eden “halk” bir yana, partinin “gençler birliği” de muazzam halk adamları ile doluymuş meğer..!

Bunu da parti içinden öğreniyoruz..!

Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz  

(Behiç Kılıç - Yeniçağ)

Yorumlar5

  • Kürşat Durmuşoğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur diğerine. Skandal video operasyonu ile vitrini ve vizyonu değişen Yeni CHP artık AKP ile aynı çizgidedir. Milletin AKPden bıkınca yerine aynıpolitikaları izleyecek CHPyi seçmesi için sürekli beyin yıkanacaktır. Küresel güçler Türkiyeden istediklerini Milliyetçi duruşa sahip siyasi hareketlerden alamayacaklarını bildikleri için AKPye alternatif olarak ABD ve AB taleplerini karşılayacak aynı politikaları devam ettirecek CHPyi dizayn ettiler. Olay budur ve gerisi beyin yıkamaya yönelik laftır. Şimdi düşünme zamanı.
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    KONU ASLINDA SOSYETEDEN GELME İSİMLERLE VİTRİN OLUŞTURMA DA DEĞİL. Konu maneviyatı koruyup kollamayacak isimlerle yola çıkmaya çalışmak, Anadolu insanını anlamamak, imanlı insanları yakın görememek, TÜRK MİLLETİNİN VİCDANINI ANLAYAMAMAK SORUN CHPDE..
    Cevapla
  • Metin Yazar 13 yıl önce Şikayet Et
    Soyuluyoruz diye yaygara koparanlar hasbelkader iktidara. bir gelsinler de görün ondan sonra siz Yağma Hasanın böreğini. Çok uzun süre iktidar nimetlerinden uzak kalanlar,açız diye bağırıyorlar. Ekmeğe mi açlar? Keşke öyle olsa. Hazinedeki altınlar,dolarlar,eurolar,TL ler ağızlarını sulandırıyor. Açız diye bağıran sosyal yamyamlar bir gün iktidarı ele geçirirlerse Türkiye tarihinin en büyük soygununu yaşayacak. Bu soygun KİTlerin arpalık haline getirilmesine,devlet bankalarının yağmalanmasına,İSKİye hortum bağlanmasına da benzemeyecek.Doymayacak kadar açlar.
    Cevapla
  • Yasemin Ekşi 13 yıl önce Şikayet Et
    Cream de cream. CHP hiç bir zaman halktan yana ve halkın partisi olmadı ki.O sadece aldatmaca,göz boyamaca."Ne halktır ne millet göz boyamaca marifet."
    Cevapla
  • mustafa bulut 13 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet. Halk partisini büyüklerimiz anlatırlar devletin ranttından sefa sürmüşler.Şimdide kemal ranttından sefa sürüyorlar seçimlerde göreceğiz kamalın dağıttığı rantı.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat