Yeni KCK ve planı ve Kandil'deki Demirtaş

  • GİRİŞ30.04.2011 08:18
  • GÜNCELLEME30.04.2011 08:18

Elde edilen istihbarat bilgilerine göre, yeniden organize olan PKK-KCK, bazı kararlarında Abdullah Öcalan’dan bağımsız olma yolunda karar aldı!..

KCK üzerine 2009 Nisan’ında başlayan operasyon (geç de olsa) örgüte yara açtı. PKK ve KCK bir süre örgüt yönetimine yeni atamalar yapmadı.. Operasyonun neticesini görmek istedi.. TBMM’de bulunan uzantılar ve medyadaki yandaşlarla operasyonlara set çekilmeye, gözaltına alınanların serbest bırakılmasını sağlamaya yönelik organizasyonlar yapıldı.. Ama örgüt istediği sonucu alamadı.. Bu yüzden yeniden yapılanma planlandı.. Bu nedenle Kandil’de bir kongre toplandı..

Bu kongrede, Avrupa’da bulunan Sabri Ok gene piramidin başında bulunuyor.. Öteki yönetim kadrosu da şöyle...

Nesrin Deniz (Çıplak), eski DTP Başkanı Nurettin Demirtaş. (Sahte çürük raporu sonucunda tutuklanıp daha sonra askere gönderilmişti. Şimdi Kandil’de yeni yapılanmanın yöneticileri arasında) Yüksel Genç; Jiyan kod adlı Yüksel Genç 1998 yılında Öcalan’ın çağrısı üzerine bir grup dağ kadrosundan Türkiye’ye gelip teslim olanların arasındaydı... 4 yıl hapis yattıktan sonra serbest bırakıldı. İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu... 1995 yılında PKK’ya katıldı. Cezaevinden çıktıktan sonra örgütün Türkiye’de yayın yapan basın organlarında sorumluluk aldı. Daha sonra Demokratik Toplum Kongresi’nde Hatip Dicle ile eşbaşkanlık görevine yükseldi. Şimdi yeni misyonu ile KCK/ TM faaliyetleri için Türkiye’ye geri gönderilecek... Bir çok önemli karar kendisinde mevcuttur.

Yeni KCK, seçimler sonrasında BDP’nin başına Leyla Zana ve Hatip Dicle’nin getirilmesini kararlaştırdı..

Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz

(Behiç Kılıç - Yeniçağ)

Yorumlar1

  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    BU ÜLKEDE KCKYI SAVUNAN, ERGENEKONU MECLİSE SOKMAYA ÇALIŞAN BİR MUHALEFET VAR. Yemin ediyoruz ki oylarımız Ergenekona karşı olan, bizi, 3 milyon Türkü öldürmek için fişlediği iddia edilen Balyoza karşı verilecek. Yemin ediyoruz. BU SEÇİMLER KESİN OLARAK ERGENEKONA KARŞI, KİM NE DERSE DESİN, KİM NE UYDURURSA UYDURSUN, KİM SULANDIRMA, BULANDIRMA YAPARSA YAPSIN ERGENEKONA KARŞI OLACAĞIMIZ SEÇİMLERDİR. Başka bir şey aramayın, beklemeyin bu ülke halkından. Artık yeni Çorumlar, Maraşlar istemiyoruz biz.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat