Kedi ciğerden vazgeçer, CHP postaldan vazgeçmez!

  • GİRİŞ10.08.2010 07:15
  • GÜNCELLEME10.08.2010 07:15

Doktorun ciğeri yasakladığı bir kedi düşünün.  Her gün “bir daha ciğer yemeyeceğim” diyor ama kokusunu alınca heyecanlanıyor, görünce bütün diyeti bozuyor. CHP de onun gibi, postal sesi duyunca dağılıyor.

Her darbe ve muhtıraya olay anında destek veriyor, sonra “o gün şartlar farklıydı”, “alkollüydüm” veya “ben onu kocam sandıydım” türünden mazeretler üretiyor.

Toplum da mazoşist olmadığı için onu affetmiyor.

İşte bu yüzden AK Parti askerle kavga ediyor, dayağı CHP yiyor.

Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz

Yorumlar6

  • hasandemir 13 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum.. çünkü CHP postaldan vazgeçmiş olsaydı,heroncular yargılanmadığı için hükümeti suçlardı.ama CHP öyle bir parti ki,yarın hreroncular hakkında soruşturma açılırsa "ordu yıpratılıyor" diye ayağa kalkar.o yüzden CHPnin darbe karşıtlığı asla ciddiye alınamaz.çünkü işleri ile sözleri birbirine uymuyor.hoş sözleri de birbirini tutmuyor ya neyse.
    Cevapla
  • şükrü ertaç 13 yıl önce Şikayet Et
    27 Mayıs darbesiyle katledilenlerin sebebi cehapedir,. O günleri acı içinde hatırlıyorum darbe öncesi İnönünün sizi ben bile kurtaramam demesi üniversitelilerin her gün sokakları miting alanına çevirmesi halkın yüzde 57 oy verdiği bir hükümeti silah zoruyla devirip yargılar gibi yaparak masum insanları katletmesi cehape denen partinin marifetidir istese ismet paşa darbeye engel olabilirdi ama o zamanki zihniyet şimdiki gibi aynı sıkıştımı ordu göreve teşfikleri ile darbeye davetiye çıkarmak cehapenin her zamanki taktiği ama artık geçmiş olsun o devirler geçdi.
    Cevapla
  • Teomete Hansarayli 13 yıl önce Şikayet Et
    Her daim Askere vesayeti eli ile veren parti CHP ve İnönü.. İnönünün Çetin Doğandan ne farkı var ? Çetin Doğan İttihat ve Terakki üyesi değil di o kadar. Eninde sonunda İnönü İttihat ve Terakki parti üyesi asker değil miydi ? Ne İnönüden De Gaul olur ne de CHP den Sosyalist bir parti. Sosyalizm adına , demokrasi adına , hukuk adına UTANÇ VERİCİ bir partidir CHP ve müptela derecesinde postal yalakası , apolet şellekçisidir.Huylu huyundan vaz geçmez ama Erdoğan CHP i de adam edecek gibi durmuyor değil.
    Cevapla
  • ALAİ KOC 13 yıl önce Şikayet Et
    MENDERESİ ASTIRAN İNÖNÜ DEĞİL Mİ?. Güya gücü yetmemişmiş,güya elinden geleni yapmış mış...Yalannn kocaman yalan hem de..Seçimlerde kendisini ezen Mendersten intikamını orduyu kullanarak astırarak aldı.İnönü buydu.Atatürkün vasiyeti açıklansaydı İnönü ile ilgili kimbilir neler öğrenecektik.Darbeci evren bunun gerçeğini biliyor.Açıklamadı.Önder dene adam peygamber efendimizle bile dalga geçmedi mi utanmaz herif?Bunu görüp de chp ye oy veren gariban vatandaşlarımıza üzülüyorum.inada gerek yok..Bırakı şunları...
    Cevapla
  • Oktay Çit 13 yıl önce Şikayet Et
    Bizdeki tüm partiler benzerdir. Maalesef , bu ülkenin siyasi partileri duruma göre hareket eder. İlke üzerinden hareket etmek gibi bir çabaları yoktur. Bunu da siyaset zannederler. Günü kurtarmak marifettir. Şaklabanlık sanat. Ama o devirler geçiyor ve teknoloji geçmişi kolay hatırlamamızı sağlıyor. Eskiden dün dündür diyenlerin karşısına kendi kayıtları konuyor. İlkesiz palyaçolar artık prim yapmıyor. Birkaç militan haricinde çevrelerinde destekçi bulamayacaklar.Hangi fikirde olursa olsun, ilkeli ve dürüst insanlara selam olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat