Kalın-McMaster görüşmesi çok önemli

  • GİRİŞ28.01.2018 10:01
  • GÜNCELLEME28.01.2018 10:01

Amerika tepesindeki siyasal boşluğun giderilip giderilmediğini bizzat Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, Trump'la görüşerek test etti. Bu görüşmenin ardından, Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, Başkan Trump-Derin ABD'nin beyni McMaster ile görüştü. PKK-PYD'ye ABD'nin silah vermeyeceğini teyit ettirdi. Aradaki kilitleri açacak görüşme bu. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın altın nokta vuruşuyla İbrahim Kalın McMaster'i aradı. Bu General, TRUMP ABD'SİNİN BEYNİ. O karar veriyor, yol haritasını o çiziyor. Önceki günlerde yayınlanan ABD'nin yeni güvenlik stratejisini o hazırladı.
Trump'ın Beyaz Saray'ı içinde en güçlü isim General Mc Master, Türkiye dosyasını bizzat yönetiyor. Trump'ın, Erdoğan'ın PKK-YPG sitemi karşısında "Artık onlara silah göndermeyeceğiz" demesinden günler sonra MCMASTER'in de bunu teyit etmesini sağlayan İbrahim Kalın, çok önemli bir eşiğin açılmasını sağlayacaktır.


 ABD'nin Suriye kararları Trump'tan değil McMaster'dan

​ABD'Yİ KİM YÖNETİYOR?
Amerika'yı Trump değil, McMaster (General-Ulusal Güvenlik Danışmanı), Jim Mattis (General-Savunma Bakanı), Kelly (General-Beyaz Saray Genel Sekreteri), Dunford (ABD Genelkurmay Başkanı), Orgeneral Joseph Votel (Centcom'un 10 yıldır değişmeyen komutanı). Bu generallerin hepsi Centcom'cu... ABD'nin Afganistan-Irak-Suriye'ye çökmesini organize eden generaller yönetiyor.

​CHP PARAMPARÇA
Kurultay'a giderken paramparça olmuş bir CHP karşımızda. Altı ayrı parça birbirini parçalama derdinde. 1) Kemal Kılıçdaroğlu-Polit bürosu, 2) Fetullah hayranları, 3) HDP (PKK) sevicileri, 4) Ulusalcı Muharrem İnce'ciler, 5) Marksist İstanbul İl başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 10 Aralıkçıları, 6) SOL MANİFESTOCULAR.
Sol Manifestocu İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ile İstanbul Mv. İlhan Cihaner diyorlar ki "Meclis'te aktif boykot, Meclis çalışmalarından çekilme ve benzeri demokratik araçları değerlendirme. Toplumsal muhalefetin bütün ilerici unsurlar siyasete ve partiye taşımak. CHP daha sol, çizgide konumlanmalı..."
Bakın konuşana. 'Derviş Ruhu'yla yetişen Genel Başkan eski Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke. CHP'yi daha solcu yapacakmış.
IMF-Dünya Bankası rahlesinden geçmiş, ABD Duke Üniversitesi ve Bentley College geçmişli, Dünya Bankası danışmanlığı yapmış, IMF'in ekonomisti Böke, sol manifestocuymuş!
CHP'nin Marksisti Canan Hanım. Solcusu Selin Hanım. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'sinde sol ayaklara takılan hanımlar-siyasetçiler gerçekten solcu olsalar demokratik hayatımız için daha tutarlı olacak, ancak; SOL SOL DEĞİL İŞBİRLİKÇİ.
Emperyalistlerin gözünün içine bakıyorlar. Eğer gerçek bir sol olsaydı, her gün anti-emperyalist mücadeleyi sürdüren Tayyip Erdoğan-Devlet Bahçeli'nin 'Bağımsız-Milli Duruş'u karşısında heyecan duyarlardı. Atatürk'ün arkasına sığınarak ateş eden olmazlardı..

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat