Bu nasıl Türkiye partisi yazıklar olsun, milletimizin 1 oyu bile size haram!

  • GİRİŞ15.06.2020 12:17
  • GÜNCELLEME15.06.2020 12:21

CHP net adı verilen sözde CHP’nin parti içi iletişim ve duyurularının paylaşıldığı ancak trollerin görevlendirildiği kapalı sistemde İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve ailesine yönelik yeni skandal paylaşımlarla yapılan organize saldırıyı kaleme almaya hazırlanıyordum. CHP Genel Merkezi danışmanlarından Mücahit Avcı tarafından organize edilen saldırıda asıl hedefin Başkan Erdoğan olduğunun altı özellikle çiziliyor. Bu paylaşımın sadece grup liderleri ile sınırlı kalıp, paylaşılmaması güvenlik açısında önemli olduğu uyarısının yapılması da ihmal edilmiyor. Sayın Erdoğan’ı ‘diktatör’ olarak niteleyen paylaşımda İletişim Başkanı Fahrettin Altun ‘en zayıf halka’ olarak değerlendirilip “Fahrettin’e zarar vermek direk diktatöre zarar vermek tespiti yapılıyor.’’ Ardından “Örgütlerimiz ve vekillerimiz gerekli çalışmaları yapmaktadır. Biraz daha gündeme çıkardık mı diktatör çok kısa sürede günümüzün Goebbles’ ini bitirecektir. Bu durum iktidara yürüyüşü hızlandırmak demektir. Bunun için sosyal medya en büyük destekçimiz olacaktır’’ deniyor. Bu açıklamalar yalnızca CHP tarafından İktidarı sosyal medya üzerinden hedef alan bir saldırıdan çok uluslararası organize bir sosyal medya operasyonuna işaret ediyor. Sosyal medya vurgusu, tüm vekillerin ve örgütlerin seferber edilmesi, güvenlik açısından sosyal medyada yapılan paylaşımların grup liderleri dışında paylaşılmama uyarısı, Cumhurbaşkanını Erdoğan’ı kısa sürede düşürme, iktidara yürüyüşü hızlandırma iddiaları CHP’nin de içinde olduğu öncelikle Erdoğan’ı ve Türkiye’yi hedef alan uluslararası sosyal medya operasyonuna mı işaret ediyor. Sosyal medya kışkırtmalarıyla kara propaganda ve asparagas haberlerle Amerika ve Batı’da olduğu gibi Türkiye’de halk sokaklara mı dökülmek isteniyor? Nitekim İletişim Başkanı Altun ile TWİTTER’de yayınlanan STANFORD Türkiye Raporu’nun eş zamana denk gelmesi uluslararası bir kumpas ve kara propagandanın açık işaretlerini taşıyor. Rusya ve Çin’in de araştırılması kanımca yalnızca Türkiye’nin araştırıldığını perdelemeye yönelik psikolojik bir harp taktiği! 

 

 

TWİTTER’DEN SKANDAL TÜRKİYE KARARI

ABD Stanford Üniversitesi’ne bağlı İnternet Gözlemevi tarafından hazırlanan rapora göre toplam 7 bin 340 hesap kapatıldı. İnternet Gözlemevi’nin raporu Twitter’in talebiyle hazırlandı. Twitter, bu hesapların tek bir merkezden yönetildiğini, sahte ve ele geçirilmiş hesaplarla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güçlü bir destek verildiğini iddia ediyor. “Teknik işaretler, partinin gençlik kollarıyla bağlantılı ve merkezi bir ağın ele geçirilmiş birçok hesapla ilişkili olduğunu gösteriyor” şeklindeki açıklamalar hiç inandırıcı değil. Zira Türkiye aleyhinde FETÖ ve PKK işbirliğiyle hazırlanmış bu raporun tamamen kurgu ve uydurma olduğu çok açık. Zira Cumhurbaşkanı’na destek verilmesi bile hesabın kapatılmasına bir neden olarak görülüyor. Nitekim AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal yaptığı açıklamalarda:

 

 

‘’Twitter’ın yaptığı işi bilimsel bir kisveye büründürmek için 7340 hesaba dair tüm veriyi Stanford Üniversitesi’ne vermesi, siyasi kimliği belli olan isimlere bir rapor hazırlatılması asıl maksadı ifşa etmektedir. Stanford Üniversitesi’nin adına ve bilimselliğine yakışmayan öznellikte, saldırgan ve hedef gösteren bir dille manipülatif bir rapor yazdırması ve aynı gün yayınlatması sorgulanmalıdır. CHP’nin linç mekanizması Twitter tarafından nedense görmezden gelindi ve “CHPnet”adı altında kapalı devre bir sistem üzerinden sosyal ağlardan nöbet usülü itibar suikasti yapanlar kurdukları linç mekanizmaları ile her türlü dezenformasyonu gerçekleştirenler Twitter’ın ilgi alanına girmiyor. Raporu hazırlayanların kimliği bu durumu açıklıyor. Gerçek kişiler olarak sosyal ağlarda bulunan teşkilat mensuplarımız ve kamuya açık Dijital Medya Merkezi’miz bunun en güzel ispatıdır. Çalışmalarını şeffaf yürüten merkezimizin herkese kapıları sonuna kadar açıktır” ifadeleri kullanıldı. Stanford Raporu’na hangi pencereden bakarsak bakalım açık bir Türk düşmanlığı ve Türkiye’yi bölme parçalama amacı açık görülüyor TWİTTER’in devlet bağlantılı olarak kapattığı hesapların gerekçesi açıkça bu yönde. İşte skandal kararlarla kapatılan hesaplar ve Türk insanına teröre destek vermesi için teşvik edilen antidemokratik gerekçeler:

-Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye operasyonlarını savunmak, HDP ve PKK/YPG’ye terörist demek ve eleştirmek, Cumhurbaşkanımız’ı övmek ve CHP’yi eleştirmek. Yazıklar olsun bu CHP’ye Stanford Raporu’nda Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile ilişkili olduğu için kapatılan TWİTTER hesaplarında yukarıda saydığımız her bir maddeyi CHP onlarca kez savundu. HDP, PKK/YPG’ açıkça terörist demediler, diyemediler. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’deki her operasyonuna karşı çıktılar. Devletin başı Cumhurbaşkanımız’a çok kısa bir süre önce hem de TBMM kürsüsünde hakaretamiz sözler sarfettiler. Bu Stanford Raporu’nun maddelerini belli ki CHP’liler raporu yazanlara fısıldamışlar. Bu parti nasıl Türkiye partisi yazıklar olsun, Milletimizin 1 oyu bile size haram bunu iyi bilesiniz.!

Yorumlar1

  • ertuğrul baloğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanlığına bağlı kurum ve kuruluşlar şunlardır. Devlet Arşivleri Başkanlığı, Devlet Denetleme Kurulu, Diyanet İşleri Başkanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, İletişim Başkanlığı, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı, Savunma Sanayi Başkanlığı, Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Türkiye Varlık Fonu, fetö ve pkk vatan hainlerinin sadece Diyanet İşleri Başkanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, İletişim Başkanlığı, mit ve iletişim başkanlığına saldırması manidar. demek ki çok canlarını acıtıyoruz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat