Eline silah alıp birini mi öldürmüş?

  • GİRİŞ08.07.2020 12:07
  • GÜNCELLEME08.07.2020 12:07

Kılıçdaroğlu, Amerika’nın Sesi’ne gündeme dair açıklamalarda bulundu. CHP Genel Merkezi’nde Yıldız Yazıcıoğlu’nun sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş’ın tutukluluğuna itiraz ediyor. Ve soruyor. “Bir siyasi partinin genel başkanı eline silah alıp birini mi öldürmüş? Bir yere bomba mı atmış? 21. yüzyılda bir siyasi partinin genel başkanının siyasi görüşlerinden dolayı tutuklanmasını asla doğru bulmam. Siz düşüncelerini söyledi diye bir kişiyi yakalayıp haksız hukuksuz şekilde mahkemelerce tahliye kararı verilmesine rağmen başka bir dava uydurup onu içeride tutuyorsanız bu Türkiye’de demokrasinin, adaletin olmadığını ‘yargının vesayet ve baskı altında olduğunu gösteriyor. Gerçek bu” dedi. Hayır Sayın Kılıçdaroğlu gerçek bu değil, bunu siz de biliyorsunuz. Sözleriniz çok yaklaşan erken seçimde HDP/PKK’nın oylarını hedeflemiş görünüyor. Çok yazık. Öncelikle 2014 yılında 6-7 Ekim olaylarında Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın eş başkan olduğu dönemde “HDP Merkez Yürütme Kurulu’nun Kobani olaylarını bahane ederek” serhildan (ayaklanma ) çağrıları yapmaları üzerine terör örgütü PKK/HDP ve yandaşlarının 36 ilimizde gerçekleştirdikleri saldırılarda 2 polisimiz şehit oldu. 31 kişi hayatını kaybetti. 221 vatandaşımız ve 139 polisimiz yaralandı. 366 terör örgütü yandaşı tutuklandı. Olaylarda 201 okul ve çok sayıda kamu binaları tahrip edildi. Şiddet eylemlerinin devlete maliyeti 300 milyonu aştı. Serhildan gösterilerinde Diyarbakır’da yoksul ailelere kurban eti dağıtan Yasin Börü ve 3 arkadaşı PKK’lı teröristlerce vahşice katledildiler. Bu vatan hainlerinden 41 sanıktan 16’sı 5’er kez ağırlaştırılmış müebbet, 2’si ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalarına çarptırıldılar. Suç tarihinde HDP eş başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandılar. HDP lideri Selahattin Demirtaş’ın ortamı geren açıklamaları, serhildan çağrıları üzerine sokağa inen teröristler ve yandaşları tarafından katledilen 36 masum kişi ve 400 yaralının akan kanlarından ve canlarından Selahattin Demirtaş, Figen Yüsekdağ ve PKK/HDP sorumludur. Olaylarda bilfiil cinayet işleyip işlemediklerini bilmiyoruz ama akan kanların baş sorumlusu kendileridir. Eylem ve katliam emrini veren azmettiriciler kendileridir.

Sayın Kılıçdaroğlu, Demirtaş, sizin iddia ettiğiniz gibi uyduruk suçlardan yargılanmıyor. 6-7 Ekim’de Türkiye’de ikinci defa olarak 36 il Rojavalaştırılmak istenmiş ancak güvenlik güçlerimizce bu kalkışma önlenmiştir. Demirtaş, Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesi’nce “terör örgütü yöneticiliği”, “terör örgütü üyesi olmak”, “terör örgütü propagandası yapmak”, “Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Yasası’na muhalefet”, “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik”, “halkı kanunlara uymamaya tahrik”, “suç işlemeye tahrik”, “suçu ve suçluyu övme” suçlarından da yargılanıyor. Bilginiz olsun istedim.

TÜRKİYE’Yİ İLK ROJAVALAŞTIRMA PROJESİNDE FETÖNÜN İSTİHBARAT DESTEĞİ NASIL ÖNLENDİ?

PYD terör örgütü tarafından ilan edilen yerel özerk bölgelerin (kanton) tamamının Türkiye sınırında bulunması, ABD’nin kara gücü olarak ilan ettiği PKK/YPG’nin sözde kantonlarla oluşturmaya çalıştığı Türkiye’yi terör koridoru ile kuşatma ve işgal stratejisinin ilk adımıydı. İkinci adım ise Türkiye’de sözde kurtarılmış bölgelerde terör örgütü tarafından başlatılan hendek, çukur ve barikat terörüyle Rojava Projesi’ni Türkiye’ye taşıma hayalleriydi. Türkiye Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatları’nı başarıyla tamamlayarak sözde kantonlar vasıtasıyla oluşturulmaya çalışılan terör koridoru planını bozmuştu. PKK’nın Türkiye’de sınır bölgelerinde Kobani deneyiminden aldığı cesaretle YDG/H (PKK’lı genç teröristlerden oluşan sözde asayiş birlikleri)’nin yaklaşık 20 ilçe veya bölgede ilan ettiği sözde kurtarılmış bölgelerde güvenlik güçlerimiz 2500’ün üzerinde teröristi etkisiz hale getirerek PKK’nın bu bölgeleri Rojavalaştırma hayallerini hendek ve barikatlara gömmüştü. FETÖ’nün ByLock üzerinden hendek ve barikat terörünü gerçekleştiren PKK-YGD/H terör örgütü mensuplarına istihbarat desteği sağladığı güvenlik güçlerimizce deşifre edilerek sanıklar derdest edilmişti.

Öcalan, Barzani, Demirtaş ve Kandil’in terör baronları her ne kadar terör örgütü içinde birbirleriyle mücadele ediyor görüntüsü de verseler de hedefleri aynı ve bir merkezden Pentagon’dan yönetiliyorlar. Eğer sözde bu terör örgütünün üst düzey yöneticilerinden birini seçip kullanmak isterseniz bilin ki sizden önce Pentagon’daki bir birim onlar için daha hayati önem taşır. 

Yeni Şafak

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat