Enis Berberoğlu hangi partinin FETÖ imamıydı?

  • GİRİŞ01.02.2021 11:32
  • GÜNCELLEME01.02.2021 11:48

Sıkı durun Berberoğlu bir dönem Hürriyet Gazetesi’nin FETÖ imamıydı. Daha sonra CHP’nin de FETÖ imamlığını yapmıştı. Bu iddialar bana ait değil. İddiaların sahibi Gazeteci Yazar Soner Yalçın. Enis Berberoğlu’nu sevmem ancak kimse hakkın da da kendisinin yaptığı gibi derin odakların veya FETÖ elebaşı hainin isteği üzerine yalan ve iftiralar ile dolu düzmece bir haber yapmayı ülkeme ihanet sayarım. Bu nedenle bu iddiaların doğruluğunu kendimce araştırdım. Ancak sosyal medyada Soner Yalçının FETÖ İmamı iddialarına yönelik Berberoğlu tarafından yapılmış bir yalanlamaya rastlamadım. Oysa 28 Şubat Süreci’nde Berberoğlu Hürriyet Gazetesi’nde 12 Mart tarihinde İstihbarat Daire Başkanlığı’na atandıktan 5 gün sonra ‘’Askere Meydan Okuyan Polis Şefini Tanıyalım ‘’başlıklı şahsım hakkında yalan ve iftiralarla dolu bir köşe yazısını kaleme almıştı. Kendisine kaynak soran müfettişlere Berberoğlu ‘’Basın meslek ilkelerine sığınarak haber kaynağını bildiremeyeceği’’ yalanına sarılıyordu. Ancak Enis Berberoğlu bu kez Hürriyet Gazetesi’nin en tepesinde otururken CUNTANIN baskısıyla haber kaynağını açıklıyordu. Kaynağı Hakan Akpınar isminde Hürriyette yazı yazan kankası bir gazeteci imiş. Sözde ben bu sözleri İçişleri Bakanı Sayın Meral Akşener’in makamında Genel Başkan Yardımcısı Ayla Hanım’ın odasında, onun yanında söylemişim. Müfettişler kadını arayıp görüşüyorlar. Ayla Hanım “Ben böyle bir şey duymadım, olsa muhakkak duyardım” diyor. Hakan Karapınar!!!!! O süreçte bir kitap yazmış!!!!! Kitabına Piar yapmak için FETÖ’cü hain Berberoğlu ile anlaşmış anlaşılan. Uğur Mumcu’nun “İyi bir araştırmacı gazeteci yazar güç odaklarına karşı direnebilen ve haber kaynağını çok zor şartlar altında dahi açıklamayan kişidir’’ sözüyle, yalan ve itiraf niteliğindeki haber ile ilgili olarak polis müfettişlerine kahramanlık taslarken, CUNTANIN devreye girmesi ile sözde haber kaynağı kendi adamını deşifre ederek yazdığı köşe yazısında bana mesaj gönderiyor. Bu kadar dangalak bir yazarı ancak FETÖ ve derin yapılar kullanır sanırım. Gazeteciliği berbat. İhanetin daniskası MİT TIR’ları olayında da bu kez devlete iftira atmada da pek usta. Herhalde Pensilvanya’ya gidip FETÖ elebaşının önünde diz çöküp elini eteğini öperken belki de yolu orada CIA ile bile kesişmiş bile olabilir. Neticede eli eteği öpülen FETÖ elebaşı CIA başta olmak üzere İngiltere ve MOSSAD’ın da 1 numaralı elemanlarından. Gazeteci yazar Soner Yalçın Enis Berberoğlu’nun ‘FETÖ Lobisi’nin gücüyle Hürriyet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni olduğunu. Gazeteyi FETÖ’cü lerle doldurduğunu FETÖ’nün direktifleriyle Hürriyet Gazetesi’nin sözde imamı olduğunu da iddia etmişti.

BERBEROĞLU’NUN CHP’NİN İMAMI VE MİLLETVEKİLİ OLMASI KARŞILIĞINDA KILIÇDAROĞLU İLE NASIL BİR ANLAŞMA YAPILDI?

Bilindiği gibi Berberoğlu CHP’nin tutuklu gazeteciler raporunda sertçe eleştirilirken tepeden inme olarak CHP Genel Başkan Yardımcılığı’na getirildi! Herkes önseçime girerken Berberoğlu kontenjandan milletvekili yapıldı! Tüm bu koltuklara oturmak için Berberoğlu darbeci FETÖCÜ’lerle nasıl işbirliği yaptı? Hem gazeteci olarak, hem de siyaseten bu mevkilere neden getirildi? CHP ve Hürriyet Gazetesi imamlıkları devam ediyor mu? Etmiyorsa yerine kimler atandı. Aydın Doğan ile ve Kılıçdaroğlu arasında ne gibi pazarlıklar yapıldı? Berberoğlu hem FETÖ’ye hem de Kılıçdaroğlu’na nasıl bir söz verdi?

KILIÇDAROĞLU MİT TIRLARI İHANETİNDE BAŞROLDE Mİ?

Güvenilir bazı kaynaklardan alınan bilgilere göre 17 Mayıs 2015 tarihinde kapatılan Zaman Gazetesi’nde Kılıçdaroğlu, Berberoğlu ve FETÖ medya kalemşoru firari Ekrem Dumanlı aynı masada bir araya geliyor. MİT TIR’ları ile ilgili ihanet veya kumpas görüntüleri masada Kılıçdaroğlu ve Berberoğlu’na izlettiriliyor. Masada kumpas görüntülerinin hangi gazetede ve ne zaman yayınlanacağı konusunda karar alınıyor

MİT TIR’ları ile ilgili ihanet ve kumpas görüntülerinin Cumhuriyet Gazetesi’nde 7 Haziran seçimlerine 1 hafta kala manşetten yayınlanarak iktidarın ve MİT’in köşeye sıkıştırılma amacı ile yapıldığı anlaşılıyor. Planlandığı gibi görüntüler Ekrem Dumanlı tarafından Kılıçdaroğlu’na, Kılıçdaroğlu tarafından ise Berberoğlu’na veriliyor. Enis Berberoğlu da 27 Mayıs’ta Cumhuriyet Gazetesi yakınlarında buluştuğu Can Dündar’a görüntüleri flash bellek içinde veriyor. Bu trafiğe ait HTS kayıtları bizzat soruşturmayı yürüten savcı tarafından tespit ediliyor.

Ancak Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da bazı gazetecilerle yaptığı görüşmelerde Berberoğlu’na verilen ihanet görüntülerini kapsayan flash bellek ile ilgisi olmadığı konusunda yaptığı açıklama şüphesiz inandırıcı değil? Berberoğlu’nun bir itirafı Kılıçdaroğlu’nun siyasi hayatını bitirebilecekti. Ancak Türkiye içindeki ve dışındaki FETÖ tetikçileri bütün güçleriyle bu itirafı engellediler. Ben bizzat FETÖ elebaşının bile devreye girdiğini düşünüyorum. Ankara’da AYM Berberoğlu için 2’nci hak ihlali verdi. Bu durum Berberoğlu’nun kesinlikle Kılıçdaroğlu’nun ismini vermeyeceğinin işaretlerini taşıyor. Keşke ülkemizin milli menfaatleri için aksi olsa! Zira FETÖ’nün 1 numaralı ajanı, casusu açık bir şekilde TBMM’de CHP görüntüsü içinde FETÖ’yü temsil edecek.

Yeni Şafak

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat